Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer video z CoD: Black Ops 2 láká na sekyrky a drony
7.8.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
mazec tomahawk do obliceje to bude tak 9/10 :P
-
Musíme alespoň ocenit satirický přístup samotných vývojářů, aneb motto " The future is black " sedí v případě CoD opravdu dokonale.
-
Jako jeden největších (a patřičně hrdých) haterů CoD na téhle stránce sám nevěřím, že tohle napíšu, ale...:
Tohle vypadá docela zajímavě. -
-
to asi nejsi největší....
-
Také říkám že BO 2 nevypadá zas tak blbě. *4*
-
-
Nejlepší je, že když má jeden díl úspěch a ve druhém díle se něco změní, tak všichni nadávají.
Když se nechá všechno při starém, tak taky nadávají *15* *2* -
Fenomén Call of Duty už míří ke svému konci, pokud tam už teda není. Měli by vymyslet nový koncept, začíná to být nudné. Osobně bych radši zase 2 sv.
-
-
Třeba se dočkáme Call of duty (10) Black Ops 3 s druhé světové války. *1*
-
-
a kde jsou nano-luky? kde není luk, tak ať to radši nevychazí tenhle rok, přeci jenom máme málo přelukovano
-
To by mně zajímalo kdo to pravidelně hraje?Nějaký výzkum kolik je jím let,muži/ženy vzdělaní koníčky atd.
Hodně lidí jde do kina na akční hovadiny protože tam jsou efekty je to nenáročné na mysl a hlavně zábava,ale že by to vychvalovali do nebes a neuznávali propracovanější filmy toho jsem jsem v okolí nevšiml.I člověk se základním vzdělaní dokáže říci proč něco hraje,proč se mu to libí.U COD slyším hlavně "To je bomba" atd.To je popis na prd a nechápu jestli jsou tak hloupí anebo je to tak super a já to nevím.Pak neuznávají propracovanější hry proto,že to co hrají je prostě bomba. -
-
Je to spise nenarocna odreagovacka a clovek muze u toho vypnout mozek a v klidu se pobavit. Nejvice me bavil MW2. Novejsi dily jsem nehral.
-
COD je jednoducho bomba! Uplne vsetky diely!
Preco mam rad COD? (bavime sa o single-playery, MP nehram lebo je to chaoticke)
- dobre sa ovlada
- pocit z pohybu, strelby, interakcia s prostredim ... su proste prijemne
- hra ma nicim nenasiera
- nemusim velmi rozmyslat, staci reagovat = ked hram hru tak rozhodne nechcem mat pocit ze pracujem
- zvuky, hudba, vizual = supr!
- animacie su pekne a celkom realisticke
- mam rad vybuchy, explodujuce mesta, padajuce mrakodrapy... -
-
Kdyz nekdo hraje CoD kvuli MP,tak to sem schopen pochopit,ale aby nekdo hral posledni dily CoD vyhradne kvuli SP,tak to me hlava opravdu nebere.
Vzdyt je na trhu mraky mnohem lepsich SP strilecek,nez zrovna CoD.
Co se tech duvodu proc CoD hrajes,to si snad ani nezaslouzi komentar.
"interakcia s prostredim" me asi dostala nejvice *1* -
"zvuky, hudba, vizual = supr! "
" interakcia s prostredim "
si snad robis prd*l nie? musis byt hluchy a slepy aby si nieco taketo napisal.
"nemusim velmi rozmyslat"
tak tu je pes zakopany *6* -
Ty zvuky myslíš vážně?To je z technické stránky asi nejhorší
-
Az na to ze grafika je uz od COD 4 skoro stejna...
-
-
-
Posledních pár Cod se razí heslo, čím víc perků a killstriku tím víc Cod. Nejvíc srandovní mi příjde perk akimbo, obzvlaště s kombinací zbraně P90. Takovej mini Rambo.
-
Fakt,že jsem to dlouho nehrál,ale proč tam pořád vyskakuje,že jsem něco provedl?Zabil jsi pátého vojáka,zničil si vozidlo..To jsem si přece vidím ne :) To je snad,ocenění za každou hovadinu.Ještě tam chybí ocenění za to,že jsem vůbec zapnul.
-
-
toe prvni FPS kterou si v zivote videl ? *1* lol takovej random hate uz proste.
na cod mam vlastni nazor... na stupid automatic hate na games uz ale taky *1* -
Ty klaksony a ostřikovače to nemusíš hlásit..to přece vidim né?
-
-
Play for real..vyborna pisnicka :)
Jinak ocenuju Treyarch, ze se snazej vymyslet aspon neco novyho, za to plus.. Bohuzel je to porad dost stejny.