Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mi to trapný.. místo těhle kravin maj udělat pořádný FPSko v normálním balení za normální cenu ne zas tyhle blbosti, na který se stejně práší.
    • pořádý to je a tohle speciální edice která je fakt speciální tak co ti je?!
  • Robotron3
    Profi balení, profi produkce, astronomické výdělky, budgetová hra, lidi, kterejm stačí málo, to je značka COD. Doufám, že bude psát recenzi na Black Ops 2 Dan Vávra :)
    • Co je na oslovi jménem Vávra tak důležitého...Jeho slovo je zákon nebo co?Mě příjde, že se jen chce zviditelnit.....ale úpadek je nevyhnutelný...
  • jo ja si uz myslel, ze nabidnou propracovanou AI, otevreny herni svet s interaktivnim prostredim, blyzke vztahy clenu druzstva s emocionalnimi vazbami s moznosti vyvrcholeni erotickou scenou, destruktivni prostredi s 20 hodin cistyho casu. Editor s prislusne nastroje pro podporu komunity. aj, zas jsem se spletl, tak treba za rok
    • jo to všechno ti poskituje battlefield osum co ty ko ko t
    • ja už jsem asi na nějakym fetu, když jsem schopnej napsat blýzké, místo blízké... asi mě málo mlátili, když jsem se učil čj
    • presny opak CoD
  • Mother_of_god
    Tak, keď už nevedia ako z ľudí vytiahnuť väčšie množstvo peňazí a nedarí sa im to už cez DLC tak prečo nehodiť kopec blbostí do plastovej krabice ? :D Dám ruku do ohňa že Amíci to vykúpia behom hodiny. Behom druhej hodiny bude obloha zaplavená quadkoptérkami :D
  • to si radši koupím quadkoptéru samotnou *1* aneb "čím nalákat lidi ke koupení našeho crap produktu..."
  • ZvacA
    Teleshopping hadra, ovšem dokud tam nebude Horst a ten to nenechá rozřešetovat vzduchovkou, neudělá na tom vajíčka, nenechá shořet na popel a nedovolí to zadělat holubama, tak to nekupuju.
    • nějak tak
  • Přijde mi že na CoD dost neprofesionální PR video, kde ti dva pánové jsou horší než kdyby na to sehnali dvě afektované modelky, které by alespoń dobře vypadaly...
  • RockStar
    A ještě by mohli dát extra speciál edici, projížďka v tanku v Afgánistánu. Aby hráči zažili pravou válku!
    • Lawliet
      Pravou válku by zažili když by si to hráči prošli pěšky a né v tanku *3*
  • Mother_of_god
    Hornst by to ale lepšie predal :/ Pretože keby ste kúpili 2 kufríky Call of Duty Black Ops 2, tak dostanete tretí kufrík úplne ZADARMO :D
    • :D jo ten by mal usmev na tvari a tvaril sa jak boss aj keby predaval zachod s cerstvym hovnom zdarma.
  • God-of-War
    Dva dem*nti *7*
    • to seš ty... až tě někdo začne nenávidět znamená to že už si něco dokázal.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit