Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 se bude odehrávat v Čechách?
13.5.2011 | levis
162 příspěvků
-
jestli chceš FPS s indiánama v émerice, zahraj si Prey
-
Heleď, taky nemám rád škatulkování, ale Amerika je velká s mnoha státama, to jo, to oni znaj, ale serou na státy v Evropě, znaj ty, co vidí v TV a ty, který znají z History. Jasně, v USA jsem byl jako mladší a měl jsem z toho prd, ale to si člověk pamatuje, ale zase když si vezmeš co zase chybí čechům, tak nějaká finanční gramotnost, většina čechů je v tomhle prostě strašně negramotná, což zase v USA máš většinu těch lidí na tohle chytřejší. Jinak já rozhodně proti američanům nic nemám, vlastně nemám nic proti nikomu, ale to, že oni neví, kde česko leží, občas ani že existuje, je prostě fakt, to se nedá obkecat. :D Jinak ty tvoje dotazy jsou jasný, hraješ hry z USA, kámo, ti si nebudou střílet do vlastních, taky bych to nedělal, BIS taky dělá hry, kde země, která působí česky je ta hodná a bude zachráněna. :D Když budeš hrát Ruský hry, tak zase budeš hodnej Rusák, to je jasný, třeba nedávno sem hrál hru, která simulovala napadení Gruzie Ruskem, za Rusko, mordoval sem Gruzince, Poláky, NATO, Ukrajince, všechno sem to střílel :D (byla to strategie)
-
Tak se nám zde zase vynořily antiami názory. Pokud mohu, rád bych přispěl sou troškou do mlýna. V Americe stejně jako v Rusku, Německu nebo u nás jsou lidé hloupí a lidé chytří. Nikdy jsem neměl rád takové to škatulkování národu jako že Němci jsou fašisti Rusové zase komunisti a Češi "švejkové". Já osobně nesouhlasím s Americkou vládou a politikou a také s jejich válečnými akcemi, ovšem nemám nic proti lidem kteří v Americe žijí. Člověk by mohl říct že za to jaká je vláda můžou lidé kteří ji zvolili ale stačí se podívat na naši vládu a všechno je hned jasné ( kolik stran slibovalo to a ono a když se dostaly k moci jejich sliby náhle zmizely kdesi v nenávratnu ). Dívat se na Rusko jako na to špatné a zlé a na Ameriku jako na hodnou a pomáhající zemi je velmi naivní názor, obě země jsou mocnosti které sledují jen svůj záměr a cíl. Je pravda že mi už jde trochu na nervy to že ve hrách ( COD vím že jste v některých dílech hrýly za sovětského vojáka ale teď mám na mysli moderní díly, MOH.... ) jste většinou za americké hochy kteří jsou vždy v právu a spásí svět. Proč nikdo neudělá hru třeba za ruského vojáka který bojuje proti američanům ( opět říkám nemám nic proti americkým občanům ale proč to jednou neobrátit, proč musí být vždy rusové ti špatní? ). Jinak jak se vybarví nové COD se teprv uvidí.
-
Hehe, aby to s BF 3 nedopadlo stejně, kámo, jen v koukatelnější grafice :) A stejně se přiznám, že mě SP v CoD baví, takový rychlý, krátký nášup, kterej navíc dokáže dohrát i můj 7 letej bratr. *1*
-
No mě mrzí že bude ,americký člen SAS, ... to se mi na COD líbí že tam jsou britové, rusové...
a všimli jste si ? žádná zmínka o SOapovi a Priceovi :-( -
Pánové, přestaňte řešit Call of Duty a.k.a "USAowns.rar". Chytrý člověk a opravdový milovník FPS si počká na Battlefield 3 a pak se "codařům" vysměje *3*
-
Přesně, lepší bejt v zajateckým táboře na Floridě, než v lágru na Sibiři *2*
-
co kdyby jsem udelaly hru kde by v americe vladli muslimove, nebo vlepsim pripade indiani (kterym sebrali zem) coz by bylo lepsi a jestli by se to americanum libilo.
-
Z historie už jsme se mohli poučit o tom, že Rusko dobýt nejde. I kdyby na ně poslali terminátory, tak jim po pár dnech zmrznou obvody *1*
-
zahraj si treba assassina brotherhood tady ho prodavaji za 400kč http://mmoboost.cz/assassin-s-creed.html a je to český obchod
-
Praktický pohled *1* *1*
-
Aha ty jsi jeden z těch kterýmu média už vymyly mozek a teď má tendenci lézt USA za každejch okolností do prd*le. Tak s takovym člověkem nehodlám diskutovat.
-
ja se kuava učil o evropě kazdy pitomi hlavni mestečko u velkych zemi jsem se učil hlavní města jednotlivých kantonu tak jak to ze briti neznají česko
-
Jsem ohromen! Kultivovaná debata a inteligentní příspěvky na games.cz a zejména pod MW3 článkem? A kde jsou náctiletí fanboys/haters/trollové a jejich výplody? Pánové, díky.-)
-
UK a USA sem dal jakozto nejvetsi konzolisty... u nas stale prevlada v evrope PC... Asii sem netaham protoze tam neni trh jako u nas , vetsina lidi hraje MMORPGcka a Asie ma spoustu hrer jen pro svuj trh .
k tomu ze PC ma vic moznosti atd atd s tema vyvojarema.... tak tahle zprava nebo vyjadreni bylo napsany primo tady na Games.cz... sry ale nebudu ted v 1 rano vyhledavat 3 mesice starej clanek.
Halo sem nehral ale na konzolich sem hral....FPSka na ne nepratrej proste, jsou strasne ulehceny. Jediny hry ktery jsou na konzolich super jsou NHL NFL FIFA ..sportovni hry obecne, zavodni hry a bojovky typu Tekken nebo Mortal Combat....
Strategie, RPG, adventury, budovatelsky hry, FPS, MMO hry jsou proste na PC lepsi a to me nikdo nemuze vyvratit. -
Ta tvoje analogie Američani/Češi X Češi/Uganda je trochu přemrštěná nemyslíš? Nebo ty nás považuješ za banánovou republiku? Faktem je, že americké všeobecné vzdělání je ubohé. Znát státy Evropy není stejně "nesmyslné" jako znát státy v Africe (v nichž se diktátoři mění raketovou rychlostí). USA má naprosto žalostnou sociální péči, zdravotní pojištění a zmíněné vzdělání (všeobecně, prestižní školy nepočítám). Je jistě ukázkou lidské malosti, pokud někdo hází všechny příslušníky nějakého národa do jednoho pytle, ale že se v USA vyskytují ghetta (a není jich zrovna málo), v nichž nikdy neslyšeli o holocaustu a neumějí ani pořádně počítat, je prostě fakt.
Nepříliš slavné dějiny? V jistých dobách jsme byli jedním z nejsilnějších států Evropy (a tudíž i světa). Asi by sis je měl zopáknout chlapče, minimálně máme historii o několik set let bohatší než Američané.
A nadávat na Američany, že nejsou schopni věrně převést nějaké reálie do filmu/hry není žádné čecháčkovství, nýbrž naprosto orpávněná reakce. Tady totiž nejde o nějakou závist - ze strany vývojářů jde o čiré diletanství, ignoranství a stupiditu. Kdokoliv přistupuje k nějakému projektu nezodpovědně a ledabyle, zaslouží si kritiku a je jedno, zda jde o Prahu nebo stavbu rodinného domku *3* -
Klausovo pero Lost in action *3*
-
To byl taky vtip...no ohledně to otázky je to samozřejmě zarážející, já si o základním vzdělání USA myslím své, jde o to, že v USA to mají trochu jinak a zatímco v Ostravě a Praze tě na ZŠ naučí relativně to samé, tak mezi Dallasem a New Yorkem to může být rozdíl naprosto dimenzionální...Čech není nezručnej...naopak, čech je jen, troufám si tvrdit neuvěřitelný lemp bez sebevědomí (čest vyjímkám) a nebo ohybá páteř jen aby neurazil buď soudruhy z Moskvy nebo demokraty z Washingtonu (viz Věra)...prašť jak uhoď...stačí se kouknout, kam se vyšvihla ČS první republika a dnešek, ale holt se těch 100 let pošlapávání někde projevit musí...ale to už jsem zase uplně jinde *1*
-
americane samozrejme vi co jsou spagetti :) ne vsichni samozrejme - stejne jako spousta cechu nebude vedet co je treba Paella, akorat vzhledem k pomeru poctu obyvatel bude tech lidi logicky vice na US strane .. tak to bude i s vynalezcema ... antiamerikanizmus je moderni, nicmene nesmyslny ... vetsinou zalozeny na spatnych informacich a absenci osobnich zkusenosti .. btw my se s nasi "typickou ceskou naturou" nemame moc co chlubit, .. a u tech bych spis sypatizoval s amikama .. teda alespon s tema ktere jsem poznal ... vzdelani je zas uplne jina vec (zvlast pokud je koncepce vzdelavacich systemu tak odlisna)
-
Ne *1* , on vedel, co jsou to spagety, ale prislo mu az nemyslitelny, ze me stvalo, ze k veceri mam akorat sandwich nebo fast food, a ze jsem se odhodlal VARIT (to teda WOW a to nekecam stal u me a koukal deet minut do hrnce).
ale tak s tema vynalezama pockej, ber pomer obyvatel tady a tam. dalsi veci je historicky kontext. do ameriky utekli prave ti pokrokovi silenci prave kvuli svobode vyznani a projevu. tzn. ze tam je nikdo nepresekuoval. nerikam, ze v 19. stoleti tu clovek nemel k tomu zadny prostor, ale holt si myslim (mozna se mylim), ze tam k tomu byly prihodnejsi podminky