Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že dlouho očekávaný souboj BF3 vs. MW3 skončil jednoznačně remízou. Zatímco BF3 je technicky vyspělejší (ty zvuky!), MW3 sází na plynulost, jednoduchost ale i kontinuitu vzhledu s předchozími díly (i když jistý posun ve kvalitě tam je). BF3 má jednoznačně zábavněji a uvěřitelněji vyprávěný příběh, i když v zásadě jsou jádra obou příběhů totožná (bad guy co se snaží uvrhnout svět do zkázy a good guys co se mu v tom snaží zabránit). Hratelnost je ale už spíš na straně mw3. prodeje jistě taky vyhraje COD, a multiplayery vzhledem k tomu že oba uznávají naprosto odlišné přístupy, nelze srovnávat. MW3 je přesně takový jaký jsme ho očekávali, možná i trochu vykrádá sám sebe, ale já osobně jsem ani nic jiného nečekal. V bf3 je zase patrná snaha dohnat svého soupeře což se mu daří. pro mě jednoznačně plichta .
    • jo a Praha je teda ztvárněná úděsně, a ten americký přízvuk českých odbojářů:D!
      • Za to se na vývojáře zlobit nemužeš :D myslim že nemaj tucha kde ležíme :D
        • Já myslim že se na ně nemužeš zlobit vubec protože ona všechna města pokud je porovnáš s originalem jsou ve hře uděsné ne jen Praha. Ale je to hra!! A myslim že pravé sochy na Karlově Mostě a nebo lepší přízvuk by ničemu nepomohl....

Není to vubec technicky zazrak. Je tam přidano par časticovych efektu jinak je to stejné jako předchudce ale je to jízda....tohle dokaže vtahnout i člověka ktery třeba cely rok hry nehraje a tomu se říka uspěch !!! :)
          • Každej se na to s těma detailama v městech dívá jinak. Když udělali ,,wow trailer" kde představovali všechny města jako úža věc, tak by se dalo čekat, že to aspoň trochu doladí nebo tak. Ale pro někoho to je důležitý a pro někoho ne *3*
  • Ty super dechberoucí momenty co se objevují ve skriptovaném MW singlu se dějou v BF multiplayeru každý den *3*
    • LOL ! thumb up! modri uz vedi!
  • Odulin
    Teď jsem od toho po 3 hodinách vstal. Naštěstí je to furt ta samá jízda, to samý vojenský divadlo, který si s chutí jednou do roka dopřeju;)
  • Pokud by jste meli potrebu napsat ze v porovnani s BF3 zbrane v MW3 pusobi intuitivne a prirozene a ty v BF3 tak nejak "podivne poskakuji" tak prosim zvolte jine slovni obraty protoze presne takto to pojmenoval Eurogamer a cist to podruhe by me zrejme nadobro rozsekalo.
    Jinak volbu PC verze chvalim a jsem na recenzi naramne zvedavy.
    • Prave ze battlefield ma realne zbrane,ty pohyby zbrani jsou zkutecne to ze zbran pri automatu skace na horu je uplne normalni a ty zvuky zbrani jsou nepopsatelne realisticke
      • Mechwarrior_bw
        veď to je práve ten paradox...
    • Mechwarrior_bw
      jj tá recenzia stojí za prečítanie *1*
  • Na co si stěžujete, MW3 je prostě větší prd*l než BF3. Hra by měla být především o zábavě a o hratelnosti, v čem jak vidno vítězí MW3.
    • Presne tak
    • jedno slovo Multaku
    • to se takhle neda rict ..
      MW3: vystrilej mistnost, popobehni, vystrilej mistnost, wow scena ... k tomu hodne spatny pocit ze strelby, spatne zvukova stranka, dost spatne udelane skripty a spawn nepratel, a prakticky jen vykrada sam sebe, snad nebyla ani jedna mise, ktera by nebyla v MW1 nebo 2, na druhou stranu to ma spad ale po chvili ma clovek pocit, ze se vlastne zacyklil na miste a hraje furt to same jen se mu do toho nacitaji jine textury prostredi .. jako strelnice na odreagovani je to dobre treba i na opetovne zahrani ..

BF3: napln misi trochu rozmanitejsi, ale ne zas tak moc, pozvolnejsi tempo, skripty na prvni zahrani a za predpokladu, ze clovek dela to co se od nej ceka, nejsou zas tak udesne, ale druhy krat uz jsem to hrat nevydrzel. Jakmile si clovek nepohlida aby nepremyslel, tak na nej rvou vechny ty nelogicnosti. Vyborne nazvuceni, pocit ze strelby dobry, na poprve jsem se temer az do konce nenudil.

Kdybych si musel vybrat jen jednu z nich na zaklade SP tak BF3 ..
  • uz po tretiiiiiiii krat tu mame CoS (callof sux pozn.redaktora) zas to iste len zmeneny kabat a cislo *1* *1* *1* nevadi tupe ovce kupia,,,naco budeme vytvarat nove veci a inovovat povedal si Activision a na rok vyda Lagg Oops 2 *1* *2* *1*
    • rofl, +1
  • zabudate vsetci na jednu podstatnu vec. COD je urcena pre casual hracov zo slabsimi PC ktory nemaju cas 6 hodin v kuse hrat a ucit sa ako "kope" kazda zbran a ako s nou strielat a nemaju cas ani na MP. Pre nich je dolezity akcny holywoodsky filmovyarkadovy zazitok kde strielaju nacistov/rusov/korejcanov a inu zver na tisice :D, a kaslu na nejaku realitu, simulaciu a super realnu grafiku, ktoru si ani neuziju na svojich sunkach PC doma. V podstate kaslu aj na nejaky pribeh. Chcu si proste vecer po praci sadnut na hodinku za PC a postrielat co najviac nacistov/rusov/korejcanov a inu zver :D. Takych ludi je si myslim viac ako hardcore MP headshoterov co maju radi ked kazda zbran sa chova realne. A Infinity Wards to presne vedia. Mam odohratych asi 40%, ale bavil osm sa ovela viac ako u kamosa kd som skusal BF. Ano som casual hrac a arkadovistost COD mi sedi, aj ten filmovy efekt. "Akcnost" mi velmi nevadi aj ked to tempo je v MW3 snad dvojnasobne oproti MW2 - nahodou je to sranda :D no ale co mi vadi je a uz to dakto spominal vela krat ze sa mi do chrbta dostane NPC pritom za sebou mam celu catu svojich vojakov a nikto po nom nepali.
    • aj MCdonald je pre nenarocnych stravnikov je to nezdravy predrazeny hnus ale mnohym ludom to proste chuti to ale neznamena ze je to kvalitne jedlo hodne svojej ceny.A osobne mu davam tak 4/10
      • komu chuti mcdonald ten by mu dal 10/10. a ci je to totalny hnus a nezdrave jedlo to je uz druha strana mince :D napr. taky spenat je super zdrave jedlo, ale povedzme si je to zeleny hnus ktory nemusim jest a nebudme ho jest len preto ze je zdravy :D
    • za tohle ti davam palec nahoru "COD je urcena pre casual hracov zo slabsimi PC" - to je svata pravda a taky proto se to tolik prodava.
      • paradoxne mi COD jede o v prumeru 20 fps pomaleji nez BF3 na ultra nastaveni :)
        • uh to je opravdu paradox, kterymu neverim:/
          • tak BF3 mi jede v SP kamapni mezi 50-80FPS, COD mi jede 40FPS .. v MP pak musim s detaily na HIGH abych si udrzel stabilnich 50 ..
  • mw1 - bomba! mw2 - wtf?! mw3 - OMG!rofl
    • lol noob
  • conflig
    Tak mě se teda MW3 líbí moc. Absolutní spokojenost
    • absolutní souhlas, kdo si chce užít hru, která JE dobrá, nesrovnává nesmyslně s BF3 (taky super hra), ale hraje a užívá si to :)
      • conflig
        Ámen *1*
  • tak som dohral SP a musim povedat ze sa to na BF3 netaha po grafickej a zvukovej stranke a celkovo mi hra pride prehnana.. ano mam rad sialeny hollywoodsky akcny pribeh ale aby to zaslo az do tej miery ze new york vyzera ako keby sa cez neho prehnala godzilla a pad eiffelovky hmhm .. proste je to take.. ja osobne som ztoho citil prehnanost, nedali tomu tu spravnu mieru ktora bola napr v prvom modern warfare.. a suhlasim s nazorom ludi ze si to nazov "modern warfare 3" nezasluzi.. je to proste pokracovanie pribehu co bezi na rovnakom engine rovnaka grafika zvuk vsetko rovnake ako v mw2 ..malo sa to volat modern warfare 2 part 2 .. co sa tyka konkurencii k BF3 .. moze jedine pribehom.. nekomu sa moze pacit ten v bf3 nekomu v mw3 .. a multiplayerom.. to je tak vsetko.. grafika aj ked som ju nastavil na MAX .. tak mi pripadala taka rozmazana antialiasing 4x a okraje budov ci postav boli kostrbate.. nehovoriac o tom ze v jednej chodbe som sa len tak pozrel do stropu ze odstrelim svetlo a na moje prekvapenie neslo o lampu ale o akysi 6 uholnikovy predmet bez ziarovky namalovany na bielo s vyraznim jasom a ked som do toho vpalil ostali vtom diery ako keby som strielal do steny a dalej to "svietilo" ..co sa v BF3 stat nemoze.. mne to celkovo pripada ze autory mw3 sa spoliehali ze tou chodbou len prejdem jak blazon za kriku a palenia do vsetkych stran a ze si nejaku lampu na ktorej si nedali zalezat nevsimnem.. preto tejto hre nasadili aj take tempo.. pride mi este rychlejsia a akcnejsia ako v mw2 a to preto aby hrac nemal cas zaujimat sa o okolie "obdivovat" grafiku a pod ktora holt aj tak bije do oči zlym smerom. U mna to ziskava 4/10 .. a aj to vdaka pribehu ktory je uz trochu nemasny neslany.. ale bol som zvedavy ako to skonci a Soap McTavish ma totalne sklamal.. ale nebudem spoilerovat.
    • osobne ma este pobavila misia v Prahe, "česká národní banka investic" :D njn a aspon tej prahe dali na niektore budovy ceske nazvy ulic .. ale co ma totalne rozosmialo boli rusi ktorich autory mw3 vykreslili ako maximalne zlo sveta.. a scena na zaciatku misie v Prahe mi pripomina jeden film ktoreho nazov si nespomeniem kde fašisti zabijali civilistov na móle rad radom gulka do hlavy a hodit mrtvolu do vody a toto tam robia rusi ..
      • Tak hlavne ze ses pobavil a k tomu zadarmo, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit