Přejít na výpis diskuzí
Modifikace vrací Watch Dogs grafické efekty z E3 2012 dema
16.6.2014 | Petr Poláček
143 příspěvků
-
Tady ta diskuze opět stojí za to.. Ach jo.. no dneska po práci nainstaluju Watch Dogs na PS4, abych si udělal vlastní názor, ale myslím si, že si nezaslouží takovej hate, jakej se tu objevuje. Užijte si na PC lepší grafiku, proto taky to PC máte ne? Nám skromnějším stačí konzole, pořádná TV, domácí kino a dobrá hra.
-
Nejen graficke vylepseni ,ale take lepsi framerate! Je to umely downgrade ,aby konzolove verze vypadaly lepe.
-
Přehypovaná průměrná hra ať už s efektama nebo bez :)
-
spíš kak
-
V televizi te ojebavaji kazdej den a tez se k tomu nikdo nevyjadruje. Chytry clovek vi ze samozrejme reklama je vzdy fake, takze se potom neciti ojebany protoze vi, ze to samozrejme nebude vypadat tak jako to vypadalo na techdemu, kde byl vysek mesta a diky tomu tam mohly byt zaple vsechny p*covinky a prezentacni pc to utahlo.
-
tak to je mazec, s modem 0,7 mi to jede s gtx660 na ultra krasne plynule. hraju wd z e3 2012!!! :D :D jsem zvedavej, jestli se ubisoft k tomu nejak vyjadri, ... ze vojebali pc hrace
-
oprava, s modem 0,7 mi to jede na ultra uplne plynule
-
Na 2560x1440 ultra na gtx770 a bezi krasne
-
s tim modem vsechno paradne bezi na gtx 660, dokonce i na ultra nastaveni je to hratelny ;)
-
Hlavně se zbláznil ten co za to dal ty prachy, o sběratelce za lidové cca 2,5litru ani nemluvě... hloupost zůstala a rozum odešel. *7*
-
Další díl ze seriálu Udělej si sám anebo hráči dělají práci vývojářů zdarma. Za chvíli si budeme hry dělat sami.
A za tohle si řeknou 1 300 Kč. Někdo se asi zbláznil. -
Škoda že nemá taky nějaký ten "Tweak" pro WOLF:New order... přeci jenom PC je pc, kdybych si to tak rád zapařil. *4*
-
BTW už nahodil verzi 0.7 - odstranění pár bugů + na ulicích je mnohem více chodců, takže město vypadá zase o trochu více živěji. A co je největší pecka, "vanilla" mi jela na high někde mezi 35-50 FPS zřejmě podle nálady, ale díky poslednímu tweaku jedu cca 55-60 na ULTRA, kromě textur, protože mám VRAM jen 2GB. Takže bych chtěl jen říct: OPĚT DÍKY UBI *16*
-
Oprava, nejedná se o mód, ale o tweak.
Dokonce v tom configu se jmenuje E3_lighting.
Jo a prej to i zvyšuje FPS.
Podle mě prostě dostali zaplaceno od Sony, protože se to na PS4 sekalo a vypadalo hnusně tak tam dali tenhle zhnusovák, aby se PS4 verze prodávala. -
Ale jo zahrál ... jenom by se v ubi museli kouknout do slovníku pod písmeno "O" ...
-
Já sem poctivý a užívám i warez :)
-
Paráda, všechno krásně jede, jenom dof jsem vypl
-
Takže očividně se Ubík přepočítal , pokud tedy to mělo být součastí "hry"... to by si asi nezahrál nikdo? *15*
-
Angry Joe poměrně slušně shrnul klady a zápory téhle hry. Dal 7/10. Docela odpovídající.
Modifikace pěkné, ale na čem to pak chcete hrát? Možná na nejlepším high end PC, jinak sotva. -
tak tvoj koment ma pobavil :D