Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Jo hele, on to psal Imf *1* *5*
    To jsou mi věci...
  • Proč to není na PC.Dokáže mne někdo odpovědět?Děkuji moc
  • dementni rozhodnuti. nicmene Prej se ted dobre online pari pres PSN :o)))))))))))))))))))
  • Odulin
    Recenzi se mi opravdu líbila! Možná bych trochu rozvedl challange tower, protože se v něm stráví nemálo času, ale celkově vzato dobrý. Jedu sérii od 1. dílu a přiznám se, že jsem už ani nedoufal, že takhle krásně vstane z popela. Jsem ve 14. kapitole a mám splněno několik výzev z toweru a jednoduše řečeno mám z tohohle počinu prostě radost;) Mortal Kombat je zpět v plné síle.....FINISH HIM;)
  • Cajk
    Žádná pc verze?? Tak to je síla..
  • parada. skoda, ze si jen pro jednu hru musime kupovat ps3. opravdu nechapu proc nikdo nedela podobne hry na pc
  • uzivatel1982
    Zrušit rentgen....nebo ho dat vedle fatalit. I v demu kazil hratelnost..., ale jinak to vypadá na fajn řežbu.
  • kostejnesmrtelny
    Merde, taky bych zapařil. Těch hodin strávenejch nad dvojkou...
    WTB PC port!
  • Core
    Jo, to je výborná hláška *4*
  • Core
    Fatalita s instalatérskou trubkou + mocné švihnutí knírem nebo snad shuriken-pizza?
  • Malleth
    Kratos se do Mortalu v celku hodi (vzhledem i povahou), ale Master Chief? To uz by tam rovnou mohli dat Alana Waka nebo jeste lip Maria
  • "můj sociální život se pronikavě zlepšil. Neustále si totiž domů někoho zvu, abych ho zmlátil. " :-)
    Nedavno som si kupil PS3 a po lahkom sklamani z MKvsDC si konecne doprajem poriadny a plnohodnotny Mortal Kombat.
  • to sme dva :-)
  • nejlepsi bojovka na svete zadnej tekken zadnej street fight ale MK!!
  • ok ok, proč je hodnocení jenom vosm? zná snad autor jepší bojovku? já například ne
  • Tak kvuli tehle klasice vazne uvazuji o koupi ps3.
  • Bliss
    Parádní, po L.A. Noire další hra na mém listu.
  • hezká, procítěná recenze
  • "superhajzlů" Velmi pěkně! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit