Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    V knižních space operách to není. *3*
  • Hairy_Ass
    Ony právě ty komiksy a knihy už určily, co je kanonické rozhodnutí a co není... vis třeba volba kancléře v jedničce, nebo rozhodnutí zda zničit základnu ve dvojce či ne.
  • Superpřevaděče jsou prakticky nezničitelné a byla by potřeba exploze, která by smetla celou sluneční soustavu, a když Shepovi prakticky nikdo nevěří tak nějak pochybuji, že by do toho awesome plánu někdo šel.
  • Proč zfilmovávat to, co už je odvyprávěno? Navíc proč tedy dělat hry s možností volby, když by pak filmy označily jen některé z těch voleb za kanonické? Proč nejít cestou vydaných ME komiksů a knih, které naprosto perfektně zapadají jako kousky puzzle do celkového obrazu?
  • čo by mňa potešilo by bolo sfilmovanie tejto trilógie a to tiež ako trilógia. Ak nie s hercami, tak aspoň animáky v kvalite tohto trailera.
  • ty vole hodně sem se zasmál, dík :)
  • Já bych prostě vyhodil do vzduchu převaděč u země a byl by klid(jak v Arrivalu)...ale jinak sem se dost zasmál tady u té diskuze.
  • Divotvurce
    Monumentální by ten trailer byl, kdyby mě u toho nevyrušily reklamy. *16* *16*
  • Mayuri12
    Možná i trochu liricko-epické
  • Mayuri12
    Ano dvě predátorovy čepele nemají s AC nic společného zato shepardův omniblade je kopie.
    PS: Už pomalu nedokážu rozeznat normální příspěvek od trollingu a heteringu takže ti velkoryse odpustím. *1*
  • MrSanta
    Slow-mo heroic jump FTW *1*. Taky bych se bez nich obešel, ve dvojce toho bylo skoro až moc. Ale ke space opeře to holt patří.
  • MrSanta
    No hlavně že Star Trek je vrchol scénáristického umu *7*
  • MrSanta
    Mako *14*
    Už se nám to blíží, bač bač jucharé
  • No ani by mě to nenapadlo, kdybych asi před půlrokem neviděl reklamu v časopise, kde měl šeprd tu čepel svisle před obličejem a o stránku dál jí měl stejnym způsobem Ezio. Predátor měl dva zubatý bodáky, ty byly víc drsňácký.
    Kdyby měla Tali pistole na nohou, tak by si taky někdo třeba povšiml, že je to podobný jiný hře. *3*
    No už budu končit, byl jsem napomenut, že řešim ME3. *2*
  • Cahir
    ME je ovšem ryze americká hra beroucí si příklad z americké popkultury.

BTW, v jakém americkém filmu holčičku potkal (pravděpodobně) tragický osud?
  • Mayuri12
    Lidi jako ty zcela vystihují důvod proč diskuzní forum na games tak hnije.
  • Mayuri12
    Že se najdou lidi co budou ME srovnávat s SG bych ještě bral ale že sem doleze někdo kdo ho bude srovnávat s AC (které vysouvácí čepel obšlehlo od predátora) to už je na mě moc *1* *1* *1*
  • Střííííík ......... pardóóóón.
  • Mayuri12
    Někoho prostě štve že se dost nemluví o jeho hře a nemůže to normálně přenést přes srdce
  • Já myslím, že bitvy tam budou pouze lyrické.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit