Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tom něco bude asi :D Ale k té americe, tam je i celkově trošku jiná mentalita. Tady člověk jede v šalině a každej čumí z okna nebo do stropu, pomalu se ani nemuzes zeptat na cestu ve meste když bloudíš. Kdežto třeba v americe jsou lidi ochotní většinou, proto ani v jazyku nemají žádný vykání jak my. Tam je taková otevřená komunita a klidně si spolu začnou povídat cizí lidi, to u nás není.
  • no, tak to s tema cernochama je prave treba predsudek, jak prase. uz jen to, ze te tohle napadne. ten pan byl bilej jak stena a jediny normalni jidlo, co jsme dostali za ty tri tydny byla zapecena zelenina prave od cernochu :). ja s tebou souhlasim ze american-vypatlanec je prehnany a taky nevim kazdou blbustku v zemepise a je samozrejmy, ze my o nich vime vic, protoze jsou proste vetsi a posledni dve stoleti sehrali velkou roli, co se celosvetoveho meritka tyce. na druhou stranu priznej, ze kdyz koukas na video, kde se ptaj nekde v centru velkomesta na pozici iraku (ten irak proti kteremu tak urputne patriotisticky bojuji) a oni ukazou na australii, jednu ze emi, kde je oficialni jazyk anglictina, tak to vyvola pochyby o jejich obsahu pameti i postupech na strednich skolach. tak ci onak mame i tady hloupi lidi, ale neprijde mi zase, ze by cesi byli tak nezrucni ;)
  • To si evidentně myslí každý národ *1* *1*
  • kamoška dělá v británii a všichni britové do jednoho si zase myslí že jsou něco víc než všichni ostatní.
  • Z naší protichemické jednotky udělají tajné komando zmutovaných vojáků, kteří proto nosí hazmaty a budou na chudáky obyvatele házet jedy *1*
  • Tak teď jsi mě dostal *1* Američané neví co to jsou špagety (doufám alespoň, že vidličku znají a umí s ní zacházet...) a co teprve nějaká komplexnější jídla (jako je například česká specialita vepřo knedlo zelo), to už jsou v koncích. Doufám alespoň, že jsi tomu nebohému pánovi ukázal, jak vypadají brambory, rýže atd. O ucpaných záchodech by mohla hodiny mluvit naše učitelka češtiny na střední škole, které se stalo něco podobného (akorát v horším měřítku) jako tomu Američanovi. Jinak se divím, že v té Americe znají i takovou složitou a komplikovanou věc, jakou je bezpochyby záchod.

Jinak máš samozřejmě pravdu, je to jen příklad. Stejně tak bych já mohl říci pár příkladů tady z České republiky nebo i z jiných států.
    Zlatý český ručičky se jistě samy nevymyslely, teď to chce jen dodat jako příklad pár našich vynálezů, vědeckých objevů atd. a potom "pár" amerických. To o něčem též vypovídá...
  • Chceš jít být zajatec Ruska anebo Ameriky? já bych rozhodně bojoval za rusy ačkoliv sympatizuju s amíkama *1*
  • Prodrandí to až do Dejvic, protože PČR bude mít moc práce s kriminálními živly a nestačí vypisovat blokové pokuty za špatné parkování *1*
  • Bez rasismu ale to nesmíš bydlet u Černocha... *1* ...a "zlaty cesky rucicky" tvrděj leda tak Češi...je ot to samé, jako když si o sobě Američan po ránu a odříkavajíc USA hymnu před vlaječkou s hvězdama a pruhama myslí, že jeho si Bůh vybral pro nastolení celosvětového míru na Zemi...neřikám, že je každej Amík genius a nebo, že je každej Čech tupej lemp...jen se mi prostě nelíbilo to tvrzení...jde samozřejmě o to na koho narazíš...
  • no, kdyz uz mluvime o prakticke casti nasich zivotu, tak z vlastni zkusenosti, co jsem videl, jsou na tom americani podstatne hur i v tomhle ohledu. ten pan, u ktereho jsem bydlel na me koukal jak na magora, kdyz jsem zacal varit spagety, nemluve o nejakych komplexnejsich jidlech a nehlede na to, ze caj si varil v mikrovlnce.Ten pan, u ktereho jsem bydlel, tak sice ucpany zachod vyresil, ale tkoavym zpusobem, ze se ty hov,na z misy dostaly az do predsine na tlusty chlupaty koberec, nacez jsem pak musel chodit v predsini jak v minovym poli. ale tak to je jeden pripad a navic amerika je velka a mozna ta zrucnost v L.A. je o neco horsi.tak ci onak vedomostne jsme na to mnohem lip a "zlaty cesky rucicky" se samy nevymyslely
  • Základní povědomí jistě. Mě by mimochodem zajímalo, zda by průměrný Čech dokázal říci hlavní město Nevady a zakreslit ho na mapě... Asi těžko chlapče, ale hlavně že kydá na národ, který je 10000% úspěšnější než ten jeho...
  • Já zase doufám že to Amíci rusákům nandají a pomstí nás za rok 1968 *3*
  • Ano...je to kapku přehnané...asi jako žvást "američan = vypatlanec"
  • No vidíš, já mám zase zkušenosti opačné...
  • vzledem k tomu, co jsou lidi tady v diskuzich schopni provest cestine, bych po nabyti dojmu, ze se dnesni mladezi vzdelani vyhyba, Banglades, Ugandu a mozna i Mali (pana H.Barkase plaholciciho se pres Alpy radeji ani nezminuji) vynechal a ucil ty spratky o par let dele mluvit, cist, psat a chovat se .. ;)
  • No taky nejsem příznivcem předsudků vůči americké vzdělanosti, ale to co tady tvrdíš není nic jiného než nesmysly v obráceném gardu.
  • Prchne v pojízdných schodištích *1* *1* *1* *1* to mě dostalo pod stůl *1*
  • To zni jak z nejake akcni epizody nejake argentinske telenovely,ach jo,je to bida.
  • to byl příklad...
  • SOAP se bude snažit propašovat na Růzyni svojí m16 ale ostří hoši na něj naskočí, on prchne v pojízdných schodištích... a pokusí se kontaktovat českého zkorumpovaného generála na MV co to táhne s Makarovem ale to už mu budou v patách agenti ABL v čele s Džonym a jeho protikorupčním týmem...po líté přestřelce kdy Džony hrdině padne do střely letící na Klause bude nadávat "to je peklo, to je peklo" v tom přiskočí Bárta s pujčenym diktafonem od Kroupy, všechno to střelí Klímovy a poběží to na TV N@va kde do toho zamotaj nacisty, nacionalisty a ufony

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit