Přejít na výpis diskuzí
Mulťák ve Spec Ops je o ničem, ale hra by bez něj nevznikla
30.8.2012 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Tohle může říct jenom člověk, který neměl na to hru dohrát.
-
Doufám, že tvůrci hodají udělat nějaké další hry, protože jak se zdá, příběhově jim to jde a hratelnost byla též na vysoké urovni. Když jsem se nacházel v posledních fázích hry a společně s Walkerem si začal uvědomovat, vo co že tu ku*va jde, srdce mi bušilo jak zvon, ruce se mi potily, vrtěl jsem hlavou v němém ,,Ne, NE! Tohle přece nemůže....ne!" a když začaly titulky, jen jsem seděl a urovnával si v hlavě, co se stalo.
A to jsem čekal 3rd pesron cod. -
Tak slabejma a blbejma oponentama... on počet kulek potřebných na sundání heavyho se rovnal počtu uderů pěstí do stolu při snaze ho sundat, protože to byl tak ku*evskej enemák!! Ten zrovna slabej nebyl. A hlavní hrdina taky nebyl žádnej rek, 3 rány do trupu ho pomalu složily (alespoň na nejtěžší) a pokud se nepřátelům zadařil headshot, nebylo o čem mluvit.
Jinak, čekal jsem CoD klon a než jsem hru hrál, měl jsem názor jako ty. Po tom, co jsem to dohrál, jsem byl tak hrozně rád, že jsem překonal odpor k moderním střílečkám a zahrál si to, protože to byla zábava s, podle mě, skvělým příběhem. -
Když slyším "finanční předpověď", mám chuť někoho uškrtit. *10*
-
ja jsemze stary skoly, mne se tyhle "strilecky" z 3rd schovavaci za prekazky s autohylama slabejma a blbejma oponentama nelibi/nebavi. posledni kvalitni akcni hra byla Bioshock.
-
Spec ops: The Line mě velmi bavila a považuju ji za jednu vydařenou ,, střílečku '' Tohoto roku. Ano, pro mne je lepší než COD MW3 i Battlefield. Netvrdím, že to jsou špatné hry, ale na Spec Ops někdy a rád zavzpomínám, COD i battlefield ( Mluvíme o Singlu a propracovanosti) Jsem už dávno zapomněl. Jinak se mi líbilo ztvárnění této hry, grafika byla luxus a pro mě ( jde ale jenom o vkus) mnohem lepší než Cod mw i Battlefield3 a to můžeme říct, že BF3 Se svým novým enginem je opravdu něco. Spec Ops jsem si užil a spokojeně můžu jenom doporučit tomu, kdo si tuhle pecku ještě nezahrál!
-
Hmmm co mi to jen připomínalo ? ...Homefront ! ... taky už celý singl COD gameplay o ničem .
-
nepičuj
-
hlavne jak ho na zaciatku vseci vychvalovali *7*