Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
dle me, MW3 = 3/10 (grafika z roku 2000, zadna fyzika, zadna technika, zadny realistcky pojeti zbrani - zpetny raz atd, je to takovej pretexturovanej quake3). BF3 = 9/10 (grafika odpovida 2011, nova technologie fyziky, technika - tanky letadla, spickovy pojeti zbrani - zpetny raz, naprosto nevidane zvukove stranky hry). to ze se proda vic kopii MW3 je logicke, nejvice povlu se proda lidem taky v lidlu/penny. kvalitu ma malo lidi. a zda se ze ji taky malo lidi pozna. recenze jsou dneska podle toho kdo jak recenzentum zaplati, ne podle kvality hry, ale to uz vsichni davno vime. staci si precist tu recenzi toho 10letyho decka na eurogameru, jak si tam stezuje na to ze zbrane, tak nejak divne poskakuji, oproti MW3, kde jsou stabilni i pri strelbe. LOL, to pako nevi o realite nic. takhle se zbrane chovaji. Driv jsem hraval vsechno, tak kolem roku 1990-2000. Dneska si setsakra vybiram a MW3 bych nehral ani kdyby ho davali zadarmo k rohlikum, vzhledem k tomu co je to za s**t. Naopak BF3 jsem si koupil, protoze inovativnich her (grafika, zvuj, fyzika) je dneska uz malo. Vic radeji no comment. a ted minuskujte decka.
-
-
mas ume + konecne nekdo kdo chape XD
-
někdo na realitu někdo na akci.... někoho dřív bavil víc quake někoho counter strike.... vy tu teď jenom furt nechápete že ačkoliv ty dvě hry si sou podobný stylem hry se lišej....
-
Fascinuje mě člověk, kterej nadává na podplacené recenze a přitom tu "sračku, co by nehrál ani kdyby jí dávali zadarmo k rohlíkům" ohodnotí.
-
-
videl jsem videorecenzi na gametrailers + 10ky videi. To na usudek bohate staci.
-
-
ja uz decko nejsom dal som ti plus a dal by som ti naraz aj 10 lebo konecne po case aj vidim dospely nazor na tuto hru , a nielen na nu ale na to ako na prdy sa dnes tie hry robia, vychadza kazdy druhy den hra a naco? ludia to ani nestihaju hrat a prechadzat , pozitivne veci na mw 3 tak jedine niektore misie co vyzeraju zaujimavo osobne som presiel len 2 misie a je mi zle , mod spec ops kde sa hrame na snipera alebo strielame v arene na bodiky ma trosku zabavil, skusim si to ptm este zahrat a uvidim, ale to fakt v case nudy
-
-
Za SP dávám 6,5/10, spousta scén, při kterých si řeknete to už jsem jednou viděl (a né jednou). Některé budovy použité z MW1 (popr. z CoD1), v pre-loadu byl dokonce soubor, který obsahuje error hlášky z MW2 až následný 0patch opravil na MW3.
Možná moc hraju BF3, ale na zbraně jsem si tady nemohl zvyknout (např. full-auto ze zbraně na 200metrů s přesností 90%+) *1*, no jo já vím, CoD je arkáda a tohle tam patří *7* (nemluvě mít u sebe 630nábojů do jedné zbraně *1*).
Grafika občas vypadala dobře, ale většinou jsem si říkal, jestli vážně hraju hru z roku 2011, prostě starý engine znátelně znát. Zvuky furt stejné (staré, občas až nepříjemné např. oproti BF3.
AI stále "totálně debilní", několikrát se stane, že vám protivník proběhne okolo vašich spolubojuvníku do zad, aniž by se vaši spolubojovníci aspoň po něm otočili, takže s nějakým krytím nepočítejte. Pak klasické situace, že občas musíte nepřítele zabít sami, protože vaši spolubojovníci ho nemůžou zranit. Nebo jsem nepřítele oběhl a najednou nevěděl co dělat, občas si mě nevšiml, že stojím přímo u něho, ale většinou po vás střílejí všichni a na vaše spolubojovníky kašlou. - Takže se vlastně oproti min. dílům nic nezměnilo.
Skripty jsou až moc viditelné. Nemluvě o na skriptované destrukci, někdy to byla fakt hrůza, že by to snad bylo lepší bez ní.
Občas některé situaci (a detaily) byly až moc přehnané, bohužel kvůli spoilerům nemohu napsat *3*
Ale abych stále nepomlouval a odůvodnil proč jsem dal teda aspoň těch 6,5 bodů. Tak je to příběh, ti kteří hráli MW1 a MW2, tak si vzpomenou (ať už pomocí videjí ve hře nebo cut-scene) na různé mise a okolnosti co se stali a nebo se dokonce na ně podívate z jiné strany.
Ale CoD prostě jinak nemůže dopadnout jinak než, že zase zachráníte celý svět *1*
Hra mi zabrala 4.5hodiny, což není moc, ale ani málo.
V porovnání v SP s BF3, by u mě vyhrál v BF3 . Ano, jsem velký fanoušek BF, ale nechci srovnávat tyto 2 tituly, co se týče hratelnosti, protože jsou obě dvě odlišné a mně sedí více "realná" hra než "arkáda" typu MW3 :). Těm co to dočetli až jsem díky ;) -
-
Za chyby se omlouvám, nešlo se mi přihlásit, tak je nemůžu už opravit.
Jinak bych dodal, že v prvních 30minutách jsem té hře chtěl dát max 3/10 a po pravdě jsem tu hru znechucen vypl. Ale pak mi to nedalo a zkusil jsem znovu, sice se žádné orgie nekonaly, ale hra se u mě vyšplhala aspoň na 6,5/10
Popř. žádost, jestli by šel můj příspěvek propojit s mým účtem. Díky -
-
ja davam MW3 8/10 v singleplayeru a 9/10 v mutliplayeru btw na zahranicnich portalech dopadlo hodnoceni podobne...
-
-
na zahranicni portaly prdim vim co jsem videl vim co jsem hral a je to fail
-
-
no je to tvuj nazor a ja ti ho neberu...ale i v te jak rikas ''arkade'' je plno skilleru, ktery se skoro nedaji zabit a proste se ta hra da naucit na hodne vysokou urovni co se aimu a mysleni tyce, ja radsi budu hrat arkadu a trenovat aim a reflexy a hrat zapasy nez jezdit s autickama v BF3 a divat se na ''realnou grafiku''...a to nemluvim o obrovskem poctu turnaji a soutezi a hodnotne ceny po celem svete...
-
-
až na to, že tady se bavíme o SP a o MP bych raději pomlčel, jestli říkáš skill tomu, že skočíš ze střechy, uděláš 360° otočku během toho vystřelíš snipou a daš hlavu *1* *1* .
To, že to je arkáda nemá vůbec nic společného, jestli se tam "skilleři" objevujou nebo ne. Koukni na Quake 3, s realitou to nemá nic společného a je to určitě víc o skillu než aktuální cod.
Jestli hledáš skillery ve FPS, tak to spíš bude CS 1.6 nebo Source; CoD 1,2 (možná ještě MW1 by šla počítat); DoD atp. ale určitě to nebude aktuální CoD *3*.
Z tvého tvrzení je vidět, že ani nevíš o čem je BF3 a jak se hraje.
A ano, nedají se zabít > arkáda. Aim a reflexy? To potřebuješ v každě hře.
Počet turnajů, soutěží atp. Ty si vážně tak najivní, že si myslíš, že tohle je jen o hře?
Progaming a sponzoring/reklamy na imba vybavení bez kterého nejsi cool je propojeno už hodně dlouho (a to prostě k progamingu patří). Upřímně kdyby společnosti chtěli, tak ti prosaděj i piškvorky na progaming *3*.
-
-
-
-
To je v pohodě. Klidně sem hoďte z archivu recenzi na MW2, on to stejně nikdo nepozná *1*
-
Tak singleplayer dohrán a co si o něm myslím? Hrůza.
Neskutečně nadstavené a přehnané mise, které se tváří, jako by měly nějaký vyšší účel. Jedinný účel je jen likvidovat neskutečná kvanta nepřátel (a tím neskutečná opravdu myslím neskutečná).
Praha byla otřesná, češi mluvili rusky.
Jestli BF3 singl stál za prd, tak tohle se nedá ani kvalifikovat jako funkční celek. Člověk jen lítá po zeměkouli a vraždí rusy nebo rošťáky z kambodže. Blivajs a nic víc. -
-
ehm "rošťáky z kambodže"? :D
-
-
Holt si někdo spletl BO s MW3 stane se.
-
-
Myslel jsem tu milici ze slumů, ale když si potrpíš na doslovné pojetí, ok.
-
no, já BO nehrál, mě spíš pobavilo vůbec to slovní spojení. rošťáci :D
-
-
-
nejses ty fanousek battlefieldu ? :-D
-
-
Pravě naopak, odehrál jsem všechny PC CoD díly. Battlefield jsem začal až teď od trojky.
-
-
tohle je styl CoD takze jestli se ti to nelibi tak to nehraj, singleplayer je vyborne udelany a kvalitnim pribehem a navaznosti...a hlavni odvetvi je stejne multiplayer.
-
-
Kvalitni pribeh?! Achjo...
*8* -
Můžeš argumentovat mnoho věcmi, ale ,,kvalitnim pribehem a navaznosti,, to fakt ne...to co ty myslíš je možná wow efekt nebo epičnost...
-
-
Taky si myslim, ze je pribeh kvalitni, na Soapa a spol. jsem se tesil.
-
-
tse... čert vem Soapa.. nejlepší válečník byl vždycky Capt. MacMillan *3*
-
-
-
-
-
Koupil jsem si obě hry.. včera jsem zapnul MW3 a po 3 hodinách jsem to vypnul a šel si spravit oko a uši k BF3. Grafika velice úsměvná, zvuky jako z béčkového filmu, pohyby panáčku jak připosratý běh ala CS:S, scripty z toho čumí na každém kroku. Vběhnu někam dřív, nikde nikdo a najednou 3 borci respam vedle mě :-). Borec s Follow se kolikrát nehne (i když jsem již předním) dokud se mu nepřilepím na 1/2 metru od zadku. O objektech a rozstřelování věcí si mohu nechat jen zdát.. ani náznak poškození.. pokud z 1m střelím do hlavy ležícímu enemy nic, posun bedýnek, krabice, světel..nic.. jit jinou cestou než o šířce 1,23m nelze...engine prostě za zenitem. Některé pasáže musí hráč vystřílet a nikdo mu nepomůže a to enemy může stát 2m před ním.. jiné se stačí jen posouvat bez jediného vystřelu a zbytek zařídí ostatní (vylodění Londýn). Příběh ala Uwe.. nastavovaný předchozí díly, vykrádaný.. místama jsem si myslel, že hraju C&C. Co-OP jsem dal jen jednou s někym 10 vln.. zatím bez názoru.. nvm vlastne o co slo.. nebylo ani info co vlastne dělat.. běhal jsem za ním jak vocas, M nehráno. No prostě strašné zklamání.. když už jsem si to koupil, tak to dohraju, ale pak pápá.. todle rozhodně není rovnocená konkurence pro BF3 s Frostbite.
-
-
Máš naprostou pravdu... takže... se připrav na mínusy :D
-
"když už jsem si to koupil" - Tomu ti tak nekdo uveri. Ale je krasny sledovat jak kazdej fanousek konkurence (vcetne tebe), povinne hraje tu (jiz predem) jasne spatnou a stupidni a skaredou a trapnou a nerealistickou fujky hru. *1*
-
-
Nejsem student, jsem pracujicí a parkrat za rok si mohu dovolit koupit to co trh nabízí jako the best nebo starsi kousky ve sleve.. BF3 MP bych asi bez originalu nehral, MW3 bych asi na steamu mezi ostatnimi nemel + co-op, kdybych to mel upiratene. Hral jsem VSECHNY CoD co kdy vysly (je mi vice jak 30, muj 1. pc byl Commodor64, nyni I5-2500k s 560TI).. narozdil od BF.. tu mam jen BF2.. ostatni jsem nehral i kdyz byla moznost. Nerekl bych, ze jsem jednostranný fanousek zamereny jen na BF3. Proste MW3, ktere nepřináší nic nového dějově a s enginem x let starym nemuze konkurovat jiné technické generaci. Trosku mi to připomíná sportovní serie NHL or FIFA..
-
já si taky koupil modern warfare 2 a hrál sem to jenom proto, že sem za to těch 1100,- vyhodil oknem :-/
-
-
-
Starbucks hrnek a cigaretky Petra - zajímavá kombinace *1*
-
-
Bylo to neúmyslné a propagaci komerčních značek jsem si uvědomil až posléze, kdy nebylo možné pořídit foto znovu. Nicméně, co byste po mě chtěli...Petr...Petra...to prostě jináč nejde... ;)
-
to je jasne nepovoleny product placement! :) doufam ze zasahne nejaky zodpovedny regulator :)
-
-
Uvidíme. Ale u podplacených herních žurnalistů, kteří se válí v penězích od velkých distribučních společností bych očekával nějakou jinou značku než sparty chudejch *1*
-
-
Přesně tak jsem chtěl reagovat taky. *1* Je to to nejzajímavější, co na obrázku je.
-
-
No tak, po 20tich minutach SP MW3 (BF3 SP dohrany), sa potvrdilo co som cakal a je mi uprimne do smiechu. Furt to iste dookola, ale tu je to az nechutne preskriptovane a hlavne som sa zasmial pri celkovom spracovani...uz by fakt mohli zabracovat na novom engine lebo "opakovany vtip uz nie je vtipom" ...to mohli toto kludne nazvat CoD MW "Story 3 DLC" ...lebo postavit toto oproti BF3 (co sa tyka grafickej stranky, zvukovej stranky a technickeho spracovania) tak to je lahostajnost najhrubsieho zrna a jasna arogancia voci "kupujucemu" kedze su si isti ze im to aj tak ludia budu kupovat...je mi na zvracanie kam sa tento herny priemysel ubera...a minuskujte ma klude, nejsom BF fanboy ale ked toto porovnam tak vsetci co maju viac ako 18 rokov musia uznat ze mam pravdu...
-
-
Po půl hodině hraní jsem si říkal to samé a dal bych tomu max 3/10, ale postupem času jsem tomu přidal, ale jinak BF u mě zvítězilo jak jsem psal pod tebou
-
-
No uvidim, mozno si to este dnes cez den zapnem a skusim dohrat aspon SP na polovicku. Ja som byvaly fanusik CoD, stale hovorim ze CoD 2 a CoD:MW boli najlepsie diely serie a tym to malo skoncit. Lenze sa z toho stala nechutna pracka penazi z toho isteho co sme tu mali pred par rokmi. Este MW2 malo ako taky dobry SP a docela som ho zral...ale to som nepoznal este BF3 :) ...u neho mi pride celkovy koncept tak viacej dospelejsi. Jedine co mi u BF3 chyba je tak vyrazna pribehova postava ako bol u serie MW (MacTavish, Ghost). Ale ako si napisal BF3 je stavany uz od zaciatku serie na MP a ten je podla mna bezkonkurencny.
-
-
re LolZ
+ + + + + + + + + -
Naprosto s tebou souhlasím :), já jsem tu šanci tomu dal. Sice nemůžu říct, že občas mě hra doslova nenasrala *1*, ale občas se tam něco stane co tě chytí a na chvíli nepustí, hlavně pokud si hrál MW1 a MW2 *3* .
-
-
-
-
Doufám, že vzledem k tomu jak moc je mezi redaktory Games.cz tahle série oblíbená, že tomu bude odpovídat i ohodnocení recenze. Ne jako recenze jakéhosi fanboye na EG...
-
-
řekl fanbój games.cz *7*
-
-
Pokud GAMES.CZ dá MW3 víc jak 5/10 . Tak přestanu číst tento web . Je to jen DLC , otevřte oči . Pokud games atd. budou dávat takovým to DLC vysoká hodnocení , co přinutí vyvojáře aby hru vylepšili na uroveň konkurence ? NIC furt budou dělat to samé ,ale pokud jim někdo řekne ,že už to tu bylo a že to je jen DLC tak se možná už něco dít bude . Zamyslete se nad tím . PEACE *16*
-
-
mene zbrani, kazda mise je v podstate pretexturovana mise z nektereho z predchozich dilu, prilis casto je clovek svedkem jak nepratele po spawnu pribihaji ve skupince uzkou ulickou na herni scenu a staci tak namirit na onu ulicku a bez pohybu klikat do chumlu postav, MP jsem zatim nehral, ale SP je z MW serie nejslabsi a nejmoorhuhnovejsi .. jsem v posledni misi a mam pocit, ze se zatim nic nestalo, ze jsem zatim nic neodehral ...
-
-
Nejmoorhuhnovejsi - Fu*king rofl :D *15*
-
-
Kdyz BF3 dostal tady na Games 9/10, tak si mel uz taky koncit...
-
-
BF 3 mám kampaň mě nějak moc nenadchla multiplayer je luxusní ale u COD to je obráceně hrál jsem kousek singlu a musím říct , že paráda neřeším koridory,skripty apod. prostě si tu hru užívám a beru to jako film:)
Takže pokud chcete dobrej multiplayer tak BF3 pokud dobrej příběh a singl tak COD:MW3