Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na videu to vypadá hezky, ale taky by se slušelo poznamenat, že v podobný grafický porobě se Morrowind stává mnohem náročnější na hw než celej slavnej Oblivion :) A taky není vzdálená krajina v MGE úplně nekonfliktní. Dřív se mi stávalo, že mizely některý objekty, jak jsem se k nim přibližoval, a po vzdálení se zase naskočily. Ale ano, Morrowind může (vyjma animací postav) vypadat i na dnešní dobu k světu a výborná hra je to pořád, o tom žádná. Lepší textury, HDR a především modifikace s animovanou trávou udělá svoje. A podstatná je ještě úprava vody, kde Morrowind pracoval s PS 2 a v modifikacích už s PS 3.

Jen tak ještě na doplnění. To video je nějaký nechutně kontrastní a barvy moc zářivý. Je to nastavením monitoru. Většinu těch modifikací jsem měl čest zkoušet a vypadalo to naprosto přirozeně a normálně ;)
  • Potlesk. Jestli bude čas a nezapomenu, snad znovu nainstaluji! Morrowind je RPG, které na mě kdy asi udělalo největší dojem.
  • Úžasná hra, ale tahle modifikace mi přijde poněkud zvláštní. Interiér vypadá až děsivě a vše jak nasvíceno halogenovými zářivkami. Morrowind hraju teď znovu, ale přestože se autorovi modifikace musí uznat, že si dal velkou práci a seyda neen jsem málem ani nepoznal, zdá se mi, že už kvůli interieru se vyplatí modifikaci vynechat.
    • Je dost mozny, ze pouziva HDR a bloom shader. Oboje se da vypnout v MGE.
    • sleepless
      Ono je to mozna castecne dano nevalnou kvalitou videa, ktere natocil (Morrowind a FRAPS si obecne moc nerozumi).
      • Pravda, na to jsem nepomyslel. Balmora v noci vypadá díky světlům pěkně, i když ta textura na zemi z listů zas takový zázrak není. Ale bez vyzkoušení to asi nemá cenu hodnotit. Ale ty stromy v Balmoře před traderama na "náměstí" jak je vidět na konci videa jim neodpustim :)
  • Morrowind jsem ve své době dost žral, ale nyní je to ztráta času, pořád i přes ty různe mody to vypadá hodně zastarale, si běžte radši zahrát Two Worlds II, to je grafika!
  • Nevím, co je na tom tak super. Ty obří stromy jsou otřesné a vybrané textury docela nicmoc.
    Divné nasvícení.

Takovou modifikaci si člověk za chvilku udělal už před lety pomocí MGE (dělal lepší vodu a LOD, takže člověk dohlédl až na konec mapy) a nějakého balíku textur.

Ale nechci zas soudit, když jsem to nezkusil. :)
    • Takovy chytroliny, kteri nic nedokazali a vsechno kritizujou mam fakt nejradsi... Radeji se nad sebou zamysli.
      • V zásadě má pravdu - jsou to balíky textur a MGE.
        • to druhe mesto ... Balmora nebo jak to bylo .. to prece bylo ve skalach , ne ? co tam dela prales ? :) jako klobouk dolu pred borcem ale taky mi to tam nejak nesedi
  • No nevypada to zle.
    Ja morrowind tenkrat vynechal, oblivion dohral az ted nedavno (na treti pokus - nebej dlouhodobe nemocnej tak se na to asi znova v pulce vykaslu)
    Tak ze bych to safra zkusil? Graficky to nevypada zle, animace snad i lepsi ("ne tak hrozny") jako v oblivionu, pribeh a vsechno prej super, ...
    Jsou dialogy komplet namluveny? Chybejici dabing mi dokaze kompletne zabit celou atmosferu.. :-/
    • Jsou dialogy komplet namluveny?

Nejsou.
      • Mmmm.. Skoda.
        I kdyz jestli neco dokaze potopit atmosferu vic nez chybejici dabing, tak je to ZPRASENEJ dabing, coz bych od Bethesdy cekal asi spis...
        • díky chybějícímu dabingu nejsou texty ve hře očesány na kost. Radši to než ty kastráty z Oblivionu
  • Black_Hand
    to vypada jako gothic 4 :)
  • Jak někoho taková kravina může bavit....
    • Jak může napsat někdo tak debilní komentář...zkus piškvorky...to bude dostatečně pochopitelné pro tkové lidi jako ty ;)
    • Jdi si zahrát Pong, to by mělo být pro tebe dostatečně inteligentní hra, ale pozor, možná její princip bude na tebe přece jen příliš složitý...
    • Tobě je určitě maximálně 12let. Děti ve třídě tě šikanují a to hovno, co jsi tady napsal, byla pro tebe řekl bych pomsta celému světu.
  • Preji Ti at se ti podari rozchodit, nicmene nedivil bych se, kdyby i po zkompatibilneni nebo zkratka zprovozneni one potrebne verze nastroje MGEGui vyvstal stejne problem jiny, a nebo se to zkratka ve hre neprojevilo jak ma a nebo s chybami...Modifikace do TES, to byl vzdycky jen opruz. Snad krom OOO do Oblivionu, ktery nakonec vysel ve forme normalniho instalatoru (a pak ze to nejde, kdyz se chce) jsem s tim mel takrka VZDY jen spatny zkusenosti...Zkratka ztrata casu, nervu a mizerny vysledek. Bohuzel.
    • Pro Ashmena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit