-
a tobe je max 13 let.
-
Chcelo by to dodat (len pre zaujimavost), ze podla ingame zivotopisu pochadza Smoke z Prahy :)
-
Je to pěkná blbost ostatně na konzole vychází poslední dobou jen samé blbosti, protože pořádné hry už neutáhnou.
-
aa: Zkusenost s prodejem SF4 PC u nas.
-
Master Chief by mi tam taky moc neseděl... spíš sem čekal že se pro Xbox oznámí Ryu z Ninja Gaiden, ten by byl docela fajn... nakonec ale nic no... pro PS3 je ale Kratos kažopádně perfektní volba... navíc už byl i v Soul Caliburu, takže jen tak dál :) měl by se porvat se všema :)
-
dobrá práce ;) děkuji ;)
-
montana: ano ja si to koupim na PC. Ty s tim mas nejaky problem ? maly kapesny ?
-
Hmm... zjevne jsem mel ve vzdelani vetsi diry, nez jsem si myslel. Ponizena omluva a oprava. :)
-
Tvoje bába začala na PC. MK vzniknul jako hra pro arkádový mašiny od Midway. Pak se portovala prvoplánově na konzole. Od pátého dílu už se vyvíjí jen a pouze na konzole. Aspoň si zjistěte nějaký fakta než se začnete rozhořčovat o tom jaký sou vývojáři zlý.
-
aa - Jo mas pravdu, beru zpet. Tak treba se to tem deseti lidem, co si to na PC koupi bude libit :)
-
"při povedeném uppercutu se dokonce v dolním růžku objeví ksicht a ozve se dětinské "oooops". Kdo zná dvojku, ten je hned doma." - tak z tohodle na mě jdou mdloby...
Vážený recenzente... ten "ksicht" je Dan Forden, pán zvuku z Netherrealm studios.... a neříká žádné "oooops" ale "toasty!". Opravte to prosím ;) -
*11*
-
ne to si pletes. To udelali u SFxT. Ja mluvim o SSFIVAE a ta bude skutecne za 3 mesice v cervenci vydana pro PC .
-
Ještě můžeš xbox
-
A pak to dementovali, s tim ze PC verze byl jen omyl a nebude.
-
no reknu jak to je. Takova SSFIVAE pro PC. Brecel jsem spolu s dalsima na Capcom foru, od 4 stranky threadu "why no SSFIV for PC" a to presne 1 rok, 6 mesicu a asi 15 dni. Ten dred mel 500.000 cteni, a asi 500 stran. Teprve po 18 mesicich capcom vydalo zpravu ze PC verze bude v cervenci. (nicmene na konzolich to deti pari uz 18 mesicu.) I tak je to vlastne jen maly uspech, vetsinou firmy nereaguji na nic.
-
Kdedi jsem četl, že když se bude dost brečet, tak se zváží i verze pro PC. Tady to vypadá, že by o ni byl zájem, tak honem, zapojujem se de peticí atd. Ať může krev cákat i na PC.
-
A pri tom seria MK zacala prave na PC. S tim at jdou vazne do ....
-
Ďakujem velmi pekně..
-
ja myslim ze duvody je dost. Udajne nejvetsi piratstvi, pak konzole maj jeden, 10 let starej HW, na kterej se to optimalizuje dobre, nez na 1000 konfiguraci PC (specielne MP), pak taky prodeje konoloidnich her detem, maji vetsi zisk, nez prodej PC her spise dospelym. To sjou holt fakta. Taky me to toci, ale co nadelam. ňič.