Přejít na výpis diskuzí
Momentky z demonstrace na podporu zadržených vývojářů
1.12.2012 | Redakce Games.cz
181 příspěvků
-
Pravda je, že Gréci si ich tam nechajú na nejaký čas. Myslíte, že nie? Žial skúsenosti moje mi hovoria opak. Už ste videli niekedy napr. obyčajných turistov zavretých namiesto dovolenky v chládku? Ja áno. Stalo sa to na dovolenke pred 10 rokmi. Vošli do vojenského areálu napriek upozorneniam. Gréci to berú veľmi vážne. Dotyčný neodišli z Grécka v deň keď mali odísť.
-
Na této diskuzi se jasně ukazuje, že půlka našeho skvělého národa nemá právo na život. Zadržet tu dva Řeky, klidně za znásilnění, tak by nám v Řecku vypálili ambasádu. Ale my jsme češi :) pořád jenom takový malý připosraný sráčové. Kdepak, náš národ nemá právo na samostatnost, Hitler nás uměl srovnat, ale podle těch komentářů vidím, že pár blbců jeho raziím uniklo.
-
-
a tys byl kterej na te demonstraci? S megafonem ? Anebo ten s tim molotovovym koktejlem? To vis ze jsou cesi priposrani szráči. A vis proc? Protoze jsme z historie vzdycky dostali pres p-ču! Je to v nas. A i v tobe. cheche. Kazdej si s nama vzdycky vytrel prd.l a zvykni s,i ze to tak vzdycky bude.
-
-
bohužel má pravdu že si s náma každej utřel ...
-
-
Pardon, omlouvám se, pár komentářů tu je taky od bratrů Slováku (čtěte jako Madarů). Ti by si měli raději hledět svého.
-
-
Od někoho s takovým nickem bych skoro očekával kvalitnější příspěvky.
-
-
mel by sis taky zmenit jmeno
-
-
proc? Chteli touhle domonstraci na sebe upozornit ne? Tak at na to reaguje treba turkmenystanec. Neobouvej se do národů, zas takovy eso nejsi, aby sis to mohl dovolit. My jsme prumyslovy velice sikovny narod a podivej woe k cemu nam to - jako narodu je.
-
Teraz si predviedol, že nie si o nič lepší ako tí, ktorých tu kritizuješ.
-
-
to je tvuj pejsek? Jeeeee ten je zlatoulinkej.
-
-
Obrázok je z googlu ale mám presne takého. volá sa Riki ale vždy ho volám všelijako a momentálne je to Dudko Bubik , Bubowitz, Bubowitz (Bubovič). Tiež mám korelu čo sa volá Ulysses ale momentálne ho volám Quailo. *1* *1* *15* *15* *2*
-
-
Ulysses??? tvoj pes je KURIÉR!
-
-
-
-
-
-
Můžete o tom přestat psát? Děkuji. To je jejich problem a pochybuju, že to tady někoho zajímá pořád dokola. Kdyby jste raději soustředili energii na podstatnější věci a články.
-
-
na co? na debilni hry? Tady jde nekomu o zivot a psani o nasich gamesach je proste recenzovani pro lidi majici cas na hrani si. Vim to rad si hraji
-
tak a je to tu, Predator je pobouren. To uz ten web muzou rovnou zrusit. Soucitim s tebou predatore je to hnus v dnesni dobe projevit jakoukoliv aktivitu na podporu druhych. vsichni by si prece meli hledet sveho, vzdyt tve babicce taky nikdo nepomoh kdyz ji ukradli kolo, ze jo?
-
Ty jsi ale trouba*12* . Kdyby jsi byl někdy ve vazbě a ještě k tomu nevinný , tak by jsi to nenapsal. Jakákoliv mediální masáž ohledně této věci je dobrá.Čím víc lidí o tom bude vědět,tím líp.
-
-
To jako myslíš, že tím že si to tu bude pár pařanů číst každý týden 2x se něco změní? Občas by to taky chtělo vylízt ven od počítače a zjistit jak že to ten svět vlastně funguje.
-
-
No právě já venku byl a v té vazbě taky. Takže vím,jaký je to ojeb. Kdyby o mě psali na games.cz tak bych byl jen rád *2* Spíš ty nechápeš současný svět,Predátorku,právě mobilizací "internetového národa" se dá změnit hodně.
-
2x denne ale prosim tebe zas tak hrozne jako clanky o wow to nejni. nicmene neni tenhle clanek presne o tom vylezeni ven? hmmmmmm
-
-
-
A když o tom budou psát dál, co uděláš? Přestaneš jim za ty články platit?.... Oops.
-
Keď ti to tak vadí tak to nečítaj, imbecil.
-
-
Neni to spis uz politicka kauza, kde o tyhlety kluky ani nejde? Nemuze to byt nejaka msta atd? Kdo se vyzna v recko- ceske politice. Co by v tom mohlo byt?__
-
-
V cele EU nedavno byla implementovana smernice, na zaklade ktere musi o vazbe VZDY rozhodnout soud. To znaci dve dost alarmujici veci - 1. pokud je to politicky motivovane, pak je justice znacne ovlivnovana ostatnimi slozkami moci (vykonna, zakonodarna) - coz je v zasade napadeni elementarnich demokratickych piliru; 2. pokud soud nebyl politicky ovlivnen a skutecne rozhodl na zaklade sveho (svobodneho a nestranneho) posudku, pak je nutne zacit si klast otazku, jestli skutecne nebyla naplnena skutkova podstata nejakeho zavazneho TC v Recku...
-
No snad to klukům pomůže.
-
Izrael má právo na obranu.
-
-
Fascinuje mě jak jsou někteři lidé přesvědčeni o svojí pravdě, co budou dělat az se ukáže že neměly pravdu, zalezou do nory a budou dělat že se nic nestalo nebo příjdou a řeknou udělal jsem chybu?
-
A co jejich zamestnavatel jak ten se stara? Jeho zamestnanci jsou BIS u zadele co *10*
-
-
No zamestnavatel je neplatil za spionaz, tak proc by zesil jejich problemy ?
-
-
já si myslím že by to už mohlo stačit. proč pořád dokola to samé ? ti kdo sem pravidelně chodí o kauze vědí tak snad není potřeba tu mít článek každý týden zvlášt když se nic nezměnilo.
přeju těm dvěma aď jsou co nejdřív doma a nám ostatním přeju ať už je konec těmhle člankum o ničem -
-
Pár mísních děcek si myslí, že tady někde v diskuzi na games.cz změní svět a něco ovlivní, tak si tu honí svá ega přiblblýma příspěvkama, jak je to super jim zde vyjadřovat podporu a podobný nesmysly. Je mi líto, ale ne, opravdu se tím nic nezmění, vůbec nic, tady rozhodně ne. Až se dostanou domů, tak to nebude zásluhou místních článků, které jen otravují čtenáře, kteří si přišli číst o hrách.
-
-
Predatore, ty jsi kus deb.la
-
Pokud jsi inteligentní alespoň jako moucha, která se dokáže rozhodnout, na které lejno usedne, pak věřím, že je ve tvé moci neklikat na články o demonstraci a pokračovat ve čtení recenzí.
-
To, že svým názorem nezměníš svět, přece ještě neznamená, že budeš držet hubu, ne?
-
-
mam pocit ze to tak spouta lidi bohuzel ma pripadne je reknou maximalne u piva nebo u televize x) nicmene nemam to tem lidem za zle je to jen smutne
-
-
Som čitateľ a tieto články ma neotravujú.
-
-
-
Vidim ze tuna je to sama ovca. Oni si fotili vojenske objekty to ze je spion alebo nie je jedno porusili zakon tak nech pykaju nehovoriac ze su to tvorcovia vojenskej simulacie tak podla mna vedeli ze sa to nesmie..Teraz akoze si pojdem fotit vojensku zakladnu a ked ma zoberu poviem ze si doma robim dioramu tak ma nechajte ist lol:D
-
-
Milý slováku. Než se pustíš do řešení české zahraniční politiky, vyřeš prosím záležitosti té vaší, např. Rytmuse, který neustále terorizuje svobodné občany i naší krásné země, neustálý tok cikánů od vás k nám, nebo evidentní nedostatek kvalitních slovenských webů o hrách, který kulminuje v zamořování Games.cz nekvalitními názory tvými a tobě podobných. Děkuji.
-
-
Cau, toto od teba nebolo vobec pekne... a hned vysvetlim preco:
1) Rytmus terorizuje aj Slovensko, je to medzinarodny terorizmus, tazko sa proti tomu bojuje... trpime rovnako, jeho kamarat Ego aktualne dostal od mamicky darcek - funkciu clena dozornej rady v nemocnici v Piestanoch... je nam do placu uz aj tak, netreba nam v tom vyhadzovat na oci... *5*
2) Ciganov si vymiename ako karticky hokejistov vzajomne...
3) nekvalitne nazory slovakov na ceskych weboch a cechov na slovenskych weboch su tak 1:1
4) celkovo, sme v prdeli aj my aj vy, ked sa na to pozeram politicky a perspektivne....ostavaju nam len tie hry, tak treba vyvojarov podporit *14*
5) Horke leto, Polda, 7 dni 7 noci, Ramonovo kouzlom Spellcross.... at zije mir *1* -
hlavne ze cz nazory su najkvalitnejsie v europe! sa zobud dakujem
-
-