Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Připadá mi to a nebo ta energetická zbraň co má šeprd na ruce až podezřele připomíná bodátor z Assassins Creed?
Proč nemá raději nějáké kopí, když je ze energetickýho matrixu, nic neváží a tudíž by rozřezávalo husky stejně dobře, akorát by nemusel chodit tak daleko. něco jako Ringworld od Nivena, kde "energetický meč" byla zbraň která střílela nepřetržitý paprsek teoreticky nekonečně daleko (ale se vzdáleností se zeslaboval) a bojové umění bylo především nerozřezat sebe a parťáky. -
Jinak trailer samozřejmě výborný, jsem zvědav na ten "extended cut" zítra (nebo pozítří?).
-
Tři? Já napočítal dva -- na začátku After the Fall a potom ten již zmíněný Black Blade... Ale třeba se pletu. *4*
-
"Upřímně, osobně mě chrlení obsahu v rámci marketingu k Mass Effect 3 začíná unavovat. Tenhle trailerový kousek rozhodně není výjimkou."
Nejkvalitnější názor v diskuzi?Horrido: "Nešlo by tomu prostě dát 10/10 a přestat konečně otravovat?" *3* -
*Double post
-
Přímá provize ne, nicméně to výrazně přispívá k faktickému zatraktivnění našich stránek pro inzerenty (kliká se tu, takže se to vyplácí), takže děkujeme :)
-
Nikdo neříká, že klišé příběh = špatný příběh. A ME jako takového si cením, to rozhodně, a příběh hru táhne výborně (ono taky gameplay není nic extra), ale v některých ohledech určitě klišovitý je. Spíš je otázka, proč by to v něm někdo hledal a proč by to mělo vadit.
-
ty si myslíš že tam nebudou epický bitvy frajere tak to si na omylu věř že tam budou a to v pekelně velkém měřítku.
-
Pokud hraješ za paragona v ME2 a máš na poslední misi Mirandu v týmu tak rezignuje a přidává se k Shepardovi.
-
Spíš nedohrál jelikož chvíli jsem to hrál
-
To chápu, občas i kliknu na nějakou :-) ... z toho máte taky provize ne? ;)
-
aha díky já to nehrál
-
Nepůjdeme, ony nás tak jako živí, víte?
-
WTF zajímalo by mě kolik chváličů/prudičů tu vystupuje pod různými přezdívkami aby posílily svůj názor.
-
V prvom dieli bol o tom zlomovy rozhovor ked ste sa ako hrac dozvedeli prve zmienky o plane reaperov, a to boli vyhladenie organickeho zivota, skotocne zamienky sa vam "Sovereign" neobtazoval vysvetlovat so slovami ze organicka mysel ich pohnutky nedokaze pochopit, to ci sa to dozvieme v tretom dieli je pre mna zahadou kedze to pochopit "nedokazeme" :) a len tak okrajovo pribeh prveho ME je pre mna osobne to najlepsie co som v hernych pribehoch a aj filmovych mohol zazit, takze ak tu niekto ropzrava o klise tak minimalne prvy diel by som klisoidnym nenazval *3*
-
Ne tak docela...
-
Trailer opravdu epický ! Škoda že nikdy nebude takové pěkné filmové zpracování :/
PS: Jděte s těma reklamama do pr.... *10* -
V podstate takova maticka priroda, ale ve forme, proti ktery se da bojovat :)
-
TO proč chtějí zničit organické formy života je tajemství které bude odhaleno až ve třetím díle. I když proč to vysvětluju člověku co ME nikdy nehrál.
-
jedničku jsem hrál v angličtině a i když umím dobře, je určitě možné, že mi tohleto uteklo, ale pokud vím, tak chtějí zničit všechno v galaxii prostě proto, že je to koloběh života a dělají to tak už miliardy let. Nechají život aby se rozbujel, zničí ho, zanechají relaye, aby se další forma života mohla ve vesmíru rychle rozmohnout a bum prásk, zničíme je znovu.
Trochu chabý, pokud se ptáte mě...