Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Spousta komentů, spousta názorů. Ať už na trailer, nebo přímo na trilogii, tak si myslím že se shodneme na jednom. Kdo hrál první díl, chtěl hrát druhý. A ten příběh je tak skvěle propracovaný a ta hra je tak chytlavá, že třetí díl je prostě tutovka. A teďka k traileru, je zde plno názorů, jako že "klišé" a souhlasím. Ale položme si otázku, je ten trailer skvěle zpracovaný? Má dobrý hudební doprovod? Má to co by měl každý dobrý trailer mít? .. a odpověď je ANO MÁ. Tak mě osobně nezáleží na tom, že se dívám na něco co už tu bylo. Protože se na to dívá fakt pěkně, a když Shepard dojde k tomu modelu lodě, mám vážně chuť tam být a rozdrtit ty potvory s ním. Já , a je to můj názor, si myslím že se trailer povedl...
-
Jen nevinný džouky.. Ale každopádně tiscali games komunita je pro trolling asi nejúrodnější půda na internetu. *3*
-
Tak jinak:
"Když vyšel ME 1, tak jste si toho půlka z vás ani nevšimli a drželi jste hubu. Teď , když má vyjít 3 díl, tak jste všichni odborníci..." - Jak překvapivé zjištění, když hráči logicky "ME 0" hrát nemohli a teď už odehráli 2 díly a demo. *7*
"Nechápu, že máte tu potřebu se takhle zviditelňovat tím, že budete prskat na všechno, co vám nejde do vkusu vy nýmandi..." - Od toho snad diskuse jsou, ne? Aby v nich každý mohl vyjádřit svůj názor. Nevšiml jsem si, že by se tady na Games.cz začaly automaticky cenzurovat všechny projevy nesouhlasu.
PS: Ty svoje urážky si strč za klobouk, a buď raději rád, že se tady (zatím) nezačalo trolllovat. *3* -
Ale plosimtebe...
-
Ja prosim taky jedna potrefena :) Jak se pise deset komentaru na jeden prispevek?
-
jaderné výbuchy..na místě velikosti vesmíru..kde nejsou žádné volné částice (kromě těch lodí..které musejí být přirozeně stíněné vůči veškerému vesmírnému záření..) které by se daly ozářit je to naprosto úžasná zbraň.. ty asi moc nepřemýšlíš hlavně že máš milion komentářů..
-
"Ghetové" to je taky konec.. *1*
-
potrefená husa se ozvala
-
"heretici" neexistují pane chytráku..
-
Joo T´pol zadne emoce jen se parit muhahaha
-
Kušuj, ty "nýmande"... *1*
-
Jéžiš vy jste tragédi. Když vyšel ME 1, tak jste si toho půlka z vás ani nevšimli a drželi jste hubu. Teď , když má vyjít 3 díl, tak jste všichni odborníci a máte každej 10 komentářů na jeden příspěvek. Nechápu, že máte tu potřebu se takhle zviditelňovat tím, že budete prskat na všechno, co vám nejde do vkusu vy nýmandi... *12*
-
No, je pravda, že nebýt první části traileru, kde Reapeři útočí na města, by to byla vážně slabota - to už mi k tématice ME více seděly ty "hrané" trailery k Halo Reach a ODST.
-
jo, ten měl něco do sebe
-
1.Shepy si na konci dvojky de facto Normandy přivlastnil, takže jelikož se vrátil do služeb Aliance, tak je to teď alianční loď.
2.Nevím, ale patrně plány poskytnul Shepy.
3.Přeměněnci jsou jen vrcholek ledovce, většina lidí (organiků) je určena na přeměnu v nové Reapery (vis ME2), takže všichni kdo se na přeměnu nehodí, šup do mixéru. *2* -
Je fakt, že tento trailer už byl z těch slabších, obzvlášťe jeho nadšení pro boj zblízka. Sniper v Big benu je stále nepřekonán.
-
A přinejhorším? *8*
-
V ME jsou lodě vybavené elektromagnetickými urychlovači, které vystřelí obyč. náboj, co pak způsobí náraz pár kilotun TNT (kdo nevěří, ať se mrkne na wikii nebo do Kodexu ve hře), tedy oproti nejničivějším vodíkovým bombám (15 a více megatun TNT) je to docela slabota. Ve vesmíru jsou sice jaderné zbraně celkem k ničemu, ale použití v atmosféře by mohlo Reapery přinejmenším poškádlit. *3* *1*
-
A ne snad? Asi jsi se moc koukal na J.I. Jane, ale v super ultra elitních bojových jednotkách (jako jsou analogicky Spectři v ME) ženské nepotkáš. Je to sice pěkný na pohled, ale dokud se autoři neodváží nám představit nějakého babochlapa s muskulaturou Arnýho Švajnenegra, tak všechny ty fantasy/sci-fi sličné křehotinky budou spíše k pousmání. A teď mě neobviňuj z nějakého antifeminismu, jen se dívám na věc realisticky. *5*
-
nechci ti do toho moc mluvit, ale odkdy monumentální znamená zajímavý a netuctový? tyhle věci se spolu totiž vůbec nekopou.