Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, co furt mají všichni s tou grafikou. Sebelepší grafika špatnou hru nezachrání. Jestli chcete nejlepší grafiku, tak vypněte ty krámy a jděte se projít ven.
  • ...pán je znalec...dík za ponuku, budem však musieť odmietnuť...
  • walltar
    Dofám, že ještě nehraješ na hajzli na mobilu ... to by bylo potřeba upálit hned 4x. *1*
  • RangerCZ
    Jo, máš pravdu. Ale tady se spíše řeší ta lenost vývojářů.
  • RangerCZ
    Můžu tě ujistit, že u některých zbraní mířidla chybí.
    A zbraně které jsou akorát jinak nabarvené je taky blbost, skoro jako u nějakéhé F2p střílečky (combat arms).
  • Natočeno frapsem malá ukázka není to špatný ale ty mlhy je až moc https://www.youtube.com/watch?v=cGzmo0P9QWI
  • hehe. z tohto bude shitstorm. nielenze to odomkne povodne efekty a vylepsi grafiku, ale este to aj lepsie slape /vanilla - nehratelne na high detaily fullhd/ /modnute - 40+fps na ultra fullhd/ mrzacit vlastnu hru na najsilnejsej platforme, aby konzolove verzie nevyzerali oproti pc moc zle ... hehe to je cisty ubisoft, tesim sa na ich vyhovorky
  • pokud to dela stejna firma asi tezko tu muzeme mluvit o vykradani. Asi logicky bude firma pouzivat sve assety.
  • ...tak potom nech ma upáli drak z DA:I, o ktorom sa plamenne flameuje v inom článku...a nech ma upáli hneď 3x, aby som neurazil...za PC, za PS a za Xbox...ale za staré konzoly radšej nie, predsa len - plameň bez FHD a 60fps nie je môjho zrádneho popola hoden... :)
  • ucho
    Nechápeš danou situaci. Ty efekty tam udělali v Ubisoftu, jen to povypínali. Dotyčný se to jen snaží zapnout... Takže by sis měl spíš klást otázku, proč mělo Ubisoft potřebu ty efekty vypínat...
  • Mam asi hloupej dotaz, ale bude mi ten mod k necemu, kdyz to nehraju na ultra nastaveni? Taky mam obavy, aby mi to nejak nerozhodilo snimkovani atp.
  • Budeš mučen kabelem od myši a popraven klávesnicovou gilotinou a zároveň ti bude do všech tělesných dutin vkládán gamepad. Nechť je PC master race Bůh a Konzolový Bůh milostiv ke tvé hříšné duši.
  • Mato1987
    mne žiadne mieridlá nechýbajú, ktoré rovnaké modely máš na mysli? Je to ubisoft hra, je tam viacero vecí, ktoré boli vykradnuté z far cry 3, nielen modely zbraní, ako low res mi teda nepripadali, si si istý, že máš textúry na ultra?
  • Chybejcí mířidla, dva stejné modely s různými jmény, modely vykradené z far-cry a akorát dané do low res.,....
  • Mato1987
    na jazdný model sa dá zvyknúť a aký je problém s modelmi zbraní?
  • walltar
    Tak oni se tak dělí i hráči na konzolích ... Akorát konzole jim to ztěžující a tak se dělí na
    Poctivé
    Líné - warez
    warez

No a kvůli tomu, že těch lenochů je tolik, tak se na konzolích tak moc nestahuje. *1*
  • RangerCZ
    Já to vidím takhle : PCčkáři (já) se dělí na : poctivé a warez
    Stejně jako u romů : Romové a cigáni
  • RangerCZ
    Já myslím, že grafika je jejich nejmenší problém.
    Máme tu pořád porouchaný jízdní model nebo to chce nové modely zbraní.
    Můj prvotní názor na Watch dogs je takový - To není ta hra kterou jsem si sliboval.
  • walltar
    Tak to jsi zrádce pro obě strany a měli by tě upálit ... *1*
  • http://memegenerator.net/instance/51197716

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit