Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak rozbehol som to na max a 1920x1080 ale howno vypada furt jak howno ;)
  • Len dúfam že ďalšiu hru spravia skorej ako za 8 rokov, kedže ich posledná hra Yager (tiež párádna záležitosť ) vyšla v 2004. Občas mám dojem že min. tretina diskutujúcich v tej dobe ťahala za sebou káčera ...
    *2*
  • Nudíš mě, kret_ne.. *7*
  • korrpin
    Tak když to rozjedeš maximalně na 640x480 tak se ti nedivim že se ti to nelibí :D
  • true story bro
  • nie len som cakal na prveho geja ktoreho to slovo zaujme ;) ta hra bola fakt strasna nemozem si pomoct hnusna grafika wepky skratka cely vizual... jeden tunel s xy npc proste nie(nikto pri zmysloch nemoze dat tomu 8/10 , po 2 hodinach hrania som musel uninstall ma to sralo mat uz len v kompe nie to este hrat ty blazonko :-*
  • Kozy
    to jo no, pamatuju si jak jsem zabil heavyho a zůstal mi poslední náboj, docela drama
  • http://alternativementality.org/wp-content/uploads/2012/02/1319075591261.jpg
  • Jsem s tebou . Tahle blbost neviděla kvalitní FPS ani z rychlíku ...
  • ....Mezi slepými jednooký transvestita trpící dysortografií králem ;)
  • Ne to říká člověk , který s dnešními přeefektovanými űbermorhuhn koridorovami fakt nemá potřebu zabíjet čas .

Sr.čka dím - Viděl jsem ,hrál jsem (zátaras , posun ,zátaras ,vagon , zátaras , letadlo s hordou nesymetrických pobíhajících zahalenců po přídle ...wtf ) , ale nikdy bych takovou tupou srágoru nekoupil ani do tabletu . Příběh může mít i pointu , ale tahle hra svých pět minut (a uvidím ) projela na plné čáře ...
  • Veskoslav
    Fujky? Zženštilý tranzvestita, který špatně píše slovensky?
  • Veskoslav
    Grafika je pěkná, líbívá a do prostředí se hodí. Ale s BF 3 bych to nesrovnával, kdyby to bylo na stejném enginu, tak si myslím, že by o bylo zcela o nečem jiném. Takto to nebylo, že by to člověku "vyrazilo" dech, ale potěšila:)
  • Veskoslav
    MP jsem za celou dobu nezaplnul ani jednou. Hru jsem si koupil kvůli SP a nechci si kazit zážitek ze zajímavý hry nedodělaným MP.
  • První plus za komentář, druhé pomyslné plus za avatara. *5*
  • qq
  • odpad si akurat ty
  • fuj tota ani nieje hra odpad odpadov najhorsi 3dps na svete kto nema v hlave nasrate ho to nemoze bavit fujky
  • výstižná odpověď *15*
  • USER47
    Kdyby po tobě někdo chtěl miliony dolarů na svůj riskantní projekt, možná by sis taky nějakou "finanční předpověď" zpracoval...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit