Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak může napsat někdo tak debilní komentář...zkus piškvorky...to bude dostatečně pochopitelné pro tkové lidi jako ty ;)
  • Morrowind jsem ve své době dost žral, ale nyní je to ztráta času, pořád i přes ty různe mody to vypadá hodně zastarale, si běžte radši zahrát Two Worlds II, to je grafika!
  • Pro Ashmena.
  • Preji Ti at se ti podari rozchodit, nicmene nedivil bych se, kdyby i po zkompatibilneni nebo zkratka zprovozneni one potrebne verze nastroje MGEGui vyvstal stejne problem jiny, a nebo se to zkratka ve hre neprojevilo jak ma a nebo s chybami...Modifikace do TES, to byl vzdycky jen opruz. Snad krom OOO do Oblivionu, ktery nakonec vysel ve forme normalniho instalatoru (a pak ze to nejde, kdyz se chce) jsem s tim mel takrka VZDY jen spatny zkusenosti...Zkratka ztrata casu, nervu a mizerny vysledek. Bohuzel.
  • Jeden člověk a dokáže z bethesďácký grafiky udělat umělecké dílo... smekám.
  • Jasně ta složitost je do očí bijící... Mě jde o to, aby mi alespoň nějak fungoval ten MGEgui, protože bez něho to nelze udělat ani náhodou. Ono by nebylo složité takový instalátor naprogramovat, ale je potřeba vědět, co všechno se v morrowindu mění. Každopádně mě tenhle článek dost navnadil si morrowind opět zahrát. Holt asi bez téhle modifikace, alespoň musim vyřešit widescreen, protože 4:3 monitor dávno nepoužívám :)
  • Uz jsem na tohle tema psal na predchozi strance, jak prozretelne :)
  • Jeste bych dodal - hodne jsem zvedavej s cim v tomto ohledu prijde novy Skyrim, jestli na tomto zapracuji a vydaji nejaky usnadnujici nastroj (program) pro bezproblemovou implementaci pluginu a nebo to bude stale tahle "hruza" (esm sem esp tam, a dalsi s prominutim 3 p*dele programu na jejich sladeni a korektni chod). A kdyz uz nic, at alespon Skyrim nema levelscaling, pak mody do nej klidne (a mile rad) ozelim.
  • Tak to mi mluvis z duse. Taky tohle nechapu, pro koho jsou takoveto modifikace ve vysledku prinosem? Pro tech par aitaku, programatoru a jim podobnym pro ktere je tes serie srdova a ktery maji dostatek casu a schopnosti to rozchodit tak aby to fungovalo? Dokud mody nezacnou byt celkove (a hlavne do zmineny tes serie) co do zprovozneni user friendly skrze treba nejaky jednoduchy program ktery si to vsechno automaticky sladi a nebo primo zmineny instalator, ktery si to VSE usporada tak jak hra potrebuje tak tohle vsechno neni pro normalniho bezneho hrace k vyuziti, vim o cem mluvim, x krat jsem v tom ztratil spoustu casu a po vetsinou neuspesne (bud se to projevilo jen castecne, nebo to bugovalo, neco tomu vadilo ci chybelo, pripadne pak hra nesla vubec spustit) a kdyz jsem se na toto napr. zeptal na ceske fan strance k tes serii, tak jsem dostaval takove odpovedi, ze jsem se v tom ztracel jeste vic (jako nainstaluj si Wryblash /nebo tak podobne/, Boss, Pythony, editor sem editor tam a buvico jeste a to skutecne nejsem zadny zacatecnik s praci na PC). Zkratka abych to shrnul, je to sice vsechno hrozne pekny s modama co to hre prida nebo vylepsi, ale chtelo by to prijit s necim, co to udela vice "user friendly" nez co to bylo vse doposud ohledne jejich spravneho zprovozneni.
  • btw. morrowind vycházel souběžně na PC a xbox
  • Tak jsem to zkusil a zatim neúspěšně... narazil jsem na docela zásadní problémy a to nejspíš z důvodu, že mám Win 7. MGEgui, ten co je přiložen, nejde pod sedmičkama vůbec spustit. Musel jsem tedy stáhnout jinou verzi u které, ale zase nešlo nastavit rozlišení, ale to je celkem jedno, chtěl jsem to zkusit. Po X minutách nastavování dle návodu se mi to nepodařilo. Nejspíš za to může obecně jiná verze MGEgui než doporučuje autor. Každopádně složitost zprovoznění je dost velká, chtělo by to opravdu nějaký kompletní instalátor, co to nastaví sám.

    Kdyby jste náhodou někdo tušil, jak rozeběhnout přiložený MGEgui pod Win 7, tak dejte vědět. Díky.
  • Zabalené to má opravdu jen 1GB, ale rozbalené už to má 4GB. Počítám, že to nikdo z games.tiscali nestahoval a jen šli po informacích.
  • Potlesk. Jestli bude čas a nezapomenu, snad znovu nainstaluji! Morrowind je RPG, které na mě kdy asi udělalo největší dojem.
  • Jde o to, ze s takovymito mody (v postate souhrnem ruznych pluginu) at uz do Morru nebo Oblivionu to bylo vzdycky vsechno problematicky az slozity a s nejistym vysledkem za vsechnu tu namahu a praci kolem sladeni, zprovozneni a dalsi. A po zkusenostech co jsem mel s fcomem do O. u jsem se zarekl, ze mi tohle za muj cas a namahu nestoji..Ale jinak vsechna cest, vypada to (mod) pekne.
  • Presne, rok se s tim se*ou, a pak nemaji hodinu na zprovozneni samoinstalace.
  • to druhe mesto ... Balmora nebo jak to bylo .. to prece bylo ve skalach , ne ? co tam dela prales ? :) jako klobouk dolu pred borcem ale taky mi to tam nejak nesedi
  • naprosty souhlas
  • díky chybějícímu dabingu nejsou texty ve hře očesány na kost. Radši to než ty kastráty z Oblivionu
  • uh! Morrowind byl taky mulťák.
  • Jen bych upřesnil, že celý balík má jen něco málo přes 1GB. Kde jste přišli na 4GB netuším, a ještě to dáte do nadpisu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit