Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč o téhle pecce skoro nic dál neni vypadá to jakoby měli nějaký problémy žádný informace nebo trailery nejsou..... velká škoda je to moje nejočekávanější hra *9*
  • Mount & Blade Warband hraji pořád a pořád do kola jiným stylem jinou frakcí z jinou zbrojí atd a ta hra mě udivuje čímdál více. Třeba kdyz si vyberete jako hrdinu ženu můžete si vzít ňákého lorda,mazec :) *14*
  • Jako pro někoho kdo Mount and blade hraje od prvního dílu je tahle zpráva velmi milým poťešením , moc se těším , jen se chci zeptat kde si mohu koupit betu hry Mount and blade warband: Carribean
  • Předpokládám, že v tomhle směru se měnit moc nebude. *4* Škála jednotek je v jedničce celkem širodá a pochybuju, že by jí nějak zmenšovali. Co se týká pak zbroje pro hráče, v jedničce si lze obléct obyčejný hadry, co se moc za zbroj považovat nedají. *1*
  • Jasný až na to že vaegirove jsou spiše rusové ..... Už jen díky titulum Bojar... a ses trochu mimo misustěmi zařazeními ... Co mi spíše chybí je "rasismus" mezi jednotkami v družině.... nějaký markantní postih při kombinování jednotek. A ktěm počtům, nebylo by marná možnost i udělat vlastní strom jednotek nějka bodově hodnoceny .-P
  • Jack1947
    No to sice ne no, copak byl stredovek jen o zbroji ? Nebyli tam jen rytiri,draci a skrety nebo orci a atp... sak byli i vesnicani a taky ... ze se ptam... vlastne neptam.
  • Co bys čekal ve středověku? Že tam každej bude běhat nahatej a boj skončí ještě dřív než začne a ty vyhraješ protože se tě ten v plné zbroji lekne až v ní klekne? *1*
  • Jack1947
    Bude tam neco co nebude mit zbroj?
  • No "řídit"... dost obtížně. Člověk musí pobíhat jako blázen po všech čertech, aby chytil dva tři lordy a dohlal je domu. Kampaně mi vždycky přišly tak nějak neúčinný. Takže bych vážně ocenil trochu něco víc na úrovni v tomhle směru.
  • Možnost řídit říši je tam uý od M&B:W.
  • M&B je hra úžasná, co dle mého jí chybí (asi jako mnoha dalším) je nějaká zápletka, nebo možnost řídit říši. To jak čtu se změní, takže se těším. Snad jen to s tím příběhem nepřeženou. *1*
  • nekromant: jednoduše tempo hry by ovládal hostitel.
  • myslel jsem název Nordové. že ten název zkopírovali z TES které to mělo první,né že se inspirovali TES.blbě pochopeno.Pardon.
  • fakt jo? *7*
  • no do vydani se zabavim u Chivalry: Medieval warfare :)
  • Nekromant33.
    Proč by se to mělo pauzovat ?
    Pokud vím tak Mam není tahovka jako Homam tak proč by nemohl 1 hráč v bitvě a 2 bude cestovat ?
  • lepší UI by bodlo....a s tím obsahem souhlasím, hlavně po delší době už bylo málo věcí co Vás opravdu hnali kupředu, manželka jen blbě čumí na hradě a uspořádat hostinu je i pro maršála potřeba lítat po všech čertech (a výsledek za to teda moc nestojí)....mě to bavilo ale po určité době když jsem se rozhodoval zda-li se vrátit k M&B nebo začít něco nového, tak často vyhrála nějaká novinka, chtělo by to prostě přidat víc hnacího motoru a odměňovat hráče za různé věci, nebo různé eventy - velká invaze barbarů, loupežníků, záchrana unesené královny bla bla etc. etc.
  • Co šlohli z TES?Nordové-Norové? (v MaB jsou Nordové inspirace Vikingama), jestli to je k tomu?,Na to jsi přišel jak? *1*
  • Ano určitě jako předloha k Nordům bylo TES - úplně to vidím....vzhledem k podobnosti jiných frakcí s těmi historickými z našeho světa....A Nordové jsou určitě Norové - to už by jsme je mohli rovnou nazvat za vykradače Sapkowského Nordlingové "Seveřané" že ano?? Zkusíme to z oficiálních zdrojů: Swádové - inspirace západní Evropou (anglická architektura, Francie a středověká těžká jízda, Německo)....Nordové: inspirace Vikingy - tedy Norsko, Švédsko, Finsko, Dánsko - přemýšlím, že od koho to asi ten TES má, hmmm né určitě na to přišli první oni....Vaegirové - inspirace Polskem, Ruskem, Maďarskem (s tím že nemají lučištníky na koních jako bývalo v těchto zemích zvykem) tady sice máme nejsilnější lučištníky což by se k Anglii hodilo, ale tyto země rozhodně nebyli nijak pozadu.....Rhodoky jsi trefil stejně jako Kahanát s tím že tam je inspirace i dálnějším východem (Čínou a okrajově i Japonskem)....a sultanát je spojení severní Afriky, blízkého východu a okrajových Perských provincií....
    Zdroj když tak tady: http://mountandblade.wikia.com/wiki/Mount_and_Blade_Wiki
  • nekromant33
    nedovedu si představit, jak by ve warbandu kvůli tomu pauzování když se zastavíte, nebo urychlení když někde přečkáváte, obléháte, nebo opět pauza když dobíjíte, fungovala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit