Přejít na výpis diskuzí
Momentky z demonstrace na podporu zadržených vývojářů
1.12.2012 | Redakce Games.cz
181 příspěvků
-
Stado se hold nezapre :)
-
-
nepřející typický pseudointelektuál čech, kterému je osud všech v okolí ukradený a nuceně jde proti proudu za každé situace, se také nezapře...
-
-
Mala poznamka-co tak sleduji na diskuzich,tak proud tece tak trochu jinym smerem. Vetsina lidi jim podporu nevyjadruje,spise naopak.
-
Evidentne si vubec nepochpopil, co sem tim chtel rict. Hold typickej cech ;) Vybere si jen to, co se mu hodi.
-
-
Tím holdem si to opravdu zabil :-)
-
Ten hold mu skládat pořád nemusíš, vážně ne. *3*
-
-
-
-
Dělali co neměli tak ať si to odseděj nwm co řešit. *7*
-
Hmm jako mediální masáž je to dobrá... To by se člověk až divil. Nehledě na to jak je zaspamovaný FB těmahle zprávama, každý co byl na demostraci se hned označuje na fotkách a lajkuje jak divej, až mám pocit jestli tam nebyli zviditelnit spíš sebe, než problém těch zavřených kluků... Navíc podle posledních zpráv ta demostrace Řeckou stranu naopak pobouřila a případ se tak protáhne nejméně o další 3 měsíce...
Martina znám a na 100% to není špion proboha. Ale kam vás zaměstnavatel pošle tam jedete... Co už.
Přeju jim at se brzy dostanou domů. A taky si přeju už o tom každý den všude nevidět zmínku - už je to vlezlé. Ale zas chápu příbuzné a taky další přicmrdávače, kteří se honí za zviditelněním. -
jen tak by je nezavreli jiste jsou to teroristi *16*
-
-
presne
-
Normální člověk by tohle nenapsal. Jistě jsi retardovaný. Podívej se, prasátko! -> *12*
-
-
Řecko je ubohá země... plná skrachovalců a zoufalců jenom čekají na úplatek z české strany proto dělají emo... Vsadím se kdyby toto proběhlo už jsou dávno doma...
-
Ať už je zavřou do konce života na doživotí a vy dáte s těma otravnýma zprávama pokoj, stejně jako s tím ztroskotancem Danem "nejsou tu záchodky" Vávrou.
-
-
Tak nevím, ale já si představuju teda ztroskotance jinak..
-
-
ja presne tak, kdybych ho neznal. Oblecenej na ambasadu moc nebyl. Vypyda jak rockova hvezda, jinak ma dobrou image, ale jak rikam ne jako zastupce, kterej hovori s velvyslancem nebo kdo to byl. Tihle sina to dost potrpi jsou zvykli lidi hodnotit a skatulkovat. Takze to chtelo jejich zbranema
-
-
-
A co když je to pravda?
-
-
Z hlediska civilizované a spravedlivé společnosti je třeba se ptát přesně opačně: "A co když to není pravda?"
-
co, že neumíš česky a vymlouváš se na "disgrafika" s poruchou učení?
edit: raději jsem dal do uvozovek, snad to pochopí i ti méně inteligentní :) -
-
Tím editem už to neokecáš ty negramote :)
-
jsi peknej zakernej ZMRdecek- takhle mu to vycist. A vim o co tenkrat v te diskusi slo. I kdyby jsi mel stokrat pravdu ty *12*
-
-
když to vezmu z pravděpodobnostního hlediska, je větší pravděpodobnost, že jen BoB.2 ve škole nedával pozor, než že jsou kluci turečtí špioni. pokud on pochybuje v tomhle, já si raději vsadím na to druhé...
a je to mimochodem stejně zákeřné, jako to, co předvádí on a většina zde diskutujících. pro méně chápavé: snažil jsem se k jeho problému přistupovat naprosto stejně, aby viděl, jaké to je.
-
-
Píše člověk, který sám dělá hrubky.
-
-
Ucho je dlouhodobej místní debill. :)
-
-
-
-
Zajímavý protest .... akorát nechápu čeho chtěl dosáhnout.
-
-
Souhlas. Víte, já ji fandím, ať je pustí, Řecko je pí*a a podobně, ale ten stádní efekt tady začíná silně lidem blbnout hlavy.
-
chteli dosahnout toho ze letadla litaj, auto jezdi, lidi prdi...
ceho cim asi chteli dosahnout? *7* -
upoutat pozornost?
-
-
Na jednu stranu obahujete tu vaší pravdu, že je vysvětlená a uvěřitelná, ale na druhou stranu to co píše Gorgeus je taky naprosto totožně vysvětlitelné a uvěřitelné, podložené fakty jako ta vaše pravda... *5*
-
-
jestli je to narážka na mě, uvědom si ten rozdíl. Gorgeus svým příspěvkem píše, že BIS lže. Gorgeus svým příspěvkem píše, že lže manželka jednoho zavřeného. Gorgeus svým příspěvkem napsal, že lžou oba zavření.
já nikde nepsal, že se ti dva nemuseli něčeho dopustit, ale rozhodně si bez důkazů netroufnu svými příspěvky říct, že všichni zainteresovaní lžou... to mi nepřijde vůči nim tak trochu slušné. a prostor k pochybnostem jsem ve svém příspěvku snad nechal, lidi nemusí všem věřit, ale tvrdit pak tím, co píšou, že tito lidé lžou, už je trochu něco jiného, než mít jen nějakou teorii... takže gratuluji, že zastáváš obviňování někoho ze lži *5* -
-
Zdravím, neměla to být narážka, ale reakce. Né nadarmo se říká na každém šprochu, pravdy trochu. Nestotožnuji se s Vašimi názory ani s názorem Gorgeuse. Pravda může být někde uprostřed... *3*
Je jasné že domácí strana se bude snažit veškerá obvinění a fakta hovořící proti uvězněným vyvrátit jinými, logickými tvrzeními. Bohužel situace v Řecku je taková, jaká je a klukům rozhodně nepřispívá. Je pořeba zmínit že soud se stále oddaluje a pokud neproběhne, může se to protáhnout až na lhůtu dvou let, pak pokud vím by bylo obvinění promlčené. Nemusím být prorok, ale každý kdo sleduje dění kolem Řecka ví v jakém růžovém světě oni několik desítek let žili - právě na to ted doplácejí a od těchto lidí resp. jejich činitelů proto nelze čekat rozumné a rychlé jednání. Bohužel.
V žádném případě nechci aby tam ti kluci zůstali, naopak jim přeji aby byli co nejdříve zpět. Pro jejich blízké to není nic jednoduchého... -
On tam používá nějaké zvláštní slovo. Pravděpodobnost. To je jakože říká "tak to je a jinak to není"? :) Samozřejmě myslím to vlákno, kam píšeš ty. Vlákno pod tím je na trochu horší úrovni...
-
-
pravděpodobnost používá v poslední části, větami v úvodu říká, že všichni lžou. co je na tom tak těžkýho k pochopení? snad jsem to napsal jasně a číst tady lidi snad umí...
pokud má někdo pochybnosti, fajn. pokud někomu někdo nevěří, fajn. ale nadrzo svými názory říkat, že všichni zainteresovaní lžou? to prostě není slušný, pokud o tom nevím víc...
je rozdíl si vytvořit teorii z dostupných informací a je rozdíl si utvořit teorii na tom, že všichni lžou a prohlašovat to za svou pravdu. pokud se totiž takový člověk plete, těm zainteresovaným dost křivdí, ale tak ono je to jedno. v těch diskuzích se toho nakecá...
-
-
-
-
Byla to hloupost, muselo jim byt jasne, ze to co delaji neni legalni (minimalne bez povoleni) a ze je to jednoduse napadnutelne. Neni nic spatneho na tom muset nest nasledky svych cinu. Pokud byla obvineni skutecne nepodlozena, urcite nebude mit obhajoba problem je z toho vysekat. Krome toho je vtipne videt na demostraci v cele nacpaneho pana Vavru. Kdyby venoval stejne usili vyrobe skutecne kvalitnich her, jako ho venuje sireni svych nazoru, vypadala by ceska herni tvorba o poznani lepe...
-
-
Jestli to byla hloupost nebo ne, je v tuto chvíli jedno. Jde o to, že jsou drženi ve vězení už kolik? 2 měsíce? bez řádného soudu. Jestli ti to příjde normální, tak ti na to nemám co říci.
-
-
V ČR můžeš být ve vazbě až 4 roky... V Řecku jen 1,5 roku.... Mně to teda přijde normální, ty kdyby si neseděl jenom u Wowku a zajímal se o svět kolem sebe, také by ti to přišlo normální.
-
-
Tobě přijde normální držet ve vazbě někoho rok?
-
-
normalni to neni, ale je to bezna praxe. Jak jsou tam ted dlouho ???
-
třeba
-
-
Na to jsem se tě neptal, ptal jsem se tě jestli ti přijde držet někoho rok ve vazbě normální, to zaprvý chlapečku.
A za druhý, ve vazbě jsou kvuli podezření ze špionáže, to je ten důvod a protože dost pochybuju, že to řeší soud co dělá krádeže v Tescu nebo rozvody (ohrožení státní bezpečnosti) tak buďto jim ležej na stole tisíce dalších podezření ze špionáže, a nebo tolik o tu proklamovanou bezpečnost Limosu nejde. -
Chlapečku, když už je někdo na vazbě, tak tam jsou takové důkazy, podle kterých je zřejmé, že ke skutku došlo.
Navíc ty důkazy a důvody vazby zhodnotí soudce, který tě do vazby umístí.
Je to smutný, ale soudy jsou zahlcený, a proto nemůžou ten jejich zločin projednat okamžitě. Samozřejmě doba, co jsou ve vazbě, jim bude odečtena do trestu, který jim bude uložen.
-
-
-
-
-
Kdybys ty věnoval úsilí např. pletení svetrů s norským vzorem, diskuze by také vypadaly o poznání lépe. Skutečně nechápu, proč si vy všichni, co jim přejete současnou situaci, nezaložíte web letthemrotinprison.org a tam se nevěnujete společné masturbaci nad tím, že dva český kluci sedí ve vězení. Zkus se někdy zamyslet nad tim, kdyby dva tvoji přátelé byli někde bez podložených důkazů drženi dva měsíce, jestli bys taky jenom seděl doma a bručel "patří jim to, kreténum". Pro spoustu těch, co demostrovali, jsou ti dva také přáteli. A dle jejich dopisu domů lze soudit, že když nic jiného, tak prosté vyjádření podpory a toho, že se na ně nezapomnělo a že pro ně jsou jejich blízcí ochotní v zimě pár hodin někde demonstrovat, pro ně znamená hodně. Nemusím být ovce, žádnou hru ze série Arma jsem dokonce nikdy nehrál, jen starý Flashpoint, ale na tohle stačí trocha elementární empatie.
-