Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 se bude odehrávat v Čechách?
13.5.2011 | levis
162 příspěvků
-
kdyžtak v České republice redaktore a né v Čechách
-
No hlavně mi přijde divný že v řadách britskýho SAS bude američan :-D, to asi bude bojovat proti rusky mluvícímu Wermachtu :-D
-
Tak to jsem zvědav. Skoro bych se vsadil, že vzhledem k zeměpisným znalostem vývojářů a jejich všeobecnému přehledu se bude v česku zase mluvit rusky.
-----
No, ale je fakt, že je jich tu jako sr*ček. -
pokud to bude konzolo ovladani a pohyby stylem MW2 je*at na to!
-
spiš bych cod a bf přirovnal k Windowsu a Linuxu... myslim že počtem hráčů i ideologií se to bude celkem shodovat... ale defakto nenáročnými konzumenty a gurmány, chceš li to tak nazývat, by se daly označit i podstatné části uživatelů těchto OS
-
WiC v tom bylo úžasné, protože i ti vojáci měli svoje důvody, když ve válce ztratili svoje rodiny při bombardování měst a podobně..zajímavý pohled na věc
-
komando vo MW3 asi pojde po najslavnejsom pere v CZ... *1*
-
COD je pro nenáročné konzumenty. BF pro gurmány *5*
-
No todle bylo ztvárněno ve WiC: SA...kde ač rusové napadli západ, tak sovětské vojáky to tam vyobrazovalo prostě jako...vojáky kterým někdo dá rozkaz a co zmůžeš...
-
Cha cha :-D :-D :-D že feministky.cz
lol to jsou takové ty tlusté hnusky co si o ně nikdo ani nepoloží kolo ne ?? prej holčičí lvička nemám slov ať vyhledají psychologa okamžitě oni ( jasně všichni ale víme že jsou to internetoví trollové jak prase :) ) -
Milovník FPS hraje co se dobře hraje, je mu jedno jestli je to USAowns nebo AntiCODwannabe
. -
No ty sis hlavně nevšiml že je to jen velmi hruby přepis originálu, kde prvně jsou Mydlo i Cena, ale o Americkém SAS se tam vubec nepíše.
-
Vzhladom na to, ze som studoval aj na amrickej a aj na Viedenskej statnej vysokej (WU WIEN) skole ti mozem povedat, ze ta americka je o triedu vyssia ako ta Viedenska, kdezto ta Viedenska je zas o 3 triedy vyssia od Bratislavskej. Ak mate v Cecchach este lepsie univerzity od tychto tak klobuk dole)
-
Fakt? :D Já dohrál jeden a byl jsem rád, že jsem rád, no to né toto, tak to BIS zapřu :D :D
-
No já ti nevim, ale dohráls všechny konce Army? V některejch to Černarus docela slušně odnese. :D
-
Problém je, že pokud je scénář s tématikou třetí světové v dalším Modern warfare pravdivý, tak zde jsou opravdu Rusové ti špatní, protože to vypadá na to, že to jsou právě oni, kdo se vrhl, vedle ataku do samotných Spojených států s argumentací "odvetné akce za masakr na letišti, ve kterém byl zapojen agent CIA ", i do zbytku Evropy, což se už pochopitelně těžko dá nějak obkecat. Takže, i kdybychom přece jen měli tu možnost hrát za nějakého Voloďu, tak ho stejně budeme vzhledem k ději vnímat jako příslušníka expanzivní armády pod vlajkou země, jejímž vládcům ruplo v ultranacionalostické bedně a kteří mají chuť z Evropy udělat ornici, což by "ruský hratelný charakter" stejně nestavělo do nějaké světlejší a lepší pozice, než ten americký, krom toho, že by někteří lidé měli dobrý pocit si do textur, posázenými americkými uniformami, vysolit dávku ze samopalu.
-
přejmenujte si tu na druhou filizofickou fakltu KU :-)
-
Hlavně, že ty obrázky pocházejí z finální verze...
-
Nejdřív se nauč pořádně česky než něco napíšeš. *7*
-
(cr8g) Tys tu moji reakce asi moc nepochopil, že ano? A říkat stupidní Amerika a Británie? To už něco vypovídá z tvojí inteligence.