Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=4tPNUhtOVLM
Je to teda pro ty co vladnou anglictinou, ale je fajn se na to podivat. Jsou to takove prvni dojmy jednoho popularniho chlapika na YouTube.. trva to 45min, takze u toho nevydrzi asi uplne kazdy, ale dozvite se hodne "zajimaveho" infa. -
-
No, stačilo mi se podívat na prvních pár minut videa a to bych blil, ten FOV je opravdu hnus největší... jak to může někdo hrát?
-
TB si obvykle skrupule fakt nebere *5*
-
Tohle by si měl poslechnout recenzent Games.cz, ale silně pochybuju, že se to stane. Pak by asi měl problém dát tomu aspoň osmičku. *3* Já strhávám body už jen za to, že sprostě vykrádají starší díly (jako že i budovy! to je fakt výsměch). Na metacritics propastný rozdíl mezi názory hráčů a recenzentů, od Games.cz čekám aspoň osmičku, jak taky jinak. *3*
-
-
Přesunuto nahoru pro lepší viditelnost *3*
-
-
To si ale vyspoileruju půlku hry *13*
-
-
Tak to je jenom z multiplayerove slozky.. sem tam zapomel dopsat. *8*
-
-
-
Hraju hry nejakych 20 let. A uz davno mne nebavi single hry. Duvod je jediny, skriptovany protivnik se nikdy nevyrovna human Iq. A i kdyz nekdy v budoucnu nekdy jo, nebudu mit ten pocit ze jsem strelil nekoho ziveho anebo on mne, nebudu mit motivaci mu to vratit a on mne. Tzn. hraju ciste a pouze multak nebo mmo. A kdyz jsem videl multak CODu, porad se mi to zda jako predelany quake mod. A valit za mod tolik penez. To bych musel byt na hlavu. Ti lidi co si tohle koupili by se meli nad sebou zamyslet. Proc za to ty prachy dali? Nejsou nahodou jenom obeti reklamy, hloupou masou, kterou hybe marketing? Neni to jenom o hrach. Reklamy na Lidl a nejlepsiho obchodnika roku nas oblbuji vsude. V principu pak clovek otupi a necha se oblbnout anebo ziska neduveru ke vsemu co si nejdrive nevyzkousi. Popr. je na ceste k jednomu tomu extremu. Co chci ale rict a vratit se zpet k hram. Jestli tahle hra ziskava tak vysoka hodnoceni a prodavaji se ji miliony, je to stejne jako kdyz vyhravaji volby stejni politici o kterych vime ze kradou a lidl je nejlepsim obchodnikem roku. Lzou nam, delaji z nas hlupaky a nechavame si to libit.
-
-
Vidím tady jiný problém. Jsi ušmudlaný Čech s čistým příjmem 15 tisíc, že? Západní svět na hry a jejich DLC kouká trochu jinak. Znám hodně lidí ze zahraničí, kteří těch 15€ nebo 20€ za DLC dají, protože na to mají, chtějí to hrát, mají zájem o další díl. V podstatě popisuješ, že nechceš platit za remake hry. V tom případě já nebudu platit za facelift auta za desetiletí, za zboží, které je nové. Budu stále využívat CRT monitor a počítač budu natahovat velkým kolem, abych v něm utvořil el. napětí.
Hra nemá za půl roku hodnotu stovky, ani dvou. Peníze jsou uměle vyvolaná měna, která má minimální hodnotu, ve kterou svět, resp. lid věří. -
No vidíš čoveče hraješ hry dvacet let a meleš tu nesmysly. Mysliš si že většina lidí si tuhle hru a nebo jakoukoli jinou koupila jako originálku? Kde žiješ ? Dáš ty za jakoukoli hru litr ? Dyť za půl roku to má hodnotu kilo a míň prostě neprodejný stejně tak jako třeba spotřební elektronika - iPody, iPhony a podobný nesmysle. Dnes už je spotřebním zbožím i auto. Naprosté znehodnocení lidské práce. Ty bys chtěl snad vyrábět třeba foťák, kterej tě výrobně vyjde na 5000 a pak si ho musel na trhu prodávat za 3000, protože jinak bys to v konkurenci neprodal vůbec ? No zákonitě musíš zkrachovat během chvíle.
Jinak žijeme v takovým blahobytu, že se nám o něm ani nezdá, já jsem za to rád, ale ono bude kámo hůř.
A jestli na to dojde, tak sem zvědav jak většina ze zdejších PC vojáků a bojovníků bude ve skutečnosti bojovat nebo aspoň přežívat. Dyť ani polovina z vás "střelců" není schopná žít bez TV a PC. Je to dneska samej sr*č, kterej si na všechno stěžuje a nic nevydrží...
Umíš ty něco jinýho než kraviny na PC? Umíš krom mačkání kláves něco dělat rukama nebo hlavou ? Dokázal si něco jinýho než hrát hry dvacet let ? Cestuješ ? Byl jsi dál než v létě u moře ?
Dnešní obraz světa je takovej že skoro každej umí mluvit líp anglicky než česky, čumí na televizi a hraje hry jinak neumí nic pořádnýho. Ti lepší aspoň dělaj aktivně nějakej sport. Je to jinak samej paštikář a líná pr*el.
Dyť ani 3/4 ze zde diskutujících nebyla na vojně, v životě neviděla aspoň obstarožní vz.58 na živo, ale hlavně že znají americký kvéry a dokážou o tom mumlat hodiny..
Je to k smíchu kam ten svět došel a je jedno jestli se bavíme o USA nebo Evropě nebo třeba Číně.
Zachvíli tě kvůli tomu že nebudou peníze na nic ani neošetří ani neochrání a ani ti neuhasí požár na baráku (teda pokud nejsi borec z paneláku). -
-
T vieš NOVA GENERACIA sa ozyva *1*
Ale by sa chlapcom zišla ta vojna...to nie je behať s hračkarskym plastovym sapikom po lese *1* -
U moře jsem žil asi pět let... sice to bylo ve Skotsku, ale teplota tam byla příjemná, 10°C. A opravdu nepotřebuji jezdit někam do Chorvatska nebo Egypta, když mohu procestovat stovky ne-li tisíce nádherných věcí v Česku a na Slovensku, dozvědět se něco nového o MÉ rodné zemi a na lidi, co se plahočí na plážích nebo hotelích, kde jsou tisíce lidí, se mohu jen smát, protože já viděl mnohem více, dozvěděl jsem se mnohem více než oni.
-
nadává do nerdů a jeho je COD...
-
-
*a jeho nick je COD
-
-
Nick nenick, ty jsi sr*č.
-
-
sry kamo ale sr@c si ty... protoze soudis cloveka dle jednoho postu a ani ho neznas. pokud nekdo hraje hry 20 let (ja taky) tak je mu ted kolem 35 let a hry si kupuje + chodi do prace, ma deti a nejspis taky uz nekde byl (ja v indii, mexiku, thajsku + evropa) tak radsi uz nic nepis, blbe!
-
-
-
-
-
a jaká hra není o oblbování.Vývoj her je Obchod jako každej jinej jen to pár jedinců(čteme COD/WOW/kdo ví co dalšího haterů ) nedokáže pochopit
BTW:viděly ste tady poslední dobou Zrzavou držku (Jindru nebo jak se jmenuje)
-
-
Mne osobne sa zda, že drvivej vetšine ludi niekto priložil nôž na krk a povedal:
Vyber si BF3, alebo MW3 !Ono to možno tak trochu je, asi nie každy si môže dovoliť kupiť obidve hry, vyšli v jeden mesiac, a vlastne sami si chcu konkurovať *1*
Mohol by som napisať zoznam veci, ktore sa mi na obydvoch hrach pačili a nepačili, ale načo nosiť drevo do lesa, na tuto temu je tu toho napisane dosť. Spomeniem len BF3 MP Betu, ktoru som mal možnosť hrať, bez toho aby som mal neaku predobjednavku, alebo by som bol vlastnikom predchadzajucich časti, takže to bolo akesi DEMO, ktore sa mi naviac pačilo. Mal som možnosť zahrat si hru predtym ako som ju kupil, ako vôbec vyšla, čo sa dnes už len tak nevidi, na mna zapôsobilo, takže keby dal mne niekto na krk nôž, a položil mi tuto otazku, tak by som povedal že BF3. Navyše mi trochu viacej sedi MP, pretože som stary tankysta.
*1* Našťastie mi nikto nožik na krk nedava a ja si môžem obidve hry vychutnať, ako je to na obrazku, so šalkom dobrej kavy, krabičkou cigariet a všetky spory, žabomyšie vojny hodiť za hlavu, a to prajem aj vam. *14* -
-
Keď si tankista tak si zahraj WOT ja to hrám a aj BF3 a som úplne spokojný...ver mi nieje nad to keď si môžeš vystreliť zo 150-tonového monštra...paráda. *1* *1* *1*
-
-
Jaska, ale nemôžem hrať iba WoT *1*
-
-
-
SweetL.c.King 9.11.2011 12:41 SweetL.c.King
dohrál sem to a jeto dobrý grafika mi nevadí zvuki sou dobrí samí akce prostě klasickej MW COD . je to muj názor ke hře.
toto mluvi za vse! okamzite kupuju ! ! !
prevzato ze zing.cz diskuze. *3* *3* -
-
SweetL.c.King (anonym)
líbí nelíbí vlákno reagovat
+1
ehm ten co to sem dal je uplnej d****:) protože já sem tento koment psal na mobilu, a moc teda na tom mobilu psát neumím :) a chtěl bych sdělit ti co odpovídaly tak to v hlavě nemaj v pořádku :) ,vím že tento članek je starej 1 rok a něco ale prostě nechápu takové d**** kteří tajto dávaj na web , a sdílí svím kamarádum :) -
Prototyp fanouška Call of Duty, žádné senzace se nekonají *15*
-
to psal vietnamec ze stanku, aby mu to lidi koupili, nebo on jako ma oligimal, za sotoctyrycet , nad oligimal sidiii....
-
spíš mi to přjide jak z google translatoru :D
-
-
Mě to zas příjde, jako když to píše negramot...
-
-
-
Tak nové CoD zabere necelých 5 hodin. (Představu si lze udělat z toho, že po neherním prologu máte za sebou 3% hry) "Hráč" umře tentokrát asi jen jednou nebo dvakrát. (Hlavních postav trochu víc). Opět spousta neherních skriptů, které se autoři snažili dohnat klikáním na požádání, případně střelba z nějakého toho vozidla, aby se hráčův avatar moc neušlapal. Hra je v mnoha situacích recyklována z minulých dílů.
Praha je.. zajímavá. Karlův most, Lávka, pak o pár set metrů posunuté Marianské náměstí jsou docela slušné. Dějově je to ale spíš Polsko (silné protiruské hnutí a likvidace civilistů).
Moderní vojenský konflikt v podání hry probíhá zásadně nabíháním dvou vln do sebe a střelbou z bezprostřední blízkosti. (Taky asi jediná hráčová šance na průchod hrou- nekonečný respawn je opět na scéně)
K pozitivum. Taktika AI se k polovojenským Somálcům hodí perfektně (přebíhání ulice a střelba od boku) a je to jedna z mála uvěřitelných částí hry.
Za mne za SP 4/10 (Pamatuji si stále poslední díly a ty zrecyklované scény tam působily lépe a přirozeněji) -
-
6-7hod je reálnějších (na veterána aspoň teda) dle mejch statistik
-
-
Singl je lepsi nez u BF3 ale MP stoji za picku *14*
-
-
kdyby ocasové z DICE dali do BF3 nějaké další game mody... hodně lidí baví různé blbosti stylu gun game, ctf... a hlavně velmi hrané search & destroy...
je to jako vybrat si mezi Ferrari se kterám můžeš jezdit jen po dálnici, a starším Lancerem který může i na okruhy, horské cesty a všude možně... -
-
velmi hrane S&D.. S&D je vicemene Rush mode, ale jde videt, ze BF si videl jen z vlaku.. Hodne lidi bavi ruzne blbosti stylu gun game :D, ctf.. to bavi hodne lidi, ale jen chvilkove.. nejak si nedokazu predstavit, ze bych si kupoval hru kvuli srande gun game..
Velmi hrane S&D je jen v CoD.. v BF je velmi hranej Conquest.. Proc neni, podle tve logiky, v CoD velmi hrany Conquest :(? Lancer bez benzinu.. -
-
S&D neni jen v COD, ale i v CS jen se jinak jmenuje. A pokud je podle tebe v podstatě stejný jako Rush tak si asi retardovany, ten mod je naprosto odlišny počinaje nemožností respawnu během kola, přes boj bez vojenske techniky po velikost map a cíle mise. Jinak MW3 nemá jen dva mody navíc, ma jich asi nějakych 20. Že tebe to nebaví neznamna že to nebaví ty miliony lidí co si koupí taději MW3 než BF3.
-
-
Ten Lancer ma byt jako MW3? Pokud ano,tak muze max tak na polni cesty, na okruh ani nahodou, protoze by jen max tak 60Km/h *3*
-
-
A ja myslel že motorem je hratelnost, zábava... někdo holt raději preferuje grafiku a vzhled, a tak zesměšnujěš Lancer ikdyž to nablýskané Ferrari jede ještě hůř. Trapné, trapné... BF3 fanboyové jsou jako sekta, jen jeden bůh BF3 a všechno ostatní je špatné a kacířské, že? Jak ubohé...
-
-
-
-
Dycky si rád počtu všechny komentáře plné mastu/anie (celá slova mi to zakazuje, proč? není to sprosté slovo) nad jednou či druhou hrou :)
Nejsem fanoušek žádné z her, třebas prozatím hraju BF3 jen mulťák (singl jsem ještě ani nezapl:) a baví mě, ale jak už je několikrát řečeno, ty hry jsou odlišené ve způsobu hraní co se multiplayeru týče....BF je na velká mapy a různé mody, CoD je na menší koridorovky a rush sem tam s pár kempery, na které stejně jednou dojde...rád si MW3 zahraju kvůli příběhu, MW2 jsem hrál neustále online a už mě moc ty malé mapy nebavili (pardon no), proto jsem se nyní přiklonil spíš k BFku...ale to neznamená, že si nekoupím i CoD a nevrátím se na rush mapy :)
Hodně se tu teda mluví o reflexech, což je moc pěkná věc, ale podle mě je to blbost, reflesy jsou třeba u každého fpska ať už singl nebo multi, u BFka taky nemůžete bez reflexů jen běžet rovně a držet levé tlačítko myši ;) -
Já chci vtipnou videorecenzi!
-
kdo proboha kouri lehky Petry? jednou sem ochutnal pasovanou zezloutlou krabicku Ying Yong z Ukrajiny a to byly jedine cigara horsi nez Petry. jezisi ja vam snad do te redakce nejaky ten prispevek poslu :) Jinak sem zvedavej na tu Prahu. Jsou v pozadi hory a mluvi tam lide rusky?
-
-
v pozadi su len rozmazane textury a je tam česká národní banka investic a rusi vrazdiaci civilistov ktorich hadz do vody + zopar civilistov ako milos vlkov a akysi božidar janda hovoriaci po rusky s AKackami v rukach :D
-
mna isty cas "kourila Petra" ..ti poviem ze lepsi pocit ako kourit Petry *15*
-
-
A nebyl to náhodou Petr? Nemyslím Poláček *1* *1* *1*
-
-
Ty ses jak fans BF3, at si kouri treba tabak na vykurovani skleniku, kdyz mu to chutna (bavi)... *15* *7*
-
-
Je to k tématu (obrázku)? Je. Tak nevím, co řešíš *7*
-
-
Ty si vazne jaryn. *1*
-
-
-
A co teprve mentolový petry se zeleným proužkem? Vyrábějí se vůbec ještě? Na těch jsem jako malej kluk začínal. Jó, to byly časy, když se kouřily žvejkačky *1*
-
-
Naprosto souhlasím s uživatelem CainPullo, ale přece jen považuji MW3 za něco lepší hru a to z několika prostých důvodů. Série CoD je tu s námi už nějakou tu dobu a já jsem měl zatím tu čest hrát každý díl, krom těch které vyšly na konzole. To samé samozřejmě platí i pro sérii BF, že jsem je měl možnost všechny hrát. Ale BF se vydal jiným směrem (vlastním). U BF mě hrozně bavil multiplayer, byla možnost vyzkoušet si různá vozidla, velikost map a tak dále. Ale singleplayer slušně řečeno stál za prd. Naopak zase u CoD byl singleplayer zábavný a dohrál jsem ho několikrát. Jenže tady se MP nedal s BF srovnávat. Takže to bylo takový 50:50. Ale postupem času se CoD vyvinul a dle mého názoru vylepšuje pořád singleplayer, sice nemá vždy nejnovější grafiku(ale zase běží na starších PC, bez problémů), ale jde mi o pocit z hraní a grafika není tak hrozná. Co se u nových CoD týče, tak Quick time eventy a skripty jsou pro mě prostě úplně něco nezapomunetelného. Příběh je pro mě prostě boží. Vždycky si to naplno užívám a doufám (trošku naivně) že tahle série nikdy neskončí. Je mi jasné že série CoD by měla spoustu co vylepšovat (zničení prostředí, možnost rozhodnutí, a troška volného pohybu). A co tedy BF, s novým BF:BC přišla nová kampaň, která se dost podobala sérii CoD, ale nebyla tak dobrá. To samé BF:BC2 - SP stojí za prd (nezábavný, nudný :( ), MP je ale zase úplně boží :) a pro mě naprostá jednička v A-čkových titulech. BF3 se podle mě "opičí" hrozně po CoD: MW (navíc má velké HW nároky). Skripty, příběh, možnost hraní za více postav, prožití smrti za hranou postavu, atd.. MP mě taky moc neoslovil vždycky raději sáhnu po BF:BC2. Je to asi věc názoru komu co víc přirostlo k srdci a každej má prostě raději něco jiného. Rozhodně BF3 nechci nějak shazovat je to dobrá hra, plná dobrých momentů, ale CoD je má pro mě víc. Takže BF3 7/10 CoD 9/10. Děkuji :)
-
-
praveze multiplayer je hlavnou pointou hier v dnesnej dobe lebo tu hru mozes hrat velmi dlho,radsej stavit na multiplayer lebo to hra kopu ludi stale ako zrobit bombasticky SP ktory je sice super ale ked prejdes kampan tak hru akurat vymazes
-
ve smes stebou souhlasim. Myslim ze MW3 ma mnohem lepsi multiplayer nez BF3, ale jak si rekl kazdyho bavi neco jinyho. Ja si nepotrebuji jezdi s autickama, ale fps akci plnou skilleru a aimu v mensim prostredim. sto lidi sto chuti, zakladny jsou obrovske na obouch stranach a rekl bych ze MW3 mozna i vetsi :D uvidime v prodejnosti o ktere uz analytici maji jasno...
-
-
Prodejně má CoD jasně navrh, na to nemusíš být analytik. Ani masivní kampaň EA nemůže ze dne na den (Chápej z roku na rok) porazit takovou značku. Jo pokud si zachovají kvalitu a příští rok bude "MoH" stát za to, tak další Battlefield (za dva roky) vs. CoD 10 tam už ty prodeje budou zajímavé.
Btw. Aim v menším prostředí a skill - Takže Cheater's komunita už tyhle non-dedicated servery opustila? Ptám se ze zvědavosti, jestli má smysl si to kupovat. MW2 a první dny MP byly peklo, které už NO MORE! -
-
hm cheaterov by som radsej neriesil, pozri si leaderboards v BF3 a uvidis :D, prvy v supporte cez 20M bodov a playgame 1h, druhy ma najviac killov a nahrate 5minut :D osobne moja prva hra v BF3 (5h od otvorenia multaku) a bol tam manik ktory mal 341 ku 0, len stal vzadu a gulky prechadzali cez stenu (mapa metro). cize cheateri si kapitola sama o sobe a budu vsade.
-
no ja hral naposled MW1 a s cheatery sem problem nemel, nejspis sem je zvladal i tak zabit :D ne vazne, myslim ze MW3 bude mit mnohem dokolanejsi ochranu jak sami vyrobci rekli. Valve bude snad lepsi nez punkbuster...
-
-
u mocneho iwnetu bylaochrana jedina a to leavnout lobby a doufat ze te to zase nenapoji s cheatrem protoze ochrana byla straslivy hnuj je to fakt parada kdyz cekas s kamarady v parte 15 minut nez ti lobby najde hrace a spusti hru a kdyz to klapne uspesne se vam spusti mapa ktera se obcas taky sekla pri nacitani a nebude tam zadny cheater tak si konecne muzes v klidku zaparit :D no a to same je ted v MW 3 .)
-
-
Chápu to že to nejde :) jen mě asi nejvíc štvou ty co hrozně vychvalujou BF3 a na CoD nadávaj. Myslím si že nebýt CoDu, tak by nikdy takovej BF3 jak ho teď známe nevznikl a SP by byl na úrovni BF: BC :)
-
-
Přesně tak :) Uvidíme jak to dopadne :)
-
-
Konzolové díly BF ani CoD si nehrál ale Singleplayer měl BF VŽDY špatný, že? Já jen, že Singl byl jen u BC2, v předchozích dílech (ne konzolových) žádný nebyl, ale budiž.
-
-
Oki, bral jsem tedy SP jako možnost zahrát si sám "de facto" mulťák, ale chápu co myslíš :)
-
-
no ja osobne bych bf singl nebral moc vazne , bf nikdy nebyl stavenej na singlu ale na multaku , jestli jsi teda predchozi battlefieldy hral tak vis o cem mluvim
-
-
Právě že vím, jen mě na BF3 mrzí jak hrozně se vydal jinou cestou oproti předchozím dílům, takovou "okopírovanější". Je to jen CoD s vylepšeními, který CoD chybí.
-
-
jsem rád, že tu taky někdo napíše realitu o BF3. já jsem BF3 naprosto zklamaný a naopak do jisté míry obdivuju COD, že si udržuje po letech svou kontinuitu. Proboha, co to je za nástupce BF2, když v BF2 jsem odehrál tisíce hodin a v BF3 se sotva orientuju? BF3 prostě až příliš uhnul. ale bylo jasný, že BF3 bude následníkem BC2 a ne BF2.
-
-
-