Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nápodobně. Jako vtip dobrý. *4*
  • Pro mě moc malý na tom bych toho moc neviděl..
  • jo kdyz bude nekde 50% sleva
  • TN monitor...dovidenia, ani necitam :D
  • maji radost, ze si ho nekoupili :D
  • Veskoslav
    Nezáleží na ceně, i za 8000 seženeš slušný monitor.
  • Je to JEN hloupa REKLAMA, tak to nereste. Nikdo normalni snad nemuze predpokladat, ze monitor za 8k bude nejaka super kvalita.
  • Kdyz se kouknou na svoje eizo, tak jim to zvedne sebevedomi:))...
  • Podrž asi 20 vteřin tlačítko OK / MENU.
  • Kinet1c
    ale ostatny maju radsej made in china, pretoze to je pre nich zarukou kvality, osobne vela skusenosti s benq nemam, ale nemozem povedat ze v okoli kto kedy vlastnil sa nejak velmi stazoval, ja mam len LG 19" a obraz je pre mna viac nez kvalitny, ked odide do vecnych lovist kupim nieco vecsie a hlavne zas od LG. Raz spokojny navzdy nim aj zostanem.
  • Mám Philips 247EL a nějak se mi seklo ovládání monitoru - kdykoliv stisknu talčítka na monitoru, píše mi to MONITOR CONTROLS LOCKED. Co mám dělat? Stalo se to, když jsem čistil okraj monitoru a asi jsem to dělal moc silně a jak jsem přejížděl po těch čuplících, tak se mi to uzamklo.
    Na internetu nic není, tak mě napadlo, že když už probíráme ty monitory. *7*
  • *1*
  • Mart9
    Samozřejmě -1, ale ta první věta pobavila *1*
  • Muze mi nekdo vysvetlit, jak tento monitor muze udelat radost grafikum? Dekuji.
  • Stary TN panel kterej od noname stoji 3 tisice, dame tam elektroniku co zvladne 120Hz a stoji 5 korun, budem prodavat za 7 tacu. Nasadime nalepku herni monitor a von to nekdo koupi. *15*
  • Tak tak, navic jako bonus - made in Japan .. coz se dneska nevidi casto
  • Tento monitor je jeden z nejlepších jaké můžete na trhu koupit. Kamarádka mi říkala ,, Hele Jano taky se nemůžeš zbavit těch skvrn na šatech?" Já říkám ,, To víš mám doma dva nezbedníky". Ona na to ,,Já našla řešení". ,,Stačí se v průběhu praní několikrát do pračky vy*rat a skvrna na šatech už Vás nebude trápit".
    Kvalita obrazu je nepopiratelná, udrží Vaše podpaží voňavé a svěží. Stojan můžete použít také jako prkno na válení knedlíků na oběd.
  • Rekl bych ze oproti jak kterym 60hz panelum je tenhle rozdil znatelny. Takove Eizo o kterem se tady v komentarich pise, je treba podle me u bf3 daleko lepsi volba, pac z te hry stejne tezko vymacknu vice jak 60, a neni to TN ale IPS .. pro blizsi info staci googlit "EIZO FS2333: herní bestie od japonců" *14* , ja o nem silne uvazuju, jelikoz nehraju hry s fps kolem stovky (cs, cod atd..) a protoze nejsem majitelem nVidia karty a 3d obraz bych nevyuzil, tak v tehle cenove relaci mi trh nema asi co lepsiho nabidnout .
  • Zvolil sis velmi vhodný nick. *3*
  • strasne ze? jak si muzou dovolit chtit vydelat i nejakou tu korunu. prece sou to matky terezy, nebo ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit