Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 se bude odehrávat v Čechách?
13.5.2011 | levis
162 příspěvků
-
Sem asi jdinej koho zajímá víc Singleplayer, tohle bude kampaň a né jako alá Black... Ops ?
-
Jestli chceě viděl mistry trollingu, tak tady: http://www.landoverbaptist.net/
-
Zdá se mi to, nebo se bude už 5. sezónu ždímat engine z CoD4?
-
A pozor, výplody českého školství (mimochodem nejlepšího na světě, dokonce i mnohem lepšího než je americké školství) v plné zbroji. Po přečtení vašich příspěvků se už vůbec nedivím proč nás má celá Evropa tak ráda :-))
No možná byste se mohli pánové trochu zamyslet, proč nás CELÝ SVĚT (nikoliv jen USA) nezná nebo nás mají za vidláky. Možná pak ve vašich mozeččích zjistíte, že příčinou nejsou zlí Američané, nýbrž samotní čecháčci a jejich vlastní ne příliš slavné dějiny.
Btw navrhuji aby se v základních školách učili děti dějiny Zimbabwe, Somálska a Ugandy :-))
A perla na závěr: "ačkoliv je to jen banda seběhlíků z celého světa, odpadlíků, trestanců.... co si pro sebe urvali jim nepatřící zem...." Mno, lepší obrázek o čecháčcích (kteří by chtěli být slavní jako Američané a brečí že je nikdo nezná) a o českém školství není třeba předkládat. -
Já se jednou od nich dozvěděl, že jsem z Čekistánu a že ví kde to je, prý někde na Balkáně *1* Ale je pravda, že u nich i ve světě jsme stále známější spíš jako Československo.
-
Mne sa zdá že sa u nás trolling na takejto amatérskej úrovni objavil až keď sa k nám dostal samotný pojem " troll " a " trolling ' , dovtedy sa aspom trochu dalo veriť príspevkom v diskusiách. Na druhú stranu , už pár rokov beží snáď najmasívnejší troll-projekt v Čechách a na Slovensku " feministky.cz " , tý ľudia tam sú skutočný priekopníci a na akademickej pôde by mohli mať úspech .
-
Hlavně, že nám ta zem patřila ... *7*
-
Každej se trollem nerodí, jsou to léta tvrdé práce a odříkání na mnoha diskusních fórech. Slyšel jsem, že v USA je univerzita zabývající se sociálními vědami, která jako obor vyučuje tzv. "trolling, flaming and walling". Prej je o tenhle obor velký zájem a dostane se tam jen mizivé procento uchazečů. Nechci vidět tu úroveň diskusí až dostuduje současná generace, to se pak my "vidláci", kteří ještě znají zvuk vytáčeného internetového připojení přes modem, můžem zahrabat.
-
Nejenom USA. Psal jsem si s nějakým turkem a ten si myslel že jsme ještě Československo. *3*
-
Žialbohu , ešte stále sa tu nájde dosť ľudí čo mu na tom skočia , v tom trollingu vôbec nefunguje konkurenčný boj , potom to dopadá tak že takýto neoriginálny a jednoduchý lacný provokatér nakoniec zabere miesto originálnemu trollovi ktorí by mohol vyvolať poriadny flame...
-
Veď COD je aj na vrchole predajnosti PC titulov *7* Halo som nehral takže nemôžem súdiť ( zaújmalo by ma či si ho hral ty ). Hral som ale na PS2 niekolko JRPGčiek a akčných hier a čo do komplexnosti a nápaditosti sa mohli vyrovnať alebo prekonávali tie naše super-hard-core-megainteligentné PC hry a dosť pochybujem že boli určené pre " stupídne deti z Ameriky a Británie" . Už len tou formuláciou o stupídnom UK a USA si preukázal neskutočnú dávku čecháčkovstva ( to nieje žiadna urážka čechov, slováčikovstvo je u nás tiež morom ) a dosť zhodil sám seba ako zástupcu tých " inteligentných uberPChráčov " . Alebo myslíš že v Kórei , Česku , Maďarsku alebo Nemecku sú hráči s lepším vkusom ? Rozdiel medzi Slovenskom/Českom a Amerikou/Anglickom je len ten že zatialčo tam má každý kkt konzolu , tu má každý kkt PC , ale tý naši kkti na PC akosi odmietajú za hry platiť takže sa ich prítomnosť neprejavuje na predajných číslach ( Hoci tie práve najstupídnejšie hry ako COD majú na PC obrovskú predajnosť ).
A čo sa týka toho že sa nejeden vývojár vyjadril že sa na PC dajú robiť lepšie a komplexnejšie hry, prosil by som aj nejaký podklad lebo toto sú len kydy do vetra *1* -
Tak to mě urazilo. *9* *1*
-
Tak ono v XXX bylo památných failů docela dost. Třeba hory typu Himaláje hned za zámkem Vranov nad Dyjí, nějáký zázračné kouzlo co spojilo Dyji s Vltavou, aby se finále mohlo odehrávat v Praze a taky asi nejrychlejší auto všech dob, co zvládne cestu Vranov - Praha za 30 minut. Takže neočekávám od CoD nějáké zázraky. Musí si člověk uvědomit, že za prvé je to CoD, a za druhé to dělají amíci.
-
to pochybuju, tomuhle je tak 8 *11*
-
Pěknej pokus, ale máš tam moc hrubek na to, aby to bylo uvěřitelný. Na tomhle každej uvidí, že jsi je tam naflákal úmyslně. *3* příště se zkus více zaměřit na svedení diskuse na konzole vs. pc, nebo napiš, že recenzent je ( )O( ). Pokud chceš vyloženě postavit svoji ofensivu na hrubkách a podobně, je vhodné udělat jednu maximálně 2 velké hrubky ve vyjmenovaných slovech. Když k tomu dodáš 3 maximálně 5 smajlíku a sudej počet vykřičníku, je publikum tvoje.
-
protoze pro konzolisty je to po HALO hra cislo 1 :) je lehka, ma autoaim, 1 zasobnikem sundas 10 lidi a prostrelis jakejkoliv material.... prodejnost neznamena ze ta hra je dobra, znamena to ze to hraje stupidni amerika a britanie.. ktera ma konzole a hry strasne levnoucky. takze to am doma kazdje kok*t :)
a nejeden vyvojar rekl, ze hry na PC jsou mnohem lepsi a nabizej vic moznosti :) -
No a o to jde. MY se už od základky učíme alespoň ve stručnosti učíme jejich dějiny a vlastně pomalu celého světa a oni, jelikož jsou přeci největší, nejmoudřejší a nejsilnější na světě, nemusí. Oni přeci vše vděí a vše můžou... ačkoliv je to jen banda seběhlíků z celého světa, odpadlíků, trestanců.... co si pro sebe urvali jim nepatřící zem.... Ale musí se jim enchat, že se dokázali semknout dohromady a vytvořit ze sebe něco.
-
Neda mi to nereagovat, samozrejme ja nemam zapotrebi odsuzovat lidi protoze hraji tuto vec, kazdeho bavi neco jinyho. Jen me zarazi pokrytectvi NEKTERYCH z nich, s tim ze tvrdi ze to je nejlepsi protoze jen nebezi dopredu a nekropi co se hybe (cetl jsem na nekolika forech), pritom presne o tomto COD serie je, proste vyplachovka s tzv filmovym nadechem kdy se to napul hraje samo, wow moment, pak nabeh nepratel, az prekrocim barieru dalsi filmecek a dalsi nabeh nepratel a to cele 5 hodin.
Kdyz se to nekomu libi, proc ne, ale nesnasim kdyz presne za toto pomlouvaji ostatni FPS a tvrdi ze COD takove neni. Bohuzel vetsinou je to tak, ze proste tu hru/serii bud lidi milujou nebo uplne nenavidi. Me to je jedno, protoze sem hral predchozi dily a od MW2 to je o nicem, tak sem to prestal kupovat.
Ale ruku na srdce, je to nenarocna zabava urcena pro masovy zapadni trh, kde proste mainstream vede. -
lol? Náctiletí dorazili?
-
tohle je nejlpesy hra ne ty vase kravini ze zaklinac a takove hovadini lol omg *6*