Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 se prodalo 10 milionů kusů, další díl se chystá
7.12.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Tvůj příspěvek je značně nevtipný, irelevantní a vulgární. Další trapas... že se nestydíš! *7*
-
Mám pro tebe taky jeden citát, ty můj malý rozlícený homosexuále: Kdo opustí smutného přítele, není hoden, aby se někdy dělil s jeho radostí. Myslím, že mu plně porozumíš, neboť psaní citátů, které nemají žádný smysl ( jak všeobecný, tak konkrétní ) je očividně tvá parketa. Dále ti doporučím, aby jsi se vyvaroval návštěv diskusí s mojí osobou, protože by to mohlo mít negativní vliv na zdravý vývin tvojí vzdělané, smysluplné a moudrými citáty oplívající osobnosti. A jestli někdy budeš opět na můj příspěvek reagovat, neboj se tam připsat nějaké to prozíravé rčení, jež umožní nám vidět svět jasněji.
-
Když zůstane jen u klanění, bude to asi ideální, přestože na diskuzním fóru ... Českou vlast si neber do úst ve svých slizkých textech. Co jsi tu chtěl říci? Vyplakat se? Všechny tvé příspěvky co jsem tu četl jsou žalostnou žlučí. Všechny jsou čistou urážkou ve stejném obalu. Moudrost? Určitě se k ní nedopracuješ arogancí v metaforách.
S psychickými problémy ti pomůže spíš odborník, než tohle diskuzní fórum. Nevím jestli to pochopíš, ale napadl mne pro Tebe takový hezký citát.: "Směj se a svět se bude smát s Tebou, plakej a budeš plakat sám, protože svět má svého smutku dost". Není přímo na tuto situaci, ale podtatou od ní není daleko. Co dáváš světu, to svět vrátí tobě. -
Já se naopak směju hodně ale klid neměl bys to brát tak vážně a o mou povět se bát nemusíš koneckonců vždycky si můžu vytvořit novej účet no ne *1*
-
Nemáš zač, rádo se stalo. Doufám že se mi tohle nikdy nestane, měl bych chuť se podřezat *10*
Bajduwej, být tebou, dám si pár lekcí telepatie. Moc ti to nejde. -
Nyní opavdu lituji toho, že jsem uživatele Majuridvanáct zahrnul mezi ty osoby, jež jsem v předchozím příspěvku obdivoval, neboť jak jeho odhadová schopnost, tak jeho smysl pro humor jsou na dramaticky nízké úrovni. V zájmu tvé pověsti ti doporučuji, aby jsi se těmto tématním okruhům vyhnul.
Flér naopak píše o informacích, které dosud nikdo nezveřejnil a on sám dokonce s nimi i pracuje. Myslím si, že na tvém místě bych politoval sám sebe, že tě nikdo nenaučil porozumět psanému slovu. -
pokud jsi dospely clovek, za kteryho se tak hrde prohlasujes, tak o to je cela tahle situace tragictejsi. Predstava, ze dospely muz ve 35 letech se vubec zamysli a dohaduje s mladyma klukama na hernim foru, je opravdu smutna. Je mi te uprimne lito.
-
Neboj zachvíli se občanky taky dočkáš a chlupy na varlatech si netrhej nebo budeš mít koule u kotníků *14*
PS: ty tví pánvičky ve slevě jsou pěknej šunt úder kladivem nevydrží -
Musím vám čtyřem za vaše názory a domněnky poděkovat. Co je lepší než přečíst si názory chlapců, jež čerstvě dovršili věk trestní odpovědnosti a kartička s jejich jménem a fotkou v peněžence jim dává pocit, že už můžou do světa vykřičet, jak jsou dospělí a že mají vlastní názor, což jim jejich tolerantní rodiče s úsměvem potvrzují. Z Frama musí být jeho zákonní zástupci nadšení, málokomu se podaří v tak útlém věku tak duchaplný citát, skláním se před tvojí moudrostí.
Závěrem chci říci, že jsem rád, že v naší české vlasti se ještě nachází generace, která než aby si ze žalu trhala čerstvě vyrostlé ochlupení na varlatech, tak raději reaguje na mé příspěvky. -
ja s Vama samozrejme souhlasim,ale jak by jste to udelali jinak? Ze v americe byto bylo drazsi nez tady? To proste nejde. To by pak vsichni jezdili napriklad do polska a kupovali tam hry, protoze vzhledem k tamejsim platum (jestli se nemylim tak prumerny je nizsi nez u nas) by ta hra stala treba polovinu toho co v anglii nebo nemecku.....kravina. navic berte to tak ze holt je v kazdy zemi neco drazsi neco levnejsi. V rusku tepla voda z kohotku stoji doslova nic, kdezto v Britanii s ni setri jak muzou.v jine veci to muze byt presne naopak
-
podle myho nazoru (vas nazor vam samozrejme neberu) byly panove prvni Medal of Honory. pamatuju si, jak jsem hraval jeste na playstation 1. melo to 20 misi a s tou obtiznosti jste to za 8 hodin neprosli. Jednu misi clovek zdolaval i dve hodiny a porad to bylo zabavny a nikoliv frustrujici. S PS2 pak prisly uz casove i obtiznosti jednodussi verzi. Pamatuju si, jak jsem strasne k vanocum chtel nejaky ten dil z pacifiku (pacifik assault se domnivam) no a vecer jsem si to rozehral a druhy den jsem to do obeda mel uz dohrany.mozna ta delka hry ma neco spolecnyho s tim, ze dnesni grafika je jinde a uz se musi promyslet kazda dlazdicka oproti tem starym MOH
-
Tak jsem to také myslel. My tu otročíme za pár šlupek a ceny her jsou pro nás tedy příliš vysoké. Problém je, že ceny jsou všude stejné a nikdo nesleduje koupěschopnost obyvatelstva. Kor když tu existuje digitální distribuce.
-
Prvni cod byl nejlepsi cod.Jeste ted si pamatuju,jak jsme hrali s kamarady mp.Skvela hra.Coz se o poslednich dilech vazne rict neda.
Jo holt,mainstream dela i z dobrych her brecku. -
jsou to komerční kr.aviny, ale naštěstí je tu celá řada jiných her, ale skoro vždycky jde stejně hlavně o byznys, to je jasný, hráčům se vrací míň, než by se mohlo - tedy mohly by hry bejt vymakanější.....
-
Presne tak. Me realnost/nerealnost vubec nevadi. To bylo jenom v ramci reakce :) Osobne momentalne hraju mp MW3 i BF3, oboji me bavi.
-
a co ze to neni realisticke, ja som myslel ze hry su o zabave, a aby sa clovek odreagoval......a pre niekoho je zabava to ze si trufne na 200 protivnikov, a niekto sa poserie ked nanho vybehnu piati :D:D
-
radši si najdi indie tým a udělej si jméno v něm, pak tě budou AAA studia mnohem víc brát.
-
Call Of Duty TM. Přináší vám tu samou story od roku 2003.
-
Konečně někdo, kdo si taky na něj vzpomene :) Spousta lidí vidí jen CoD 2 a CoD 4 a přitom první díl byl tak úžasnej. Žádný perky, killstreaky, auto heal....
-
Novej engine nebude, jen přibude 20 novejch perků, 5 kill streaků, 1 death streak, nějaká ta nové zbraň, pár nových map. Kampaň se zkrátí na 90 minut, aby to bylo opravdu jak film a to je asi tak vše co od nového CoD čekat, jako každej rok :)