Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzolista - tak se s náma nebav když si myslíš, že jsi nejchytřejší, tvá inteligence je patrně ze všech nej a musíš mít pravdu. Slintej si sám nad svým PC s 32GB RAM a pak někam zalez ty šašku...
  • víš že občas jo? Dost často mě tu přesvědčej hlavně jedni a ti samí, kteří mají na rozdíl od ostatních racionální argumenty - dost často se chytim za nos a řeknu si - maj recht sakra. Občas i dávám za pravdu - ale většinou jsou to takový šílenosti viz. ty dva výše, že to prostě není šance.
  • posila
    Tady si nikdo nikdy nic nevysvetli. Nikdo se nikoho na nic nepta, nikoho nezajima nazor druhych a vsichni jsou rozcileni, ze prave jejich nazor nikoho nezajima. Teda krome trollu, kteri slintaji nad tim, kolik dostali minusek.

Prosim aby se prihlasil clovek, ktery nekdy napsal svuj nazor tady do diskuze a potom na zaklade dalsi diskuze ten puvodni nazor zmenil.
  • to není post pro vás, vy dva jste očividně úplně v pr*eli a pro mě je škoda času vám dvěma vůbec něco vysvětlovat :)

xxx: podle mě 512 mb ram u konzole je jako 256 GB ram na pc, neboj se nic každej ti to tu sežere :) Ještě 12 let si mastěte ty svý omezený koridorovky, zatímco svět se bude otáčet dál. Je mi z lidí jako jste vy dva vážně stydno. Takhle se dál nehneme nikdy.
  • Ty tvé řeči o tom, že každý kdo má jiný názor než ty, je malé dítě, deb*l nebo starý senilní důchodce jsou celkem trapné a styděl bych se, kdybych někdy napsal něco podobného jako ty. A ano, je to jedno, protože to co je zlé a dobré neurčuje ani zákon a ani jiná postava, to si každý určí sám (a to i v tvém sci-fi světě). Podvody, intriky, zločin, vraždy atd. to není zlo, to je realita, na kterou už by sis měl zvyknout. *4*

Buď se nad tím zamyslíš a napíšeš konečně něco přijatelného a nebo nepiš radši vůbec nic. Předem děkuji *2*
  • Musím výjmečně souhlasit s Jejdáskem, s Robotronem3 se neshodnu v ničem. Konec.
  • Hmm tak to mi ukaž toho cvoka, kdo si dá do PC 32 GB RAM a myslí si, že je plně využije. I na pracovní použití to jsou vyhozené peníze, o hrách nemá vůbec smysl se v tomto ohledu bavit. A mohl bys vědět, že je propastný rozdíl ve stejné velikosti RAM u konzole a u PC. Konzole pracuje s RAM jinak než PC a zdaleka jí nepotřebuje tolik. A také paměti do konzolí jsou mnohem dražší, než obyčejné DDR RAM šunky do PC. Další dotazy? *13*
  • Mno nevim jestli 720p staci... pri vetsich uhloprickach mi taha za oci uz i full hd.
  • Neni jedno, ktere jsou dobre a ktere spatne. To si uvedomi opravdu smyslejici clovek a odmitne asocialni sebestrednost, kterou propagujes a ktera je na mentalni urovni dvouleteho ditete, ktere se teprve uci socializaci.
  • Rozliseni 720p u her pro televize dnesnich velikosti staci. Jak uvedene rozliseni tak fps neni omezeno hardwarem konzoli, jsou tu hry i s vetsim rozlisenim a fps, ale designovym rozhodnutim jejich tvurcu. Hardware vzdycky byl a vzdycky bude omezujici, na konzolich i na pc. Tato omezeni nikdy nepredstavovaly prekazku v tvorbe skvelych a zabavnych her. Takove hry jsou zabavne a hratelne dodnes i kdyz byly designovany treba pro pc s procesorem 486 a bez grafickeho akceleratoru. A vykon konzoli je oproti tomu daleko daleko vyssi. Skvele zabavne hry bude mozno pro dnesni konzole mozno vytvaret i za dva roky a je hloupe strasit s tim, ze ne.
  • Evidentne tomu nerozumis :-).
  • Nemusim, ale pokud uznam za vhodne, ze osobni priklad se hodi, tak muzu. A pokud ma nekdo pocit, ze platit za hry si muze dovolit jen jedinacek bohatych rodicu, tak si myslim, ze je to vhodne. Ovsem nepsal jsem í nicem, co jsi uvedl, zda se, ze mas trochu problem v chapani. Bylo by fajn, kdybys dokazal reagovat na to, co opravdu pisu. Ale to bys asi nemel moc co ric co?

Ano napadlo me to a protoze me to poskozuje, tak se k tomu vyjadruji. Mas s tim nejaku problem?
  • Dobro a zlo existuje, jsou to zakladni eticke principy. Jestli ti nekdo nakukal ze ne, tak ti osklive ublizil. Stejne tak existuji dobri a zli jedinci. Delenim sveta na dve strany je tvuj napad o tom jsem nic nepsal, vychazi zrejme z tveho omezeneho chapani skutecnosti. Takze dekuji ti za nazor, ale obavam se, ze jsi popsal predevsim svuj problem a verim, ze az dospejes a trochu zmoudris, tak ti dojde, jak hloupejsi byl arogantni :-).
  • Vzdycky me pobavi, kdyz hlupak neco nepochopi a jeste se tomu smeje. Ano, muzes si koupit gamepad k pc, ale jen jako doplnek, nikoli jako zakladni ovladac. Ukaz mi, kde ti prodaji pc s gamepadem a bez klavesnice a mysi? Neni to bezna soucast pc. Ke konzoli si take muzea koupit klavesnici s mysi, ale rovnez jako doplnek. A v obou pripadech je pouziti techto doplnku omezene. Potrebujes to vysvetlit jeste vic, nebo to uz chapes?
  • Koncim, stakovym volem nema cenu diskutovat ani pro tu legraci.
  • Evidentne jsi mamlas, ktery nevi co znamena evidentne a dopousti se chybnych usudku. Nic o zajmu/nezajmu jsem nepsal. Delas to schvalne nebo mas opravdu takovy problem pochopit co pisu?

Jestli ty hrajes hry ne kvuli zabave, ale kvuli jejich tehhnicke urovni (fakt?) pak sis proste vybral spatny nastroj, hrej na pc, nejsi cilova skupina pro konzole. Mimochodem, uz jsi neco naprogramoval? Abychom nahodou nezjistili, ze mam rozsahlejsi programatorskou praxi nez ty. Vzhledem k absenci logickeho uvazovani mam pochyby, ze bys to zvladal. Ale treba delas grafiku nebo neco takoveho.
  • Kradez to je a ta tva definice je detinsky naivni. Podle tve logiky neni kradez ani cerny odber elektriny nebo vody (obecne neopravnene vyuzivani jakekoli sluzby) ani kdyz te zamestnavatel vyhodi a nevyplati ti mzdu na kterou mas narok (obecne upreni odmeny za praci). Jenze ja se vsadim, ze kdybys nekde poctive makal cely mesic a pak ti za to nikdo nezaplatil, tak by ses citil okradeny. A presne to se deje, kdyz hrajes piratske hry. Vyuzivas cizi prace a upiras dotycnemu odmenu, na kterou ma narok. A ta odmena mu chybi. A vubec neni podstatne, jestli bys tu hru koupil nebo ne. Nebo tebe by snad uspokojila odpoved tveho zamestnavatele, ze kdyby ti musel zaplatit, tak by te nezamestnal, takze ti vlastne nic nechybi? Pochybuji. Tim ze hrajes hru vznika jejim majitelum vuci tobe narok na odmenu za jejich praci, vzdycky.
  • Mas zrudne mysleni. Tvrdis ze cestny clovek je blazen. Ne blazen, ale cestny clovek by si sel to auto koupit.

Zakony nic neresi, zlodeji se neboji zakonu, ale represe. Takze cim vic lidi bude uvazovat zrudne jako ty, tim vetsi represe a dohled nad lidmi bude nutny. Za takoveho stavu pak nemuze fungovat svobodna spolecnost. A je pak trapne, ze ti sami jedinci, kteri nerespektuji cizi prava se dovolavaji presumoce neviny, ochrany soukromi a dalsich svych prav.
  • Nehraju na PC, ale na PS3. Tebe technicka uroven her nezajima, a evidentne tomu ani nerozumis. Me technicka uroven her zajima a zrovna tak tvorba a programovani her. Takze asi bych o tom mel vedet trochu vic nez ty...
  • Nejlepsi hry historie: ufo: enemy unknown, dungeon master, system shock, doom, syndicate, jagged aliance 2, dark souls, steel panthers, monster hunter, zelda, batman: arkham asylum, dark souls, uncharted 2, red dead redemption a dalsi a dalsi - zadna z nich nepotrebuje 32 GB ram. Ne, dobre hry jsou o napadu, peclivosti zpracovani, odladeni hratelnosti - nikoli o vykonu. Chces-li si honit triko vykonem, jsi na spatne adrese, tohle je web o hrach. A dobre hry bezi na kdecem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit