Přejít na výpis diskuzí
Mount & Blade II: Bannerlord bude mít zbroj na koně a ramena
9.1.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Jsem zvědav na pokrok v technické stránce. Minulé díly byly sice supr ale bylo vidět, že to je dost nízkorozpočtové. Hlavně pohyb a boje kdy se zbraně ani pořádně nedotýkali a pod. Pak běh houfu NPC za hráčem na koni a další srandy.
Ale na tak velkou hru a při těch zdrojích co měli to bylo supr. Tak snad to nějak posunou. -
Pekne, tesim se. Akorat bych si pral aby tam byl konecne poradny multiplayer, tedy to ze budu moci s prateli hrat kampan. Dobyvat spolecne mesta a nakonec se treba stat i kralem vlastni frakce *14* (samozrejme po te co vsechny sve kamarady pobiju a prodam do otroctvi)
-
-
Zalozit vlastni frakci a ovladnout svet jde uz v soucasnym M&B... Aha, asi jsi myslel v multiplayeru :)
-
-
nekromant: jednoduše tempo hry by ovládal hostitel.
-
Nekromant33.
Proč by se to mělo pauzovat ?
Pokud vím tak Mam není tahovka jako Homam tak proč by nemohl 1 hráč v bitvě a 2 bude cestovat ?
-
-
Víš něco o tom módu, co se o tohle ve Warbandu snažil? Tuším, že to byl Total Invasion, ještě jsme ho s bratrem nezkoušeli, ale přý přidává multiplayerovou kampaň.
-
-
Co vim tak nikdy žádná mp kampaň nebyla. Akorát šlo pozvat kamaráda přímo do bitvy.
-
-
Už to vidím, nebyl to Total invasion ale Battletime. Dalo se jen pozvat do bitvy, přesně jak říkáš. Škoda.
-
-
nicméně na mp kampani se taky pracuje ;-) ...hodil bych odkaz, ale nepamatuji si jméno
-
-
nedovedu si představit, jak by ve warbandu kvůli tomu pauzování když se zastavíte, nebo urychlení když někde přečkáváte, obléháte, nebo opět pauza když dobíjíte, fungovala
-
-
-
-
-
-
Strašně se těším.
Doufám že to bude lepší než Warband (Warband byl výborný).
Nové království třeba asijské (když tam je střední východ tak proč ne ?)by neuškodilo.
Nordi znovu povstanou !!!!! *4* . -
-
Swádové a jejich rytíři opět zaženou Nordy do moře!!!! *1* *1* *1* *1*
-
Ještě by to mohlo mýt multiplayer na celý svět (když máte sp tak akorát v mp).
To by byla sranda.
mýt za spojence Nordy a Swadi jako spojenci *15* (aspoň u mě se nemají vůbec v oblině). -
-
ovšem v mp.
-
-
O Nordech mi nemluv, nedávno vyčůraně porušili příměří, když většina naší vaegirský armády válčila v dalekých pouštích se sultánem. Dobyli mi Dihrim a Rhadogirský hrad, na Curawu si ale vylámali zuby a to nás bylo 400 proti 1200 :-D ... Miluju tu hru, už aby Bannerlord vydali. S tím asijským království to není špatný nápad, i když by boj samurajů a křižáků působil trochu nepatřičně.
-
-
Asie nejsou jen samurajové sibiř obývali tzv. Samojedi a jsou tu i mongolové se svými poníky a další kočovné kmeny středního východu
-
-
Khergiti jsou frakce dost podobná Mongolům, ti už ve hře jsou. Proto jsem počítal spíš s dálnějším východem.
-
"kočovné kmeny" které vždy drancovali naší západní Evropu :-)
už od dob Hunů a Attili
-
-
-
-
Cekam na Vavrovi husity, tohle jde uz mimo me *2*
-
-
Husite V MaB nejsou.
-
-
a kdy to vyjde?
-
-
Hlavne se ptej tady! Ne aby te napadlo pouzit treba google...
-
-
na co je pak herní web že *7*
-
-
asi tak, ptam se schvalne. je zajimavy ze na bonuswebu nikomu neprijde divny vždycky dat ke hre na jaky platformy vyjde a kdy je predpokladany datum. Kdybymel kazdej používat google tak sem nikdo nemusi chodit.
-
-
vyjde to, až to budou mít vývojáři připravený
-
-
fakt jo? *7*
-
-
Inu, jelikož na kartě hry datum vydání není, znamená to, že datum vydání nebylo stanoveno. Osobně bych tipnul 2015, ale to je dojem, ne jistota.
-
-
-
-