Přejít na výpis diskuzí
Mordhau nabízí uvěřitelné šermířské souboje v multiplayerovém podání
10.3.2017 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Heh. Člověk by řekl, že Kingdom Come inspiroval spousty vývojářů
-
-
Hlavními inspiračními zdroji her tohoto typu bývají zejména již vydané hry Chivalry a především Mount & Blade. V tomto konkrétním případě to přiznávají i samotní vývojáři hry Mordhau – viz informace v text jejich Kickstarter kampaně.
-
-
Aaaah... na Chivalry a War of the Roses jsem úplně zapomněl, pravdu díš.
-
Dodatek: Tím spíše, že relativně malý tým lidí, co na hře pracuje, zveřejňoval první screenshoty již před cca dvěma roky – tudíž na hře museli již delší dobu pracovat.
-
-
-
Zamlouvá se mi přístup vývojářů - slibují především zábavnou hratelnost, která musí převážit nad autentičností, přitom mají historii šermu zřejmě dobře načtenou. A přinést kompletní hru je v dnešní době nekonečně dlouhých předběžných přístupů příjemné osvěžení. Možná nebudou mít tak propracovaný systém jednotlivých vrstev zbroje jako Kingdom Come, ale už teď to mnohem lépe vypadá, mají větší počet různých typů zbraní a úderů a dost pravděpodobně se to i lépe hraje. Jakkoliv Warhorse studios fandím, zřejmě už prováhali svoji příležitost přijít s něčím novým.
-
-
Vrstvy oblečení opravdu nejsou důvod proč vývoj KCD trvá déle než vývoj Mordhau.
-
-
To netvrdím, zrovna různé typy zbroje a zranění se mi moc líbí, problém je v tom, že KC přijde pozdě, ať už ho zdrží cokoliv. Asi jako Mafia přišla pozdě, když ji předběhlo GTA, jinak z ní mohl být ještě větší fenomén. KC jsem vyzkoušel a bohužel musím říct, že soubojový systém ve hře nejspíš horko těžko přetrpím.
-
-
Mafia vyšla v roce 2002, pochybuju, že by Dan Mafii vyvíjel od roku 94/5 jako se vyvíjelo GTA. Máš bujnou fantazii.
-
-
GTA III, samozřejmě, jde o to, že se potkaly dvě velké městské akce v otevřeném prostředí, ovšem GTA stihlo vyjít o fous dřív.
-
-
zcela logicky, protože se na něm dělalo o pár let déle, koncept trojky už byl znám během vývoje 2. Což je nějakej rok 99.
-
-
-
-
Tím jsou prevéty
-
-
-
Takhle nějak mělo/má vypadat KIngdom come
-
-
Proboha, jen to ne.
To je jak dívat se na Quake a říkat "Tak měl vypadat Squad"
Chivalry jsem si užil, ale realistický přístup KCD mě baví víc. -
-
To je ten problém KCD zatím působí že budou rádi když to bude lepší arkáda...
-
-
Proč myslíš?
-
-
Prostě i přesto že na to maji "vlastní studio" tak výsledek nikdy nebude reálnej tomu cvo si Vávra myslel z počátku. Bude to historické rpg ale ne simulace boje se zbraní, kde by byla cítit váha zatím to vypadalo jak nějakej nepovedenej systém mlácení Mobu z nějakého online rpg.
-
-
Třeba to nějak zlepšily noo, z tho co jsem viděl zatím nic moc.
-
Mám v betě přes sto hodin, v Chivalry o dost víc a musím říct, že z boje v Kingdom Come mám teda lepší pocit.
-
-
-
-
-
Myslíš jako že Kingdom Come nemá mít příběh, otevřený žijící svět, questy, RPG systém, umělou inteligenci a tak ?
Mordhau vypadá skvěle, ale je to jen multiplayerová mlátička, nic víc. -
-
Ne to mlácení...
-
-
Fakt ne ...
-
-
-