Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Jazz, aha už je mi všetko jasné :D tak myslím, že môžme diskusiu rovno ukončiť :D
  • to je pravda, to je tedy jen na vývojářích
  • Jack1947
    Na konzolích to je prostě parádní žádné mody... mě ta hra už nezajímá , beztak. *3* *4*
  • se základním kódem hry toho modeři moc neudělají
  • RangerCZ
    Rád je sleduji.
  • Já osobně bych byl rád, kdyby modeři/vývojáři spíš zkoumali tu druhou stránku hry - padaní fps, debilní optimalizaci apod. věci ...díky tomu je to u mě jednoznačně zklamání roku
  • Vegen
    Máš možnost si stáhnout ten 50kB velký soubor a nic to nepřidá, pouze odemkne grafické možnosti, které tam jsou :)
  • Jazz
    Jo, to jsou ty hovada, co si hrajou na hrozný profesionály a dělali podobný video i o BF3? *1*
  • GlaDOS
    Tady nejde o to,že by ta grafika byla špatná, ale o to, že byla prezentována mnohem lepší. Alien Colonial Marines za to dostal pěknou čočku, takže nevidím důvod, proč by za to Ubisoft neměl být kritizován. Nedivím se, že se toho lhaní hráči začínají zajídat, když je každá třetí AAA hra při prezentacích přikrášlována.
  • Kolikrát sem to sračkoidní video chceš ještě dávat?
  • fizola
    Cize Watch Dogs ENB series
  • RangerCZ
    Jéé Tartarus cast
  • Ta tvoje vydlabanost nezná mezí hej.
  • Sheepa
    Tak jsi asi slepý... No offence

https://www.youtube.com/watch?v=S76_Sa9euQM

Dej si to na 49 minutu a sleduj....
  • Jack1947
    Uch, to je bolest to je bolest ještě stále slýchat o téhle hře... chci si od toho odpočinout. Né furt vidět wd sem wd tam... fakt na hlavu.

Tu hru nezachrání ani kdyby udělali moddeři mod ktery by předělal všechno od fyziky ke grafice doplnil chybějicí textury atp.. atp... kdo by ses stím proboha dělal. Kdo by se zabýval takovou srágorou achjo... chceto něco pozitivního třeba Např: Zfanatizovaný fanoušek hry wach dogz hekl servery ubisoftu nebo ták že je třeba přetížil a ž se přehřáli... nepřeji nikomu nic zlého ale takhle to taky nejde. Ubisoft by měl zaplatit dříve než bude v pekle. Aby si konečně uvědomil že není všemocný to je jen bůh satan a ježíš. Zase bych nerad aby někdo ohrozil nové i neoznámené AC na (old gen) to né ale pykat by měl... nějak. *7*
  • Moje slova.. Celé to není jen o grafice!
  • S tím absolutně souhlasím. Skvělá grafika špatnou hru nezachrání, ale dobrá hra zachrání špatnou grafiku. Např. GTA IV je pro mě s*it jak na konzolích, tak i graficky namodovanej na PC.
  • maros.goc
    Dufam ze dodnes hras na Atari 2600
  • Mato1987
    tak konkretizuj prosím ťa, lebo je pravda, že niektoré modely sa môžu podobať ale nie sú rovnaké.
  • ...to vieš, skúšal som na hajzel prenášať PC, ale bolo to náročné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit