Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 se prodalo 10 milionů kusů, další díl se chystá
7.12.2011 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Aha, tak tomu snad ani sam neveris, ne? Je to jednoduche, zase to ma super prodeje a bude mit i dale a ostatni se COD ani nepriblizi *3*
-
Jsem zvedav na oboje, jeste jsem se k tomu nedostal, ale co jsem zatim i ze sveho okoli slysel, SP MW strci ten z BF hrave do kapsy a dokonce i zastanci BF se nechali slyset, za adrenalinova jizda MW hrave prekona celej SP BF v prvnich 2 misich *3*
-
Ty čísla si schválně cucají z prstu.Podle mě už nemají takovou prodejnost tak se snaží udělat přesný opak aby se co nejvíc zviditelnily.Protože tolik tupaků co si to koupí na světě není.
-
Podle vgchartz.com se prodalo: 8,56M na Xbox 360, 6,55M na PS3 a 0,60M na PC.
-
Asi jsme hráli jinou hru.
-
Už bylo oznámeno, že Treyarch dělá na Black Ops 2. A taky by to chtělo nějáké nové nápady do chystáného dílu. MW3 byl v singlu daleko lepší než ten přehypovaný singl v BF3, který za moc nestál.
-
No, ještě tohle - to se asi CoD konceptu blíží víc. *3*
-
Já si stejně myslím, že nemají proč vylepšovat, když kvůli konzolím stagnuje vývoj. Hra jim jede na plynule a grafika je dle mého názoru dostačující. Jen když si vzpomenu, jak se EA chvástalo, že jejich BF3 bude graficky revoluční, nakonec vypadá na KONZOLÍCH jako barevnější CoD a jediné pozitivum vidím/slyším v audio stránce.
Jasně, že to není jen o tom, že se nemusí posunovat nikam dál, ale i z větší části o penězích. Také ale veřím, že až příjde za rok/dva nová generace konzolí, tak určitě engin obmnění. -
Možná že x-té pokračování COD nemají duši, pražádnou inovaci a svým příkladem nepomáhají k rozvoji nových, lepších her. Ale řemeslně jsou zvádnuté kvalitně a zábavné jsou taktéž. Tento proces, ale nevydrží dlouho až zákazníkům za oceánem dojde, že vyhazují své peníze za recyklované zboží. Es kommt der Tag
-
Ehm.... http://games.tiscali.cz/chivalry-medieval-warfare-14515
-
Nemyslím si to, lidi jdou po značce v obou případech.
-
dobry priklad
-
Na to už tady máme Mount & Blade. *3*
-
Lidi nadavaji lidem co kupuji jako sileny vsechno od Applu do ovci, ale co pak je tohle? *2*
-
Call of Duty : Medieval Warfare.... jo počkat :D..
-
Špatnej příklad.
-
Teď byla 3. světová válka, co bude dalšího? 1. vesmírná válka? *4* Mohli by třeba udělat Call of Duty: All Quiet on the Western Front, to bych si možná i koupil a bylo by to něco nového. *3*
-
Jak říkám, do McDonald's chodí taky obrovská spousta lidí. To ale neznamená, že tam dobře vaří.
-
Když je to baví , tak ať si to hrajou :D
-
Nekupil jsem .. viděl jsem stačilo mě ... udělal jsem dobře ....