Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duuku_cz
    Lidi nadavaji lidem co kupuji jako sileny vsechno od Applu do ovci, ale co pak je tohle? *2*
  • Hairy_Ass
    Teď byla 3. světová válka, co bude dalšího? 1. vesmírná válka? *4* Mohli by třeba udělat Call of Duty: All Quiet on the Western Front, to bych si možná i koupil a bylo by to něco nového. *3*
    • Call of Duty : Medieval Warfare.... jo počkat :D..
      • Hairy_Ass
        Na to už tady máme Mount & Blade. *3*
        • Ehm.... http://games.tiscali.cz/chivalry-medieval-warfare-14515
          • Hairy_Ass
            No, ještě tohle - to se asi CoD konceptu blíží víc. *3*
  • GlaDOS
    Jak říkám, do McDonald's chodí taky obrovská spousta lidí. To ale neznamená, že tam dobře vaří.
    • Velmi trefné a inteligentní. +1
    • A jeste vám tam občas flusnou :D
    • True jak vrata... *1* . Na snadných příkladech se de "modelovat" všechno
    • dobry priklad
    • Jazz
      Špatnej příklad.
      • bobsh
        Proč? V obou případech to tak nějak zasytí, strávíš tam hrozně málo času, pokud jsi sám, ale když si k tomu přizveš kamarády, tak můžeš dřepět do nekonečna *1*
      • Hairy_Ass
        Nemyslím si to, lidi jdou po značce v obou případech.
  • Nekupil jsem .. viděl jsem stačilo mě ... udělal jsem dobře ....
  • 10 milionů cvoků si přišlo pro CoD :D
  • Uz slysim ty narky o uslem zisku - bazarovej prodej a piratstvi a blablabla.Nebo konecne nekdo rekne, jsme spokojeni ...
  • Citoval bych film Pelíšky: "A přitom taková blbost, co.....?"
  • Enclaw
    Lidi se nepoučí :(
    • jono a díky nim, jsou nám pak podávány uplný h*vadiny od herních výrobců... *16*
    • Když je to baví , tak ať si to hrajou :D
  • 8milionu prodano v prvnich dovu tydnech - coz bylo pred par tydny. Takze cisla jsou daleko za hranici 10milionu (bohuzel?)...
    • ales.smutny
      No to je ten problém...s expedicí a reálným prodejem. Plus křivkou prodeje, která u těchto her rapidně klesá, protože mají obrovský nárůst v prvním týdnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit