Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prej obrovské zničitelné prostředí a přitom podle obrázků to vypadá furt stejně jako předchozí díly
  • A bude CGI Klaus?
  • No hovor nám. Pred pár dňami sa u nás odohrala nie len tragédia ale doslova hokejová apokalypsa *1* *1*
  • Nechápu ten Hate vůči COD sérii *7* Všichni plná huba keců, přitom to v prodejích láme rekordy, tak kdo to sakra vlastně hraje?
  • Jediná věc co mě na BFBC2 opravdu m*da*la byly maximálně odfláknuty modely zbraní. V podstratě lehce překexturovany modely z BFBC1. Po zkouknutí tědle obrázků doufám že chlapy z Dice zamakaj a alespoň se POKUSEJ přiblížit takovéto kvalitě jakou COD už od MW1 nabízí (myslím tu kvalitu zbraní - aby nedošlo k omylu :-) ). Jinak BF3 mám předobjenany (jsem fakt BF-fanboy) ale začínám přemýšlet i o MW3... uvidíme
  • Nebo si pamatuji ještě Soldiers of Fortune 2, taky tam byla mise v Praze a samá Ruština. :D V XxX si zase dobře pamatuji na scénu s kolonou vybouraných traktorů s nákladem brambor. *4* Česko nemá moc dobrou reputaci, no. :( A ještě jeden ten film, tak si nepamatuji na jméno, ale bylo to na hranicích ČSSR a NDR, byli tam na hlídce Američani, taky tam z nás udělali typický rusáky a ještě zazněla jizlivá věta "tohle nemůžou dělat ani Rusové..." --- "však to nejsou Rusové, to jsou češi...", češi honících se na koních v beranicích s AK 47 mluvící rusky. :D Nebo tak nějako to znělo. :D
  • Sarka nick Frost používam dobre 15 let a ted si mne každej bude spojovat s CoD *10*
  • Jazz
    Ne asi, demence...
  • Ja myslim že by to tvoje skloňovani zas udivilo tvoji učitelku češtiny... :)
  • Mam obavu ze to bude jeste vic pritazene za vlasy nez MW2. Aby se vsechny ty zminene lokace smysluplne vyuzily musel by mit SP aspon 20 hod. ale pokud vsude pobudeme jen po 15 minutach a pak zase hura na druhou stranu zemekoule, no nevim aby to nedopadlo jako kdyz pejsem s kocickou pekli dort. *7*
  • Tohle mi nějak připomnělo XXX. Celkem bych se i vsadil, že to bude zas nějaky středověky hrad někde v divočině a v 5+ tisícimetrových horách. Pochybuju že budou vychazet z nějakeho existujiciho mista.
  • A NA OSTATNÍ PROČ NEMÁ BÝT DALŠÍ COD CO TO ŘEŠÍTE?KDYŽ SE VÁM NELÍBÍ NEZAJÍMEJTE SE O NĚJ...Já osobně ho nehraju jen s bráchou proti sobě (on je fanda série)
  • V pohodě, na rozdíl od většiny komentujících zde vím co je nadsázka a jak ji používat ;) Ale prostě jsem to musel napsat, protože mi to dost připomnělo film XxX s Vin Dieselem, kde právě byli taky v Česku a mluvili anglicky. K těm teroristum u náš co taky nemluvěj česky tak třeba film Česká spojka
  • ''Kingo1983'
    Nevím co je na tom za fail?peníze jim to vydělává jak kráva...statisíce lidí to baví...nevidím tu žádný ''Fail'' až na tvůj příspěvek.
  • No a co s tím? Stejně si budou pořád o nás myslet tohle. *4*

http://www.youtube.com/watch?v=67BhxI1dfBk
  • Kdo s hokejkou zachází ten jí taky schází. Prostě byli lepší, co dodat. Ale ten bronz snad jo.
  • Jiná doba, teď budou mluvit Americky. Nebo tu bude nějaká Al-Kaida. Teda budou mluvit Americky s Ruským přízvukem a budou mít turbany na hlavě. A bude tam cedule WELCOME IN CZECH REPUBLIC a nad hradem bude PRAGUE CASTLE, potom se to bude odehrávat v těch neznámých horách v nejmenovanným hradě. :D (Jo, vím že se v USA mluví Anglicky, tohle je jen nadsázka)
  • Měli jsme smůlu.Věřim ale že získáme bronz
  • Kde je Ucho, když ho je potřeba? *1*
  • Já doufám, že Češi tam budou mluvit zase rusky jak to mají ve zvyku naší zemi dělat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit