-
" Chtěl bych vidět ty zaskočené obličeje rodičů, kteří vstupují do místnosti ve chvíli, kdy postava ovládaná jejich synem právě tlačí skrz anální otvor protivníka obrovský rampouch tak, aby jeho špička vykouknula v oku soupeře."
Jděte s korektností někam...To je klasický bulvární nápis který se snaží přinést pozornost na "brutalitu" ve hrách a šokovat.
Je to od 18+? Je, tak je zcela jedno co tam je. Navíc i kdyby to hrál někdo mladší, tak se jako stane co? To co autor popsal? *15* Normálně rodiče budou volat policii! To je zase popis a zbytečný kec.
To, že jsme hráli GTA 1 a podobné hry v době kdy nám nebylo 18 nikomu nevadilo a dnes novinář píše takové kecy jako kdyby to GTA 1 apod. Nikdy nehrál...Jako by nevěděl jaké skupiny lidí se toho mohou chytnou poté začít omezovat a omezovat. Klasika.
Přitom to ani není realistické aby to bylo nějak extra brutální, je tam hodně krve je to šílené a létají tam části všeho možného. Něco jako Rambo 4. SOF 2 byl mnohem více brutální když se to vezme. Zde se lidé smějí tomu jak dokáží rozcupovat nějakého protivníka. Od toho to přeci je omg.... -
-
"Syn Kung Laa" Kung Jin není žadnej syn Kung Laa, ale jeho mladší bratranec!
-
-
Misto klobouku ma burinku? Nehral on v Goldfingrovi?
-
-
To sem si mohl myslet, kdyz Drda psal, jak to hraje se svym synem, ze tim mysli Volejnika.
-
-
A to ani nevíte, že se mnou byl Karel vybírat i vánoční stromek. Když se mě tehdy ptal, který se mi tam líbí nejvíc, tak jsem mu odseknul, že to je snad jeho věc a že nejsem jeho dítě. Kdybych jen tehdy tušil...
-
DrdOl :D :D
-
-
tomu rikam reklama v reklame, pri prohlizeni galerie tam vyskoci po kazdych 5 fotkach reklama, vpravo je reklama, vlevo je reklama, omg.. tohle je vazne ujety.. uz nikdy vic tyhle stranky! mozna by bylo dobre dat napozadi jednu velkou reklamu, do toho napopredi jednu velkou reklamu, po stranach reklamu, a to cele prokladat dalsima reklamama, at toho neni malo. A samozrejme, kdo si to zaplati, tak mu tam nechat jen jednu. A recenze uplne vypustit.
-
-
Tak adblock normálně funguje...
-
Yo dawg we heard you like werbungs so we put a werbungs in those werbungs so you can have fun with werbungs while browsing werbungs ;D
-
-
Jediné co mě na téhle hře mrzí je, že je zde méně postav, než v předchozím díle i bez DLC a že challenge tower, která měla snad 200 výzev nebo kolik byla nahrazena tzv. living towers, které se po čase mění.... ale ta krypta je parádní zpestření a tři styly boje u každé postavy jsou rovněž výborný nápad, tahle jsem přišel i na chut postavám za které bych normálně ani nehrál protože mi jejich styl nevyhovoval....
-
Dějově to je vyšroubované ? Co tím jako autor myslel ? Ten příběh je tam 10x lepší než u předchozího dílu a jako bonus tam vložily nějaký ten quick time event... Za mě by si ta hra zasloužila 9/10 . Kolik takových mlátiček na PC je ? *7*
-
"dějově už je to trošku vyšroubované" *15* *15*
Asi místní eufemysmus pro "větší píčov*nu už jsem dlouho neviděl" *15* *15* -
-
:D
-
-
Jedine, co me trosku nesedi, nemyslim ted fatality, jsou ta cetna a prilis devastujici zraneni behem boje. Efekt je to sice hezky, ale pro me, byt patologickego herniho sadistu, ktery si nejvic uziva hromadne zabijeni nevinnych lidi v sandboxech jako Prototype, ci GTA, je za zapas Xkrat prepulena pater trosku trnem v oku. Aspon kdyby tam byl mod, ve kterem by to ovlivnilo zapas, at ma clovek aspon pocit, ze tomu druhemu skutecne ublizil.....
-
-
Ale on tam je. Do hry se dá přidat modifikátor, díky kterému úspěšný xray zabije soupeře. A navíc to, že to soupeři standardně ubere 1/3 HP ti přijde, že to ubližuje málo? *3*
-
-
No, skace pak stejne jako bys mu neublizil. Chci videt realne zpusobenou bolest, muze treba kopat a mlatit prackama dal, ale uz je treba bude mit jinak. U zlomenych zeber je rozhodne nebude drzet nahore, na rozlamanou hnatu bude min doslapovat, a rozkoplou lebku si bude vic kryt. Nemyslim tim realne znevyhodneni soupere, jen animace :-) Bylo by to krasne.
-
-
Jo? Ukaž mi jedinou bojovku, která je tak promakaná, jak popisuješ. Navíc při zlomeném vazu, nebo páteřních obratlů by dělal podle tebe co? Podle mě by to bylo už moc funny a nebyl by to Mortal, ale nějaký vtipný mod.
-
-
Není žádná, já netvrdím že je ;) Jen říkám co by se mi líbilo. Samozřejmě každý má jiné chutě.
-
-
-
-
-
Tzv. recenzent by tzv. recenzi dost tzv. vylepšil, kdyby tzv. odstranil některá tzv... *7* Korektor má dovolenou?
-
Jak 8 z 10. Dyť ten borec v Lets Playi se u toho tvářil jako by to měla být ta největší pitomost na světě.
-
-
real 7/10
-