Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno jednoduse...staci mrknout do obchodu s hrackama jak je tam narvano panenkama a opravdu jsem nevidel moc kluku si s panenkama hrat. Ty firmy co panenky vyrabi taky nekrachuji, takze je nekdo kupovat asi musi. Snazit se tady debatovat o tom, ze vetsina holek si hraje s modely aut nez s panenkama je stejne jako jit presvedcovat managery Mattelu at s vyrobou panenek seknou, ze si s nima vlastne stejne nikdo nehraje :D
  • smejki
    Kdo neskáče, není badass, hop, hop, hop. Dokud nenastoupil Shepard, tak to ještě šlo. Pak už je to přinejlepším zapomenutelné.
  • Hairy_Ass
    Ne, ti Reapeři z ME jsou spíš vykrádačka Zmarů z knihy Odhalený vesmír (i když ani tam nejsou úplně originální).
  • blbost titul spektry furt mas pokud si cetl LS...hodnost commandera ma furt jen byl shepard hozen do domaciho vezeni ale on uz od 2ky nebyl v aliancnich radach protoze byl mrtvej byl u cerberusu proto taky nemohl byt zbaven hodnosti
  • MishKonn
    Ty voe, tebe jsem za trolla neměl.
  • MishKonn
    No já bych hlavně podotknul, že "Šeprd" v mnoha podobách a spellováních (Shepard, Sheppard, Shepherd) je v americe asi tak obvyklé jméno, jako Smith nebo Anderson, nebo jako v čechách Novák či Novotný....big deal.
  • Veskoslav
    Jj. Admirál Tě povolal, že je mu nepříjemné k předvolání největšího hrdinu, ale obvinění jsou příliš vážné. Nezatkl Tě, jenom předvolal.
  • Vrook
    Když už tak by si měla hrát s vařečkou..
  • DarkHawk
    Epic
  • No já to samozřejmě hrál, ale moc si to už nepamatuju..(pozor na možné spoilery) ten konec si pamatuju, že tam došel ten generál (nebo co to bylo za šarži) a předvolal mě k soudu na zemi, za ten válečnej zločin k vysvětlení, ale že on sám mi věří
  • *7* Tento trailer zcela vystihuje důvod proč Mass Effect nehraji.
  • Aha, moje chyba. I kdyz ted si vzpominam, mozna PZH z Voyageru chodil, co dostal prenosny holograficky projektor :)
  • Veskoslav
    Chyba? Moc dětí jste v poslední době asi neviděl či nevyzvedával ve školce. Občas i přijde, že holky, co si hrají s panenkama je opravdu minimum. Spíše Lego, auta, vojáčci, ale panenky? Možná chvíli, ale to je hned omrzí.
  • Veskoslav
    Doktor nechodil, pokud to nebylo nutné. Ani v tom novém Star Trek Entrprise:) I když to byla moje nejoblíbenější postava, hned po T´pol a Portosovi (pes kapitána Archera)
  • Veskoslav
    Pokud máš ještě nainstalovanou dvojku, tak si kup (stáhni) DLC Arrial. Tam je vysvětleno, co se stane a jaký to má důsledek. Tedy kromě toho, že jsem se stal jeden z nejhledanějších zločinců, který prý spolupracuje s těmi nejhoršími z nejhorších.
  • Jsem tu sice hardcore obhájce ME ale dělat trailer na trailer je divný
  • Jeste doktora a mame kompletni vysadek Enterprise :)
  • tim spis, kazdopadne porad plati, ze holky panenky, kluci auta...urcite existuji male holky co si hraji s autickama, ale davat vyjimku do takoveho traileru je podle me chyba
  • Počkat vážně? Co si pamatuju, tak ten vojenskej soud v demu nebyl, jen mi tam už brečeli, páni, je to teda možný. No, to možná ještě lépe vysvětluje, přiletěl tam s Normandii, aliance ji mile rád zabavila, pak se ukázalo, že commander měl pravdu a Normandii mu vrátili? :D
  • Kinet1c
    cital si koniec, po dopozerani, zajtra by mal vyst plnohodnotny trailer, toto bola skor taka ukazka, aspon podla toho co je na konci tohto traileru, tak usudzujem, ze zajtrajsie video bude dlhsie a lepsie, a mozno nie :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší