Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GAME sice nabíz edici, ale s 20-ti cm vrtulníkem a to tento rozhodně nemá *3*
  • Velice jsem se pobavil a cítil se za ty dva borce, co to předváděli dost trapně, když beru v potaz, co propagují za produkt. Recyklace a žádnej pokrok. Bedna hezká, hezkej "quadcopter" a knížečka a další, ale to tu hru nespasí. V Americe to jde nejspíš na dračku a nechci rozebírat inteligenci těchto lidí, když to tupě kupují, vím, že zarputilej fanda to koupí. Ale pokud jde o cod samotne od cod 4 A WaW se nekupuje hra, ale jen jméno a značka.

Ale jak je každemu libo, těšim se na den, kdy se řekne cod už NE!........
  • DOTAZ:
    Kolik je autorovi článku? Články píše stylem rádoby redaktorů for fun webů Call of Duty komunity. Děs!

POZN. k samotnému článku:
    Tisíc zbytečných věcí, které zamaskují holej fakt, že ta hra zas bude recyklovat starší díly (World at War třebas) a ještě ke všemu za nekřesťanský peníze. Fu(j)!
  • ja jsem si driv koupil jen predmety k arme, svitilna a helma s logem hry a jeste tricko a na zadech je velky obrazek. to myslim stalo za to
  • no proc asi davaj takovy bonusy? protoze maj hru nekolikrat zaplacenou z minula a par predelanejch textur v "novy" hre zase tolik nestoji. + to zaplatej i budoci dlc. *6*
  • Jako ikdyž hra asi nebude pro recenzenty dobrá tak speciálka je to luxusní.
  • h h héééééitrssssssss..... jako nemám tolik zbytečných love abych si kupoval speciální edice, ale je nutný uznat že pro fandu je tahle speciální edice fakt naboostlá... ňákej čas bo2 sleduju a viděl sem gameplaye z e3 a je to návrat týmový vyvážený hry s hodně (malýma i většíma) novinkama.... fakt nechápu omezence... tak to nehraj a nelez sem... sorry ale mě ta hra baví a né nejsem noob, děcko ani američan.... hauk *7*
    • hauk *1*
  • Yeah, ještě více Black, ještě více homo *11*
  • Predobjednano :))) Moc se tesim. SOCKY na to bohuzel nemaji *12* SOCKY!!!!
    • PS3Hrac
      Socka jseš ty že sis to vůbec koupil *1* ach ty děti neví co dnes chtějí *1*
    • matyas : kuku jeden ja mam praci a nejakej litr sem nebo tam neresim - to ale neznamena ze si koupim kazdou recyklovanou ptakovinu kde v mp ani nejni poradne znicitelny prostredi.. jen utracej tatkovi prachy - lepsi nez kdybys fetoval..
    • Taky si myslím, jsou to hrozní socani to já si koupím celej infinity ward a nechám je dělat seriálovou hru CoD BO vždy jednu novou misi týdně. A už mám i příběh, ale ten vám neřeknu protože je moc geniální a vy byste ho vobšlehly
  • Tak uvažuju, že bych si to za rozumné peníze i koupil... Konzoli sice nemám, ale krabice vypadá nabušeně a CoDko bych už asi stejně nehrál :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit