Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer StarCraft II bude díky velkým změnám v Legacy of the Void dravější a akčnější
9.11.2014 | Adam Homola
50 příspěvků
-
Jop, Blizz je prostě srdcovka <3
-
přesně, konečně to někdo řekl COH, COH2 *14*
-
Právě kvůli té "předvídatelnosti" a jastně nastaveným hitům (jednotky nikdy neminou, vždycky trefí za přesně daný počet bodů poškození) jsem přešel ze Starcraftu 2 na Company of Heroes 2. A po nějakých 800 nahraných hodinách multiplayeru jsem spokojen.
Jasně, jsou věci které Starcraftu závidím, např velikost komunity, nebo (díky tomu že jde o starší a léty prověřený titul) celkové vybalancování, ale jinak doufám, že Relic bude Company of Heroes rozvíjet, případně přijde s Dawn of War 3 :) -
Blizzard je už fakt hodně zoufalý...
-
Každy biznis se delá pro peníze ale nektere firmy do toho dávájí i neco víc, svoje predstavy, nebo zájem o hráče a pod. Blizzardovi jde jen o peníze a všechno ostatní je vedlejší. Jako príklad si vemte Dana Vávru, ten kdyby si chtel brutálne zarobit asi by šel do nejaké onlinovky pro mobilní platformy ale os se rozhodl že si splní svuj sen. Taky firmy jako paradox, kterí delají svuj menšinovy žánr, protože je to baví a protože vedí že mají fanoušky kteri jejich hry maji radi.
Ale blivajz se vždycky na začátku zeptá: Jak vydelat co nejvic prachu a je jedno jak? A práve proto ty hry tak ku4ví a nemám ho rád. -
Spokojenej hráč = nejvíc peněz *7* Proto ma blizzard tolik penez.
-
To nečti a nebul tady!
-
Presne tak, cez víkend je na games.cz mrtvo, buď ráď, že overwatch chŕli jeden článok za druhým.
-
Na jednu stranu je to lepší, mín článků, na druhou by to pak nikdo nechtěl číst, takhle si to čtou lidi průběžně, doufám *4*
-
Ty tu jsi asi o víkendu poprvé co *15*
-
balanc = gp = hráči = divácí <=> $$$ *7* just sayin'...
-
Ak sem bude denne pridávať takéto kvalitné novinky o starcrafte, tak môže kľudne pokračovať :D
-
To je teď populární na Games.cz psát o jedné hře 3+ články? Ostatní zvládli shrnout celej BlizzCon do max. 5ti článků, ale tady, se už pomalu jede 3. stránka.
-
Presne toto odradzuje veľa potenciálnych hráčov, zvládnutie všetkých herných trikov, klávesových skratiek, mikro a makromanažmentu chce obrovské množstvo času a odhodlania, preto si sem tam dám partičku s kamošom len tak pre zábavu a niekedy keď je čas si zahrajem aj nejaký ladder match v bronzovej lige :D
-
Je tu nejak nabli-zzardovano. Si delate srandu, nejmin deset clanku z jedne firmy? Vsechno se dalo zhrnout do jediny reportaze. Ostatny vyvojari asi vymreli...
-
Nechápu jak přišli na to, že nutnost rychlejšího expadnovaní pomůže akčnosti hry. Když budu pořád muset expandovat, tak určitě budu mít spoustu času na mikrování těch super novejch jednotek *7*.
-
A mas to cim dokazat? Bez toho je tvoje tvrzeni bezcenny. Oh wait, nemas to cim dokazat. Chapu. Proto jen hloupe kecas.
-
Protože se *mu chce a třeba taky aby si víc vydělal. Clanky ale informační hodnotu mají na rozdíl od naších komentářů :) Vzhledem ke tvému ten můj hodnotu má říkej si co chceš *2*
-
Já nevím co na tom ještě chtějí zrychlit. Když se podívám na nějaký e-sport zápas, tak od 10 minut se tam toho děje tolik že nevím co sledovat dřív. Spíš si myslím že z toho bude ještě větší chaos, ale co já vím, SC II nehraju, takže mu ani zas tolik nerozumím, jen mi přijde že už to Blizz začíná trochu přehánět...
-
Občas se kouknu na nějaký zápas, to mě naláká to zase zkusit a posléze zjistit, že je to extrémně složité na koordinaci všech pohybu po mapě, ekonomiky a boje, myši a klávesnice, spousta klávesových zkratek. :)