Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celkem pekna grafika, natoze je to codko teda.
    • Mne se to líbí,ale grafika je podle mě opět stejná možná o pár procent jinačí
  • dilinja
    wallhack scope, horkovzdusna turretka, EMP granaty, litajici drony, chodici drony, inifnity runnin perk, invisible camouflage perk a hejno kamikadze ptaku *8* *8* *8* *8*
  • Mother_of_god
    Zmenené, textúry zbraní, pridané lietajúce serepetičky, väčšie kívanie zbrane pri šprinte a voala máme nové COD :D

PS : Najprv som si myslel že pozerám na Future Soldier ale nakoniec sa z toho vyklulo COD :D
  • Kozy
    na to že future is black to docela hraje barvama
    • chtel bys cernou obrazovku jo ?:DDDD

lol tady je to cod tak zaryty na games ze lidi sem fakt lezou uz ani nevi proc ale jen aby vypitili cokoliv :DDDD je to zabavny sledovat
      • Kozy
        já mám ale cod rád
      • *vypotili
  • ty tomahawky to je cool, to my tam vždycky chybělo *14*
  • Jako fanoušek COD musím říct, že po prvním traileru na BO2 jsem se trochu bál, ale tohle vypadá zajímavě. Staré dobré COD, pro někoho plus pro někoho mínus. Ja myslím, že mě to zase na takových 50 hodin zabaví *3*
  • Jazz
    Jeden díl se těší na IW, poserou to, zase jdou čekat na další díl od Treyarchu a vychvalujou ho do nebes, na IW hážou špínu. A příští rok, je to zase obráceně...

No, rozhodně to vypadá jinak než MW3, což je plus.
    Bohužel použili ten nově pojebaný engine z MW3.
    • genki.sudo
      To si na to ako prišiel, že použili engine z MW3 ? Mne to príde bližšie k blackops než mw..
      • porad je to jeden a ten samej engine akorat trosku poupraveny
      • Jazz
        Vždycky ho přebírali od IW a pochybuju, že by do hry sami přidávali, tak nechutnou animaci běhu, kde voják běhá jak připosranej.
  • Docela sranda, jedno jim ale musím uznat, naprali tam novinky, které se blýskly v konkurenčních titulech a nejsou doposud tak okoukané. Ze záběrů jsem měl pocit, jako by to hrál nějaký cheater když dokázal vidět nevídané.
  • hahahahahahahaha to mě po*er xDDD To tak hustá cool hra jak košík se štěňátkama.
  • spook.y
    Já se u videjek z MP COD vždy pobavím ale když to někoho baví tak je to jen jeho věc a chápu to. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit