Přejít na výpis diskuzí
Mordhau nabízí uvěřitelné šermířské souboje v multiplayerovém podání
10.3.2017 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Opět další článek tupého Adama Homoly. Jak může někdo po zhlédnutí jakéhokoliv videa o této hře říct, že jsou v ní souboje uvěřitelné. Já bych doporučil Adamovi dalším stejně vypatlaným, aby se buď odstěhovali z této země (a zvýšilo se průměrné IQ populace) a nebo se vůbec veřejně neprojevovat. Já už se ani nedivím, proč jsou všichni nadšený ze současný debilizace videoher. Bohužel se masové rozšíření her projevilo negativně a to tím, že je většina současných hráčů pouze banda nemyslících primitivů, nicméně bych ale opravdu jejich zástupce nečekal v redakci, která má hry hodnotit.
-
-
Hra je sice debilní,ale na víkend může zabavit,ale ona stejně vyjde až za pár let.
-
-
mě se to teda moc nelíbí. ty animace vypadaj nepřirozeně, divně, postavy tam poskakujou jak baletky se sekerou nad hlavou. nevidím tam žádnou hmotnost zbroje, zbraně, váhu vlastního těla. připomíná mi to spíš arkádu typu warband
-
-
teprva se to chystá do nějakýho early accessu ale zažraní fans už sypou mínusy jak o život :D warband v lepší grafice - máš recht
-
-
Cože? tam prohodí kopí kroužkovkou ? No nevim