Přejít na výpis diskuzí
Monitor BenQ XL2411T – to nejlepší pro hráče?
18.3.2013 | Inzerce
87 příspěvků
-
Ten článek je reklama, viz jeho označení.
-
Tohle TN grafikům opravdu radost neudělá :-)
Á propos, běžte už někam s těma 16:9 nudlema! Poměr stran dobrej tak leda na filmy. Ale vlastně ani na ty filmy. Většina filmů v BD je stejně 21:9 ;-) -
...hlavne kvôli farebným profilom...keď pôjdeš do tlačiarne a budeš mať úplné iný farebný výstup. V tlačiarni s tebou nebudú zabíjať pol dňa, aby ste doladili farby *1*
-
Ty si tiez co sa debila ?
Si najprv over co pises .
Ten Eizo co tu spominas ma 14.1ms input lag.Nehovorim ze je to zla volba ale urcite to nie je nijak kralovsky monitor = hence the price tag.
Ale farby to podava lepsie.I ked taky BenQ BW2450HM je mozno lepsia volba , to najlepsie z obidvoch svetov s VA panelom. -
Typycke pre blbcov...co si dneska kupil uz zajtra take kvalitne nebude.
LG roby sra*koidne smejdy za uplne najlacnejsie prasule.
Ked chces porovnavat kvlaitu tak LG tam vobec nepatri asi si este poriadny monitor nevidel , to len preto.Kup[it si mozes LG zas a ostavas stale pri tom istom smejde aspon ze v penazenke budes mat o 1000 korun viac a o par rokov 35 dioptrii ze ? -
Upresnim monitor ma 144Hz a 1ms ozova je blabol do tej doby ze je to realne nieco medzi 1ms a 2ms , Input lag je takmer nulovy (0.001) po meraniach v poriadnej recenzii.
-
Ty asi grafik nebudes lebo potom by si taku hovadinu nepisal pod monitor ktory nie je grafikom urceny...ze ano?
To by si mal pokukovat po VA alebo IPS paneloch a nie TN. -
Ale fakt najprv by ste si mali zistit veci nez zacnete pisat nieco podobne.
Ten monitor je 144Hz a nie 120Hz.
Vsade o tom pisu len Vy na Games nie.
Tento clanok znie skor ako reklama nez nejaka recenzia/odporucanie...
Ja mam BenQ monitor uz dlho , sice je to MVA panel ale uz dlho som taku kvalitu nemal , samozrejme po CRT-ckach.
Spokojny , BenQ robi jedny z najlepsich poanelov na trhu , dokonca aj eizo ci dell pouzivaju panely AU Optronics od BenQ ! -
Ale já fakt nemám důvod kupovat si nový, když mi starý stačí a zatim funguje. A hlavně jsem rád že mám na chleba a internet :D
-
fUUJ, asus nikdy více
-
Je to totiž skvělý chytač prachu na půdě! ;-)
-
Souhlas, já ho mám taky a jsem maximálně spokojený!
-
"Rozdíl v plynulosti je v BF3 hodně poznat oproti 60Hz panelům."
lol ... zarazuju mezi svoji zbirku perel ... takovou pitchovinu sem uz dlouho necet. -
Naprosto vsechny, protoze narozdil od toho Benq je to monitor, a parametry, ktery sou uvedeny v tech spec to opravdu ma - narozdil od 90% ostatnich. Nejvic se vzdycky smeju, kdyz mi nekdo zacne vykladat jak jeho monitor/tv/... ma kontrast ... bambilion:1 ... a pta se me, proc moje PVAcko ma "jen" 1000:1 ... tak se zasmeju, reknu mu at porovna a pak se du nekam za roh poblejt z jeho obrazku ...
-
Slusny vybaveni pro hrace muze bejt lecos, ale TNko mezi to lecos na 100% nepatri.
-
S 20ti dioptriema ti prijde bozi asi vsechno ne?
-
Protoze ten grafik (narozdil od tebe) potrebuje aby barvy na monitoru byly kalibrovany => kdyz se to vytiskne, bude to vypadat stejne. A pak ne kazdej si kupuje srackoidni monitory jako ty.
-
Na druhej strane je v dnesnej dobe sa povazuje za grafika kdeaky suplikant, lebo neico splaca Powerpointe :)
-
a kolik uz mas dioptrii ? *1*
-
Pokud děláš cokoli do tisku, tak se ti to sakra hodi. Ani nemluvim o fotkách.