Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono se tam dá jezdit v autech? Že to recenzuje zrovna Rybář/Imf.
    • měli to radši dát Pavelu Dobrovskému?
  • https://www.youtube.com/watch?v=4OrWLeG2H_Q
  • Škoda, že to nerecenzoval pan Dobrovský *5*.
  • Až na některé nepřesnosti celkem slušná recenze. Celkem proto, že jsem se nedočetl, proč ne 9/10, které by si MKX jednoznačně zasloužil. Hodnotím 9/10 proto, že má rezervy v multiplayeru (blbě se hledá např. 3v3 a hra nešla spustit v den vydání, což je fakt průšvih).
    Pařím to od druhého dne, co to vydali a nestačím se divit, jak je ta hra propracovaná (hlavně díky variacím postav) a jaký má potenciál. Ještě jeden poznatek k rosteru: Ve story modu narazíte např. na Sindel, Baraku, Nightwolfa a i další a vůbec bych se nedivil, kdyby tyto postavy byly součástí dalšího DLC po Kombat packu, protože jsou evidentně již minimálně z poloviny hotové (jejich vzhled, animace, komba, speciální útoky).
    MK9 byla super (ve své době jsem hrál i 1,2 a 3), podle mě měla mnohem zajímavější story mode, než 10, ale 10 je jednoznačně nejlepší díl celé série - do hloubky propracovaný, výborně vypadá a hraje se to jedna báseň.
    • Na PC verzi jsou ty postavy hratelne. Jeden sikovny chlapik je uz odemkl. Je mozne to dohledat na konkurencnim serveru.
      • To jde ale jenom přes nějakej modding, ne? Že místo např. Shinnoka umístíš Raina, atp.
  • Co je s temi diskuznimi uklizeckami?! Hraci vyzivajici se v hernim sadismu tu snad nemaji pravo prispivat? Nic takoveho v pravidlech nebylo....
    • Pardon, nevim proc jsem ten muj koment nevidel, asi to bude telefonem. Peace cenzori :-P
  • MalyZeli
    Je zvlastni ze to ma 8/10 i s tak strasnou optimalizaci, ze by se i Ubisoft stydel.
  • Hnisavec
    mno neviem...však to vyzerá ako hnoj spred 10 rokov a oproti perfektnej 9tke to nič moc nové neprináša....nechápem, čo sú všetky weby z toho priposrané...to bude rovnaké ako s Fifou každý rok...vždy rovnaký odrb za 60 ojri a weby prásknu kludne 9tky, však ja mám zadarmo promo a ešte by nás zdrbali za nízku známku
    • Je to dobra a zabavna hra a ty uz sa odjebaj odtiaľto nekam na salas, trolle dementni!
  • Ta hra je tak super že me se ani nespustí, všechny patche nainstalovány ale jen problikne bílá obrazovka a spadne.
    Chtel jsem si ji pořídit,ale jako vždy hru prvně sosnu místo dema a teprve pak vytáhnu/nevytáhnu peneženku.
    • No ano, kazdy si to stiahnutie vysvetluje inak.
    • jestli ono spadnuti nemuze byt treba tou piratskou verzi *7*
      • Stejná verze vetšijne funguje bez problemu.
        Dokonce na foru psal borec co prvne nespustil staženou, že hru koupil a nespustí ani originál.
        Nejsem blbec abych koupil hru na kterou není záruka a nemusí ani fungovat. Dokud nebudou dávat dema tak budu před koupí vždy stahovat.
  • Měl bych otázku, vyjde také na xbox360? Datumy vydání pořád posunují, ale doufám v to, že vyjde..
  • Abiczko
    sorry, ale musím nesouhlasit s hodnocením, je sice pravda, že malá až nepatrná zlepšení přišla na všech frontách, ale pro mě je to ukrutně málo, neřekl bych že to stačí na nový díl... zvláště multiplayer pro dva je skoro o ničem, kalsika jeden an jednoho, přehnaná hra s modifikátorama a přerážení všeho možného v test your might, na které když si vygooglujete jak na to tak si nanejvýš zničíte gamepad.... kruci písek kde je alespoň tag team?! dle mého názoru se vývojáři zasekli a namísto vymýšlení nového obsahu se zaměřili na vylepšování toho stávajícího, lehké vymazlení grafiky a víc a víc nechutnější lámání soupeře, kterého sice rozkrajíte a zmrzačíte, ale on zase vyskočí na nohy a jede se dál... dle mého jim dávno došli nápady, nevidím zde žádný posun, žádnou evoluci natož revoluci... na závěr musím zmínit PŘÍŠERNOU OPTIMALIZACI pro pc, kde jakou hru v otevřeném světě dávám na pohodu, zde mám vše stažené na minimum+ rozl. 1024x768 a jediná místnost co se neseká je training room... a stejně je tam bžilion efektů, který nepotřebuji, pc to brzdí ale vypnout stejně nejdou..proč?! stejně tak to zabíjejí částice jako déšť nebo sníh, sice jde snížit densita ale vypnout úplně nejdou...proč?!!! pro mě je tenhle díl zklamáním, čemuž se tedy divím, páč jsem něco podobného čekal :) snad mi zlepší náladu právě přicházející SF5 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit