Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Raději by ten inzerát měli stáhnout, nebo to někdo veme vážně.
  • Mayuri12
    Pěkné až na to že tím článkem v podstatě odsuzuješ sám sebe hlavně s tou pasáží o spílání lidských nepoučitelností. Jinak má znásilněná koala větší nebo menší IQ než retardovaný šimpanz k němuž přirovnávám všechny ty hatery co se půl hodiny registrují na nějaké diskuzní forum aby pak napsali MW 3 je boží/sračka, ale hlavně ty co do svého dlouhého příspěvku nezapomenou zahrnout něco o semeni (vida a je to tady). No co jsem říct musel jsem řekl teď du rozumovat někam jinam a neboj homo myšlenky už se shromažďujou ale to pokaždé když vydím Horsta.
    PS: MW 3 je boží Skyrim je sr*čka ať žije konzum čím víc se hry prodá tím je lepší to je to na co všichni čekaj *14*
  • MW1 No.1 PEACE *16*
  • No ja MW3 koupil za plnou cenu. Nelituju toho. Když se Vám to nelíbí tak si to nekupujte ani nestahujte. Za usetreny peniz si delejte co chcete, je mi to volny stejne jako fakt, ze se nekomu nelibi MW3 ale ma potrebu to vsude rozepisovat aby ostatni spasil svoji prozretelnosti. Plati na to jedine zaklinadlo STFU!!!
  • Hloupy prispevek, blbost toho prispivatele a jeho zavist.
  • morik
    Po přečtení pár prakticky homogenních příspěvků s nevyšším bodovým ohodnocením jsem se utvrdil v myšlence, že bych měl vykonat s těmito tzv. "topkaři" nějaký pohovor, abych zjistil, na jaké úrovni je jejich inteligenční potenciál. Člověk který přirovnává počítačový program ke korporaci, jež vyrábí potraviny, musí mít inteligenci na úrovni znásilněné koaly.
    Také ten přispěvatel, který spílá lidské nepoučitelnosti, rozhodně není inteligenčně na výši a jsem přesvědčen, že majoritní většina lidské pospolitosti je mu vývojově nadřazena.

Chci tedy požádat veškeré autory, jež nám předkládají své filosofické příspěvky, aby se po jejich příštím výronu semene, kdy se jejich pozornost odpoutá od jakýchkoliv homosexuálních myšlenek, zamysleli, zda je jejich rozumová schopnost řešit jakékoli životní situace je alespoň na úrovni oloupaného rajčete.
  • Velmi trefné a inteligentní. +1
  • Prostě americký trh, kde hry nejsou tak drahé a COD si tam prostě dá každý, aby si to zkusil. Stát COD dvě stovky, taky bych si ho možná koupil.
  • Ja uz jen cekam,az nejaka moudra hlava pomazana z ActivistSunu prijde s genialni myslenkou,ze jedno cod za rok nestaci.Co muze byt lepsi nez cod kazdy rok?No prece "nove" cod kazdy pulrok.
  • ales.smutny
    Nu, a proto se v článku píše o rozdílu mezi odeslanými do prodeje a reálně prodanými... když odhlédneme od notorické nespolehlivosti vgchartz.
  • smysl jeho otázky jde pochopit dobře, ale asi ne průměrnými přispěvovateli games.tiscali
    zato smysl tvé reakce jde mimo. Myslim, že naznačil jasně, kam se člověk dostane, když dělá hry podle sebe a ne podle statistik.
  • Jazz
    Jó, za to super Gayrim budeš hrát 20x do roka.
  • A kdo rika,ze skyrim je benchmark nejvyssi kvality soucasnych her?Jsou lepsi hry.A ano,i ten skyrim s couvajicimi draky je lepsi,nez ta nechutna zdimacka penez s nalepkou cod.
  • A smysl tehle otazky?Nechtel si nam snad tim naznacit,ze to ,ceho se proda vice,je automaticky kvalitnejsi ,ze ne?
  • Chysta se dalsi dil.Jak prekvapive.Takze novy datadisk/mappack zase za rok?Uz nam z toho cod delaji pomalu telenovelu.
  • Neni to jen Hra je to Tahac penez z kapsi za dlc full cenu a jeste si to koupi 10 mega idiotu mam vsechny cod mimo MW3 to si nekoupim sprincipu mam novej pc (kvuli BF) a nebudu ho urazet hrama s 10 let starym enginem *8*
  • "A pokud jde o důvěryhodnost Mooreovy informace, dá se přeci jenom čekat, že jestli někdo sleduje něčí prodeje nejlépe, je to nejbližší konkurent."

To je argument. Jak je vidět i zde vládne marketing.
    MW3 se prodalo min 16m.
    http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=Call%20of%20Duty:%20Modern%20Warfare%203

http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=Battlefield%203
  • Trol.diskuzni
    Nejhorší na tom je, že to není vtip (a jestli, tak rozhodně ne můj), ale chytře promyšlený marketing Bethesdy. *3*
  • to je ted nova univerzalni odpoved na vsechny hry? ze tam neco nelita pozpatku ???? ja chapu ze mas potrebu aby tvuj vtip videl uplne kazdy v diskuzi, pokud nahodou nekdo propasl tvuj predesly post.
  • Alex81
    Hrál jsem všechny CoD co jsou na PC a všechny krom CoD:MW koupil. U všech, krom MW3, se královsky bavil! Ano je to tupá koridorvá střílečka na jedno odpoledne ale co, jednou za rok si člověk užije no-brain zábavu. Koho to nebaví prosím, ale je opravdu nutné tolik nenávisti? Je to jen hra. Samozřejmě je hloupost kohokoli přesvědčovat, že se jedná o hru roku. Každej ať si hraje co ho baví a ostatním dá pokoj. Řídím se dvěma pravidly. 1. Ve svým a za sví 2. Moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. Je mi jasné, že tohle psát je jak hrách na stěnu házet, ale holt už jsem nenapravitelný optimista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit