Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jimei
    http://www.youtube.com/watch?v=IIo4KuOdMYI
  • http://troll.me/bitch-please-23/
  • A jeste vám tam občas flusnou :D
  • Jimei
    podme lidi a pořádnej flame !!!
  • Jazz
    +Skyrim že ? *3*
  • Jazz
    MW2 akční jízda od začátku do konce.
    MW3 nudná loudačka od začátku do konce.

V každym díle CoD jsou nejnudnější mise za Amíky, MW3 je jak celý za Amíky.
  • Asharak
    Já bych ti dal raději přes hubu, co ty na to? *1*

//nic? Tak vymysli lepší název, Warrowind je fakt k pláči *3* čekal bych od tebe něco lepšího :)
  • DarkHawk
    Kdyby se tu aspon začalo rozdávat ovoce. Smila by se veškera špína s games.cz. Trolem počínaje.
  • no predevsim mi prijde ze BF byl vzdy o multiplayeru spis nez o SP. SP podle me udelali opravdu jen kvuli trendu CoD. Nicmene netvrdim,ze MW3 je v SP spatny,nehral jsem to, ale co se MP tyce, tak mi prijde ze je to porad ta sama omyvana sr*cka. Prece jenom je MP ta vec kterou budete hrat X-krat vic hodin nez SP. Tak porad nechapu proc si lidi porad kupuji MW. Jasne, proti gustu zadny disputat, je to volba kazdyho, ale holt je videt ze znacka je v tomhle bussinesu opravdu silny konkurencni faktor. Moje volba je jednoznacne BF, kvuli destrukci, vozidlum, grafice a poctu hracu na mape,jejiz rozlehlost je nemene dulezita.
  • Trol.diskuzni
    Nezaznamenal jsem kvalitativní rozdíl mezi COD a Skyrimem... v COD vše vyletí do povětří, ve Skyrimu do vzduchu.
  • Trol.diskuzni
    Modern Warfare 3? S*ačka, kulky tam nelítají pozadu. Já chci další The Modern Scrolls: Warrowind! *5*
  • mozne ne v prodejnosti,ale v kvalite hry dnesni doby se CoD muze jit zahrabat pod zem
  • No tak slava!
  • jono a díky nim, jsou nám pak podávány uplný h*vadiny od herních výrobců... *16*
  • Trikrat hura!! *14*
  • True jak vrata... *1* . Na snadných příkladech se de "modelovat" všechno
  • Já jsem za konzole rád, už 3 roky jsem neměl důvod výrazně upgradeovat...předtím vždy co rok. Stagnace grafiky mi nevadí. Mě se grafika líbí...nebo spíš mi stačí. Ale tím, že ušetřili na recyklaci enginu by mohli dát té hře větší šťávu...větší výzvu, ať už v MP, ale i to co se nedá použít v MP nebo v něm nefunguje, dát do SP. Vždyť MP se od dob CS hraje furt stejně...a SP od dob MoH taky, jen se mění pár herních drobností, kulisy a animace. A to myslím i pro BF3...taky to není kdovíjaká výhra.
    Ale chápu, že inovaci AI a větší komplexnost boje na bitevním poli asi hráči neocení tak jako graficky lepší vizuál, wau efekt naskriptěných scén a dostatek panáčků na odstřel. Btw nechci simulaci, ale arkádu, která nebude stejná jako desítky ostatních před ní. Chci posun vpřed,nebo i doleva nebo doprava, tohle pošlapávání na místě mě nebaví.
  • DarkHawk
    MW3 akční jízda od začatku do konce! Přestřelka v letadle ve stavu beztíže, shození Eifelovky, mise v Praze, oběšění ...... spoiler, vítězný doutník. *3*

BF3 Nic moc. Akce tam je sice taky dost, ale žádný významný moment, který by mi utkvěl v paměti. Bad Company 2 mě bavil daleko víc. A to Bach tvrdil jak se jim singl v BC2 nepovedl. A co potom teprve BF3?
  • Na svete 18 a vice milionu ovci, ktere koupi i lejno pokud ma dobrou reklamu. BF3+COD
  • akoo, vsetci mame iny zmysel pre zabavu, beriem, ale osobne si myslim ze len mizive percento ludi na SVK/CZ si niektoru z tychto hier kupilo aby si preslo Single Player :) myslim si ze aj v zahranici skor prevazuju kupujuci z dovodu ze chcu hrat MP v oboch hrach, preto hodnotit tieto hry podla ich Singlu je tak trosku divne. Akcne filmy z hollywoodu maju lepsi scenar aj obsadenie a zas v priemernej RPG hre je to daleko lepsie ako v hociktorom z tychto dvoch titulov. Nehral som vela CoDeciek a BFiek, ale v BlackOpse som sa dostal asi do 3tej misie, v BF3 do 2hej. Niezeby ma to nebavilo, ale to ked mozno vypadne na tyzden internet v celom Cesko-Slovensku tak mozno potom skusim nieco z toho prejst :) po MP stranke sa to porovnavat neda, obe hry prinasaju totalne rozdielny druh akcie ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit