Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
nevím zda jsem stahl nějakou upravenou verzi, ale v misi v Indii, je každý společník Čech. V delta force to je samý Štastný, Matoušek, Kolár, Dušek, atd. Je to zajimávý asi si někdo pohrál s textem.
-
Zdravim,
predesilam, ze MW3 mam zatim jen stazeno pres steam a jeste jsem nepustil, ale mam kompletni serii od COD 4 MW az po MW3. Tak stejne mam i BF2 a BF BC2 a hral jsem BF3 betu. MW3 jsem si rovnou predobjednal na Steamu, jak to bylo mozne, protoze vim, co od hry muzu cekat. Bude se urcite jednat o predelany titul MW2, ktery jsem hral rad a tak, proc bych si nekoupil vylepsenou verzi hry. Proc tomu tak je? V BF3 mne celkem zarazila jedna vec. Hodnekrat jsem byl mrtvej a celkem jsem se divil jak mne mohli ti lidi videt, kdyz kolem mne bylo plno prachu letajiciho ve vzduchu mnohdy hustejsi nez dymovnice, kdyz ja sam jsem nevidel kam vlastne jdu, nebo kde jsem (hodnotim ted MP). No a pak jsem prisel na to, ze lidi, kteri nepouzivaji veskere mozne detaily a nastaveni krasne grafiky a maji hru stazenou na co nejjednodussi grafiku, vidi i to co ja nevidim, tim ze hru hraju na max. BF3 si urcite taky koupim, ale az pujde cena kapanek dolu, protoze vim, ze si MP tak neuziju jako u MW3. Musim rict, ze Battlefield play4free si zahraju asi radeji nez BF3. Tak jako hraji tuto hru casteji nez BF-BC2. Pokud bych mel hodnotit BF3 po strance grafiky a technicke vyspelosti, tak to urcite dopadne tak jak se ocekava. BF3 bude urcite graficky, zvukove a technicky lepsi a vyspelejsi nez MW3 (moc to nesedi od cloveka, ktery MW3 nehral a BF3 jen betu :-) ), ale dle meho nazoru, uz to bylo videt na BF-BC2 a treba Black Ops. Proste COD je momentalne technicky zastaralejsi hra, ale hratelne si vice vychutnam COD tituly. Dalsi vec je, ze Battlefield tituly jsou vice zamereny co se MP strany tyce, na spolupraci hracu na bojisti. Vzdy budou hraci, kterym vice vyhovuji COD tituly a hraci, kterym vice vyhovuji Battlefield tituly. Ja patrim k COD fan a Battlefield mam na vyplneni herniho casu, kdy si chci zahrat neco jineho. -
-
Kdyz budes pouzivat jakoukoliv zbran urcitou dobu, take si odemknec IR zamerovac :-). Obzvlaste se hodi pri rezimu Rush, kdy utocnici pouzivaji smoke.
-
-
Jak pise Sly , nezamenovat nizke detaily s IR zamerovacema , ktere jsou pritomne i u bojove techniky (pokud je me ovsem clovek odemcene) , co se detailu tyce at hrajes na low detaily nebo na max, hustota koure a ruzneho letajiciho "bo*delu" je na vsech nastavenich stejna ..
-
-
Sorry, ale trepes, az to boli, ci mas low, medium, high, ultra, rozdiely vo viditelnosti su minimalne az ziadne, na to sa pri BF3 davalo velky pozor a skusal som si to sam...A pri CoD serii by som pomlcal o zabijani, ze ani neviem odkial...Od MW2 je to plne wallhackarov a aimboterov, a kazda druha lobby ci server ma citera s wallhackom...Xkrat hrajem zapas, mam ninju, ze ma nemoze pocut, nikto este nema radar a uz vidim killcame jak walluje cez stenu a hned vie, kde som.
-
-
V soucasne chvili hraju hlavne Black Ops a pokud najdes dobry server, kterych uz mam ve Favorites spoustu, kde jsou pri hrani pritomni vetsinou admini, tak je celkem jednoduche udrzet server cisty od hackeru a cheateru. Vim, ze v MW2 s tim byly a jsou asi jeste celkem problemy, hlavne diky absenci dedicated serveru, ale tito vtipalci se najdou na vsech hrach i Battlefieldu. A s temi detaily to myslim vazne. Clovek si rika, ze hra vyuziva super novy graficke vymozenosti, ono to i krasne vypada a funguje super, ale je to na ukor vyvazene hratelnosti. Jestli jsi si vsimnul, ja se tu nesnazim plivat na jednu nebo druhou stranu. Snazim se napsat muj nazor, proc jsem da prednost COD. BF si poridim taky a rad si ho zahraju, ale urcite az si to poridi vic lidi okolo mne, abych mel s kym hrat, protoze je lepsi, kdyz jde tlupa lidi dohromady a muzou vyuzivat kouzlo technika, medika a supportu, atd.
-
-
-
BF 3 mám kampaň mě nějak moc nenadchla multiplayer je luxusní ale u COD to je obráceně hrál jsem kousek singlu a musím říct , že paráda neřeším koridory,skripty apod. prostě si tu hru užívám a beru to jako film:)
Takže pokud chcete dobrej multiplayer tak BF3 pokud dobrej příběh a singl tak COD:MW3 -
kdo proboha kouri lehky Petry? jednou sem ochutnal pasovanou zezloutlou krabicku Ying Yong z Ukrajiny a to byly jedine cigara horsi nez Petry. jezisi ja vam snad do te redakce nejaky ten prispevek poslu :) Jinak sem zvedavej na tu Prahu. Jsou v pozadi hory a mluvi tam lide rusky?
-
-
v pozadi su len rozmazane textury a je tam česká národní banka investic a rusi vrazdiaci civilistov ktorich hadz do vody + zopar civilistov ako milos vlkov a akysi božidar janda hovoriaci po rusky s AKackami v rukach :D
-
mna isty cas "kourila Petra" ..ti poviem ze lepsi pocit ako kourit Petry *15*
-
-
A nebyl to náhodou Petr? Nemyslím Poláček *1* *1* *1*
-
-
Ty ses jak fans BF3, at si kouri treba tabak na vykurovani skleniku, kdyz mu to chutna (bavi)... *15* *7*
-
-
Je to k tématu (obrázku)? Je. Tak nevím, co řešíš *7*
-
-
Ty si vazne jaryn. *1*
-
-
-
A co teprve mentolový petry se zeleným proužkem? Vyrábějí se vůbec ještě? Na těch jsem jako malej kluk začínal. Jó, to byly časy, když se kouřily žvejkačky *1*
-
-
mw1 - bomba! mw2 - wtf?! mw3 - OMG!rofl
-
-
lol noob
-
-
a to že left for dead ci portal bezi furt na tom samym enginu nikomu nevadi...se poserte z ty grafiky omg :D
-
-
Lebo tie hry su majstrovske diela .
A MW je iba strielacka kde je minimum inovacii.Tak sa pravom ocakava ze aspon vylepsia grafiku...
-
-
Koupil jsem si obě hry.. včera jsem zapnul MW3 a po 3 hodinách jsem to vypnul a šel si spravit oko a uši k BF3. Grafika velice úsměvná, zvuky jako z béčkového filmu, pohyby panáčku jak připosratý běh ala CS:S, scripty z toho čumí na každém kroku. Vběhnu někam dřív, nikde nikdo a najednou 3 borci respam vedle mě :-). Borec s Follow se kolikrát nehne (i když jsem již předním) dokud se mu nepřilepím na 1/2 metru od zadku. O objektech a rozstřelování věcí si mohu nechat jen zdát.. ani náznak poškození.. pokud z 1m střelím do hlavy ležícímu enemy nic, posun bedýnek, krabice, světel..nic.. jit jinou cestou než o šířce 1,23m nelze...engine prostě za zenitem. Některé pasáže musí hráč vystřílet a nikdo mu nepomůže a to enemy může stát 2m před ním.. jiné se stačí jen posouvat bez jediného vystřelu a zbytek zařídí ostatní (vylodění Londýn). Příběh ala Uwe.. nastavovaný předchozí díly, vykrádaný.. místama jsem si myslel, že hraju C&C. Co-OP jsem dal jen jednou s někym 10 vln.. zatím bez názoru.. nvm vlastne o co slo.. nebylo ani info co vlastne dělat.. běhal jsem za ním jak vocas, M nehráno. No prostě strašné zklamání.. když už jsem si to koupil, tak to dohraju, ale pak pápá.. todle rozhodně není rovnocená konkurence pro BF3 s Frostbite.
-
-
Máš naprostou pravdu... takže... se připrav na mínusy :D
-
"když už jsem si to koupil" - Tomu ti tak nekdo uveri. Ale je krasny sledovat jak kazdej fanousek konkurence (vcetne tebe), povinne hraje tu (jiz predem) jasne spatnou a stupidni a skaredou a trapnou a nerealistickou fujky hru. *1*
-
-
Nejsem student, jsem pracujicí a parkrat za rok si mohu dovolit koupit to co trh nabízí jako the best nebo starsi kousky ve sleve.. BF3 MP bych asi bez originalu nehral, MW3 bych asi na steamu mezi ostatnimi nemel + co-op, kdybych to mel upiratene. Hral jsem VSECHNY CoD co kdy vysly (je mi vice jak 30, muj 1. pc byl Commodor64, nyni I5-2500k s 560TI).. narozdil od BF.. tu mam jen BF2.. ostatni jsem nehral i kdyz byla moznost. Nerekl bych, ze jsem jednostranný fanousek zamereny jen na BF3. Proste MW3, ktere nepřináší nic nového dějově a s enginem x let starym nemuze konkurovat jiné technické generaci. Trosku mi to připomíná sportovní serie NHL or FIFA..
-
já si taky koupil modern warfare 2 a hrál sem to jenom proto, že sem za to těch 1100,- vyhodil oknem :-/
-
-
-
ok. ono takovou valecnou realitu by jsme asi nechtel nikdo zazit.. :D cus
-
kdyby za to chtěli 300,- tak sem ani nepíši ,ale 1000,- to je moc za DLC
-
-
Sezenes za petikilco, za tu cenu to rozhodne stoji. *5*
-
-
Pokud GAMES.CZ dá MW3 víc jak 5/10 . Tak přestanu číst tento web . Je to jen DLC , otevřte oči . Pokud games atd. budou dávat takovým to DLC vysoká hodnocení , co přinutí vyvojáře aby hru vylepšili na uroveň konkurence ? NIC furt budou dělat to samé ,ale pokud jim někdo řekne ,že už to tu bylo a že to je jen DLC tak se možná už něco dít bude . Zamyslete se nad tím . PEACE *16*
-
-
mene zbrani, kazda mise je v podstate pretexturovana mise z nektereho z predchozich dilu, prilis casto je clovek svedkem jak nepratele po spawnu pribihaji ve skupince uzkou ulickou na herni scenu a staci tak namirit na onu ulicku a bez pohybu klikat do chumlu postav, MP jsem zatim nehral, ale SP je z MW serie nejslabsi a nejmoorhuhnovejsi .. jsem v posledni misi a mam pocit, ze se zatim nic nestalo, ze jsem zatim nic neodehral ...
-
-
Nejmoorhuhnovejsi - Fu*king rofl :D *15*
-
-
Kdyz BF3 dostal tady na Games 9/10, tak si mel uz taky koncit...
-