Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako fanoušek COD musím říct, že po prvním traileru na BO2 jsem se trochu bál, ale tohle vypadá zajímavě. Staré dobré COD, pro někoho plus pro někoho mínus. Ja myslím, že mě to zase na takových 50 hodin zabaví *3*
  • Celkem pekna grafika, natoze je to codko teda.
    • Mne se to líbí,ale grafika je podle mě opět stejná možná o pár procent jinačí
  • Božííí .....všichni jste idioti..Jen prskáte a pak první hrajete *1* *1* *1*
    • genki.sudo
      Ale to je normálne, ešte si si nezvykol ? :-D
  • Kozy
    na to že future is black to docela hraje barvama
    • chtel bys cernou obrazovku jo ?:DDDD

lol tady je to cod tak zaryty na games ze lidi sem fakt lezou uz ani nevi proc ale jen aby vypitili cokoliv :DDDD je to zabavny sledovat
      • Kozy
        já mám ale cod rád
      • *vypotili
  • Keyz
    Fakt,že jsem to dlouho nehrál,ale proč tam pořád vyskakuje,že jsem něco provedl?Zabil jsi pátého vojáka,zničil si vozidlo..To jsem si přece vidím ne :) To je snad,ocenění za každou hovadinu.Ještě tam chybí ocenění za to,že jsem vůbec zapnul.
    • toe prvni FPS kterou si v zivote videl ? *1* lol takovej random hate uz proste.
      na cod mam vlastni nazor... na stupid automatic hate na games uz ale taky *1*
    • Ty klaksony a ostřikovače to nemusíš hlásit..to přece vidim né?
  • JohnyTheZik
    Play for real..vyborna pisnicka :)

Jinak ocenuju Treyarch, ze se snazej vymyslet aspon neco novyho, za to plus.. Bohuzel je to porad dost stejny.
  • Ty vole to je strašný jak ty zbraně při střelbě ani nijak nekopou. Nechci se tu nějak navážet do CoD, ale v BF3 mám aspoň při střelbě pocit že ta zbraň není hračka a věčně mám přepnuto na jednotlivé výstřely abych vůbec něco trefil.
    Tady v tom videu někdo střílí plným automatem a ta zbraň se chová jak nějaká kuličkovka...

Taky nechápu proč tam pořád serou ty nálety a podobný hovadiny, když jste na mapě, která má tak kilometr čtvereční to nemá absolutně žádnej význam...
    • Třeba taková red orchestra to je simulátor a bf3 schrábne do kapsy jenže to moc lidí nehraje což mě mrzí
    • Jenže v BF3 každej zas kempuje ve křoví at už je to samopal a nebo kulas .. a to je ubohý ..Chápu,ale že je to taktický,ale lítat půl hodiny po mapě a nepotkat protivníka jelikož každej leží a čeká na kill je trapný ...
      Proto mám radši CoD nebo mi víc sedí BFBC2 kde se nedá ležet... tam věděli,proč to nědělat
      A pak nechápu tu logiku v BF3,kdy teda ten taktik se sapíkem ,co kempuje chcípne od mí brokovnice a začne spamovat ban shotgun ban ban lama noob apd ..
      CoD je prostě CoD sice pořád to samý dokola grafika zbraně apd,ale v MÉM případě je to větší zábava než BF3 ..
      • Hmm neviem kde hraješ ale ja sa stym nestretavám aby každy kempil a ked sa niekto taky najde tak je do 5min zarezany nožom (aspoň na big mapách) .... ja nadávam na cod preto lebo mi vadí ako ta hra zaraba velke peniaze ktore si nezasluží tak je to aj v hudobnom priemysle (bieber,minaj etc. s*it) a pri tom su na svete tolko hry a hudobnici ktory by si tie peniaze zaslužili viac.Ale už som zistil že svet tak nefunguje.
    • Mam ti tu hodit videa z youtube, ze zbrane v BF3 vobec nekopu, aby si to videl na vlastne oci, ako sa da polahky hrat fulloutom u kazdeho typu zbrani cez smg, pusky az po lmg alebo ti len povedat, ze si totalny hlupak? Taka napr. M16A4, P90, As VAL, Pecheneg, m240, usas, a vsetky smg ci pdw, to su zbrane ala spray and pray, CoD a BF, dve hry, kde je recoil zbrani minimalna a pre noobov, zvlast u BC2 a BF3, ked chces vediet, co je to kopanie zbrani, chod si zahrat stare fps, milujem tieto deti, hraje Bf3 a bude sa smiat z CoD, pobavil *1*
      • čo to trepeš? ano prosim hod sem to video .... skus si zobrat pkp hoci aj z foregripom a chod niekoho zabit na dialku bez toho aby si strielal po dávke ... nemaš šancu niekoho trafiť nie ako cod pukpukpaff
  • Pete.palis
    To je na futuristických hrách velký +...můžete si vymyslet škálu různých neexistujcích zbraní a perků, nikdo vám nemůže kecat do balistyky a podobně, což dodá hře jiný rozměr:)
  • Adam_M
    Jako ona ta grafika není špatná ona vypadá dobře jde se na ní dívat a dá se říct že je i celkem realistická.Problémem je to že byla použita v tolika dílech a přitom byla minimálně upravovaná.
    • Asi jsem neměl hrát jen MW2 a sledovat trailery... ale mě příjde trochu vylepšená. Možná ale jen špatný dojem :)
      • Adam_M
        Ne to máš pravdu on je vylepšená ale jak jsem psal jen minimálně.Kdyby si na ní dali víc záležet tak je to úplně něco jiného…Teda aspoň podle mě :D
  • HolyHandGrenadeOfAntioch
    Nejlepší je, že když má jeden díl úspěch a ve druhém díle se něco změní, tak všichni nadávají.
    Když se nechá všechno při starém, tak taky nadávají *15* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit