Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morrowind - nadherna hra ktoru neznicil ani stupidbox ani gaystation...
  • Jdi si zahrát Pong, to by mělo být pro tebe dostatečně inteligentní hra, ale pozor, možná její princip bude na tebe přece jen příliš složitý...
  • Mmmm.. Skoda.
    I kdyz jestli neco dokaze potopit atmosferu vic nez chybejici dabing, tak je to ZPRASENEJ dabing, coz bych od Bethesdy cekal asi spis...
  • Tobě je určitě maximálně 12let. Děti ve třídě tě šikanují a to hovno, co jsi tady napsal, byla pro tebe řekl bych pomsta celému světu.
  • Morrowind A Gothic 1 jsou pro mě zlatý fond RPG žánru. Video ve mě vyvolalo nostalgickou vzpomínku na ten čas strávený v nádherném světě Morrowindu. Oblivion už byl jen slábý odvar. škoda, že tak kvalitní hru jakou byl Morrowind už v dnešní době nikdo neudělá.
  • Jak někoho taková kravina může bavit....
  • Black_Hand
    to vypada jako gothic 4 :)
  • Na videu to vypadá hezky, ale taky by se slušelo poznamenat, že v podobný grafický porobě se Morrowind stává mnohem náročnější na hw než celej slavnej Oblivion :) A taky není vzdálená krajina v MGE úplně nekonfliktní. Dřív se mi stávalo, že mizely některý objekty, jak jsem se k nim přibližoval, a po vzdálení se zase naskočily. Ale ano, Morrowind může (vyjma animací postav) vypadat i na dnešní dobu k světu a výborná hra je to pořád, o tom žádná. Lepší textury, HDR a především modifikace s animovanou trávou udělá svoje. A podstatná je ještě úprava vody, kde Morrowind pracoval s PS 2 a v modifikacích už s PS 3.

Jen tak ještě na doplnění. To video je nějaký nechutně kontrastní a barvy moc zářivý. Je to nastavením monitoru. Většinu těch modifikací jsem měl čest zkoušet a vypadalo to naprosto přirozeně a normálně ;)
  • Jsou dialogy komplet namluveny?

Nejsou.
  • V zásadě má pravdu - jsou to balíky textur a MGE.
  • Ataker
    Smekám před ním... vypadá to pěkně ;)
  • Takovy chytroliny, kteri nic nedokazali a vsechno kritizujou mam fakt nejradsi... Radeji se nad sebou zamysli.
  • No nevypada to zle.
    Ja morrowind tenkrat vynechal, oblivion dohral az ted nedavno (na treti pokus - nebej dlouhodobe nemocnej tak se na to asi znova v pulce vykaslu)
    Tak ze bych to safra zkusil? Graficky to nevypada zle, animace snad i lepsi ("ne tak hrozny") jako v oblivionu, pribeh a vsechno prej super, ...
    Jsou dialogy komplet namluveny? Chybejici dabing mi dokaze kompletne zabit celou atmosferu.. :-/
  • Nevím, co je na tom tak super. Ty obří stromy jsou otřesné a vybrané textury docela nicmoc.
    Divné nasvícení.

Takovou modifikaci si člověk za chvilku udělal už před lety pomocí MGE (dělal lepší vodu a LOD, takže člověk dohlédl až na konec mapy) a nějakého balíku textur.

Ale nechci zas soudit, když jsem to nezkusil. :)
  • Aha, tak jsem kouknul na navod - klasika. Na to bohuzel nemam cas.
  • Vypada to docela hezky, pokud by to melo nejakou pochopitelnou a jasnou instalaci jak to zprovoznit (coz casto v TES nebyva), trebas bych to i vyzkousel. Ma s tim nekdo zkusenost?
  • Zákony schválnosti, naštěstí hlavní nápor začne až únor/březen :-)
  • moje slova, uz to stahuju, doma origos morrowindu a de se parit :)
  • Morrowind byl dvakrat lepsi jak oblivion a po tomhle videu jsem dostal ohromnou chut si ho znova zahrat :)
  • Pravda, na to jsem nepomyslel. Balmora v noci vypadá díky světlům pěkně, i když ta textura na zemi z listů zas takový zázrak není. Ale bez vyzkoušení to asi nemá cenu hodnotit. Ale ty stromy v Balmoře před traderama na "náměstí" jak je vidět na konci videa jim neodpustim :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit