Přejít na výpis diskuzí
Mount & Blade II: Bannerlord bude mít zbroj na koně a ramena
9.1.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Husite V MaB nejsou.
-
aaaa Swadian co.Já doufám že tam nechájí tu Sarancenskou frankci, a přidají další
7 frakcí zní líp než 5,
Takže Swadia-Středověká Francie Khanati-Mongolové Nordové-Norové (tohle slohli z TES)
Vaegirové-Angličané Rhodokové-Italské Státy Sultanát-Arabové
A 7 frakce By mohla být třeba na zpusob Sváté Ríše Římské-Kombinace Těžké pěchoty A Jizdym,Podobně jako jsou Khergiti a sultanát, Nebo frakce na zpusob Poláku Lehká jizda podporovaná těžkou pěchotou. -
táto hra nepotrebuje nič iné ako viac obsahu a jednoduchší interface... GO taleworlds GO!!! :)
-
maximalni nadrženost *14*
-
Swádové a jejich rytíři opět zaženou Nordy do moře!!!! *1* *1* *1* *1*
-
maximalni natesenost *14*
-
nicméně na mp kampani se taky pracuje ;-) ...hodil bych odkaz, ale nepamatuji si jméno
-
Hmm, vylepšená AI v kampani? Tak to především doufám, že v Bannerlords bude král Harlaus pořádat ještě velkolepější hostiny než kdykoliv předtím:)
-
Khergiti jsou frakce dost podobná Mongolům, ti už ve hře jsou. Proto jsem počítal spíš s dálnějším východem.
-
ovšem v mp.
-
Ještě by to mohlo mýt multiplayer na celý svět (když máte sp tak akorát v mp).
To by byla sranda.
mýt za spojence Nordy a Swadi jako spojenci *15* (aspoň u mě se nemají vůbec v oblině). -
"kočovné kmeny" které vždy drancovali naší západní Evropu :-)
už od dob Hunů a Attili -
V mém životě herním byly jen dvě hry kvůli kterým jsem přestal chodit do školy( na chvíli). Diablo 2 a M&B. Pro mě neskutečná záležitost.
-
Asie nejsou jen samurajové sibiř obývali tzv. Samojedi a jsou tu i mongolové se svými poníky a další kočovné kmeny středního východu
-
Jsem zvědav na pokrok v technické stránce. Minulé díly byly sice supr ale bylo vidět, že to je dost nízkorozpočtové. Hlavně pohyb a boje kdy se zbraně ani pořádně nedotýkali a pod. Pak běh houfu NPC za hráčem na koni a další srandy.
Ale na tak velkou hru a při těch zdrojích co měli to bylo supr. Tak snad to nějak posunou. -
Zalozit vlastni frakci a ovladnout svet jde uz v soucasnym M&B... Aha, asi jsi myslel v multiplayeru :)
-
Už to vidím, nebyl to Total invasion ale Battletime. Dalo se jen pozvat do bitvy, přesně jak říkáš. Škoda.
-
Co vim tak nikdy žádná mp kampaň nebyla. Akorát šlo pozvat kamaráda přímo do bitvy.
-
Víš něco o tom módu, co se o tohle ve Warbandu snažil? Tuším, že to byl Total Invasion, ještě jsme ho s bratrem nezkoušeli, ale přý přidává multiplayerovou kampaň.
-
Pekne, tesim se. Akorat bych si pral aby tam byl konecne poradny multiplayer, tedy to ze budu moci s prateli hrat kampan. Dobyvat spolecne mesta a nakonec se treba stat i kralem vlastni frakce *14* (samozrejme po te co vsechny sve kamarady pobiju a prodam do otroctvi)