Přejít na výpis diskuzí
MS Store ve Windows 8 nepovolí prodej her pro dospělé
11.10.2012 | Petr Poláček
98 příspěvků
-
Já to viděl jen u kamaráda, kterýmu vydržel na HDD asi týden. Nebylo, že by si třeba nepustil MP3 a hned mu tam neskákaly nabídky na koupě alb z netu. Ani tam nedostal cracklý office. Mně se to teda taky nelíbilo. Člověk co má rád hry si ale moc nevybere.
-
Ale vždyť to stejně bude platit jen pro ty hry, co se budou objevovat v metru rozhraní. A to budou hry na úrovni tabletů jako Angry Birds, nebo umyjte si svého krokodýla. Metro je pro Windows něco jako Android store, nebo Apple store na iPadu. A na těch Windows 8 tabletech a hybridech to bude mít smysl. Ale normální PC hry stejně budou přes klasický desktop, Steam, atd. Tohle je naprosto zbytečné plašení...
-
Snad už se přepracovává nějaká verze Mandrivy, nebo Suse...? Kdyby to klaplo, přeinstalovávám hned.
-
Jak to myslíte s tím ratingem mature? Máte na mysli hodnocení "M" kde je vždy napsáno 17+ (tedy od 17 let a víše) a tento rating má asi miliarda her?
-
Pegi 16+ je snad každá akční hra ne? V EU se nasílí bere vážněji než v US (narozdíl od erotiky). A mimochodem, Mature obsahu se vydavatelé zas tak nevyhýbají. To mají i nejprodávanější hry (všechny COD). Až adults only hry jsou prodejní problém.
-
Klid, pokud se něco takového stane tak vydržíme na starších woknech a mezitím nějaká společnost chytne příležitost za vlasy a vydá nějaký OS který bude open a hrám otevřen.
-
Osobne mam Win7 a jsem relativne spokojen, ale uz se tesim, az se budou delat hry na Linux..
-
Tady ale je ten problem, ze to snadno udelat lze. Na Win 7 asi desktop nezakazes kdyz tam neni nic jineho, ale jakmile se objevi neco jineho, cloveka automaticky napadne, co s tim asi Microsoft zamysli. Nejpsis to neudelaji v ramci Win 8, ale muze to byt cesta, kterou se chce Microsoft ubirat v budoucnu. Kazdopadne jestli chteji v Microsoftu udelat z PC uzavrenou platformu, pak je to banda hovad.
-
Nevím,jak to funguje u Applu, ale musel jsem Ti dát +, protože Apple zrovna moc nemusím a cokoliv od nic zadarmo bych chtěl jen v případě, že bych to mohl dál prodat. *1*
Otázka za jednoho bludišťáka: Kolik mínusů si myslíte, že od appláků dostanu? -
No to asi neměl, protože v metru nemáš standardně ani strukturu adresářů a nemůžeš se soubory nijak manipulovat. Metro je jen na konzumaci obsahu.
-
Měl by jsi Metro, přes které by jsi všechny tyto programy pouštěl.
-
A mínuskaři... Můžete mi vy mínuskáři teda povědět, jak Apple znemožňuje třetím stranám nevyvíjet a nevydávat aplikace nebo hry pro OS X? Díky...
edit: Že se vůbec ptám lidí, kteří o tom nevědí zhola nic, jen to, že nesnáší Apple... -
Nevěřím tomu že se něco takového někdy stane, zase se jen naprosto zbytečně straší lidi.
-
Uzavřený systém je zlo. Proto čekám, až konečně hacknou PS3 (fw 4.25) a naházím si tam prográmky a emulátory + budu poctivě kupovat hry jako doteď.
-
Windows 8 a jejich metro na desktop je hovadina, ale stejně tak hovadina je předpokládat, že z Windows do budoucna zmizí klasický desktop. A jak by se asi vytvářeli aplikace? V čem by se programovalo? V čem by se používali firemní programy, programy pro tvorbu jako photoshop, 3d studia, atd. Ne, tohle fakt metro nezastane. Metro je tabletová záležitost, která díky lenosti Microsoftu a neschopnosti udělat OS šitý na míru desktopu, se bohužel i na desktop dostal. To ale neznamená, že zmizí klasická plocha. To nejde.
-
facepalm...
-
Apple nijak neomezuje v OS X aplikace třetích stran.
-
Všichni vidí, jak to krásně šlape Applu, tak chtějí svoje prostředí uzavírat...