Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slušná práce. Doufám, že udělá podobný mod i do Division. :D
  • No samozřejmě, že si to Ubisoft nemůže dovolit. Vrazil totiž tak moc peněz do reklamy, že mu nezbyly peníze...
    ...a nezbyly mu peníze ani na to, aby ve výsledku udělal dobrou hru. :D
  • byly*
  • Na redditu už se řeší, že v souborech hry ty efekty jsou, ale byli zamknuté. Tohle ještě bude sranda.
  • Pomohlo díky *4*
  • ? *1*
  • Mato1987
    no a preto je jeden exkluzívny pre prebojednávky a season pass a druhý je v základnej hre :)
  • Mato1987
    čo si mi akože dokázal/ukázal ? :D
  • Sheepa
    Mně je úplně fuck, kdo to točil. Chtěl jsi důkaz, já ti ho dal a vybral jsem video, kde se to ukazuje... Thats all.
  • Radioaktivni_surikata
    Fajn, super, beru. Proč ale musí přenastavovat kontrast takhle, s prominutím ale fakt si nemůžu pomoct, naprosto očividně dementním způsobem? Jednak mi to přijde hnusný, a jednak to nefunguje, protože pak kulový vidím. Občas se to povede i vývojářům samotným, př. State of Decay. Senzační hra, ale ten kontrast ve dne je občas děsnej. Co na tom nechápu je to, že si někdo dá tu práci, patlá se s tím, a pak to takhle zazdí. Přitom mi přijde, že to fakt bije do očí. Kýč jak bič, navíc nepraktickej. Jinak se grafickejm modům obecně nebráním, jenom to ve většině případů bohužel končí špatně a je to škoda.
  • To se prej v nové verzi upraví, tvrdí autor. Kdyžtak vypni Hloubku pole.
  • S modifikací to vypadá opravdu 100x líp bohužel pro mě mi to nefunguje na 100% pokaždý když se zastavím na místě tak se všechno rozmaže a vidím ostře pouze tak 5 metrů před sebe :D *7*
  • Protože je to Jack
  • Jack1947
    Hmm... to víš no někdo plít špínu na to holt musí... to jinak nejde. *3*
  • Still
    Četl jsi ten článek, nebo jen titulek?
  • Udělejte si na facebooku stranku a nadávejte si tam idioti tady se řeší mod k zlepšení grafiky , beztak si 90% s vás nezahraje pořádně ani na high tak neřešte tady jak není hra pěkná dmti
  • RangerCZ
    Nesuď knihu podle obalu.
    Jenom kvůli tomu že je rád sleduji bych měl být ten blbej ?
    Já nevím, ale tys jsis nevšim, že když do tebe narazí auto plnou rychlostí tak stejnak odletí ?
    Že vývojáři jsou líní udělat jiné modely zbraní ?
    Že damage model je lepší v každých GTA hrách ?
    Sliby chyby. Tento skvost je oproti očekávání špatný.
  • Mato1987-Asi narážana na ten chromovaný revolver ktorý je taký istý ako ten červený.....
  • Tak prečo čítaš články k tomu a zapájaš sa do diskuzie? *1*
  • Ronox
    Jestli tě nezajímá, tak se k ní laskavě už přestaň vyjadřovat. Děkuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit