Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer video z CoD: Black Ops 2 láká na sekyrky a drony
7.8.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
A dodal bych že tyhle tvůrci BO se alespoň snaží dělat nové věci a podobně což třeba se nedá říct o infinity ward kteří tam nahází jen pár nových zbraní a lokací. *3*
-
Ale jo, když to někoho baví...
-
Ty vole to je strašný jak ty zbraně při střelbě ani nijak nekopou. Nechci se tu nějak navážet do CoD, ale v BF3 mám aspoň při střelbě pocit že ta zbraň není hračka a věčně mám přepnuto na jednotlivé výstřely abych vůbec něco trefil.
Tady v tom videu někdo střílí plným automatem a ta zbraň se chová jak nějaká kuličkovka...
Taky nechápu proč tam pořád serou ty nálety a podobný hovadiny, když jste na mapě, která má tak kilometr čtvereční to nemá absolutně žádnej význam... -
-
Třeba taková red orchestra to je simulátor a bf3 schrábne do kapsy jenže to moc lidí nehraje což mě mrzí
-
Jenže v BF3 každej zas kempuje ve křoví at už je to samopal a nebo kulas .. a to je ubohý ..Chápu,ale že je to taktický,ale lítat půl hodiny po mapě a nepotkat protivníka jelikož každej leží a čeká na kill je trapný ...
Proto mám radši CoD nebo mi víc sedí BFBC2 kde se nedá ležet... tam věděli,proč to nědělat
A pak nechápu tu logiku v BF3,kdy teda ten taktik se sapíkem ,co kempuje chcípne od mí brokovnice a začne spamovat ban shotgun ban ban lama noob apd ..
CoD je prostě CoD sice pořád to samý dokola grafika zbraně apd,ale v MÉM případě je to větší zábava než BF3 .. -
-
Hmm neviem kde hraješ ale ja sa stym nestretavám aby každy kempil a ked sa niekto taky najde tak je do 5min zarezany nožom (aspoň na big mapách) .... ja nadávam na cod preto lebo mi vadí ako ta hra zaraba velke peniaze ktore si nezasluží tak je to aj v hudobnom priemysle (bieber,minaj etc. s*it) a pri tom su na svete tolko hry a hudobnici ktory by si tie peniaze zaslužili viac.Ale už som zistil že svet tak nefunguje.
-
-
Mam ti tu hodit videa z youtube, ze zbrane v BF3 vobec nekopu, aby si to videl na vlastne oci, ako sa da polahky hrat fulloutom u kazdeho typu zbrani cez smg, pusky az po lmg alebo ti len povedat, ze si totalny hlupak? Taka napr. M16A4, P90, As VAL, Pecheneg, m240, usas, a vsetky smg ci pdw, to su zbrane ala spray and pray, CoD a BF, dve hry, kde je recoil zbrani minimalna a pre noobov, zvlast u BC2 a BF3, ked chces vediet, co je to kopanie zbrani, chod si zahrat stare fps, milujem tieto deti, hraje Bf3 a bude sa smiat z CoD, pobavil *1*
-
-
čo to trepeš? ano prosim hod sem to video .... skus si zobrat pkp hoci aj z foregripom a chod niekoho zabit na dialku bez toho aby si strielal po dávke ... nemaš šancu niekoho trafiť nie ako cod pukpukpaff
-
-
-
je to stejny stejne jako nadavky na to....inovace tam videt jsou a me se tyhle blbustky celkem libi. Navic jestli tam bude opravdu vic koncu, takticky pohled ze shora na bojiste a volitelne mise tak by to mohlo byt dobry. Od MW2 CoD ktery stoji aspon za zminku...a grafika? A graficky mi to nejak extra hrozny neprijde.
A ted minuska
*11* -
-
no mne je z celeho cod zle, ale toto video vyzera jednoducho dobre, je tam konecne nieco nove, myslim ze grafika naozaj nevyzera tak tragicky ako v predoslich CoD, ale kupovat to rozhodne nebudem, uz len kvoli tej kope DLC co treba dokupovat aby bola hra kompletma
-
-
nově to vypadá no, vyměnili skiny, přidali 3 nové killstreaky a máme tady novou hru, jaké mapy zrecyklují tentokrát?
-
-
-
Jako ona ta grafika není špatná ona vypadá dobře jde se na ní dívat a dá se říct že je i celkem realistická.Problémem je to že byla použita v tolika dílech a přitom byla minimálně upravovaná.
-
-
Asi jsem neměl hrát jen MW2 a sledovat trailery... ale mě příjde trochu vylepšená. Možná ale jen špatný dojem :)
-
-
Ne to máš pravdu on je vylepšená ale jak jsem psal jen minimálně.Kdyby si na ní dali víc záležet tak je to úplně něco jiného…Teda aspoň podle mě :D
-
-
-
to vypadá.. jak Call of duty.
-
Hele lidi když vlastně začneme brát cod jako hodně velkou solidní arkádu tak to není zas tak hrozné. Já cod beru jako arkádu už od dob modern warfare. *3*
-
-
Kdyz vetsina lidi nema problem s tim,ze je to arkada.Cod trpi jinymi problemy,nez zanrem.
Arkady (v tomhle pripade snad super arkady) tady maji bezesporu sve misto.
I ty arkady se proste musi umet,coz neni pripad poslednich dilu CoD.
-
-
To je na futuristických hrách velký +...můžete si vymyslet škálu různých neexistujcích zbraní a perků, nikdo vám nemůže kecat do balistyky a podobně, což dodá hře jiný rozměr:)
-
To uz clovek ani nema silu rikat jak je to porad stejny a v dnesni dobe uz i zastaraly... Nejhorsi je, ze to zase bude prodejnostni bomba...
-
-
Analytici predpovídají, že CoD dosáhlo vrcholu s MW3 a prodeje už nebudou takové jako dříve.
Ale kdo ví, jak to bude. *3* -
-
Ja mel cod rad od 1 do MW2, black ops uz jsme si rikal-to je nejaky porad dokola, ale u mw3 jsem podlehl masivni kampani (reklamni) a koupil, zahral a prodal...to uz se proste nedalo...na hard s gamepadem za 5 hodin to dohrat? To je zlodejina
-
-
Já abych pravdu řekl,tak jsem u každého CODa měl pirátskou verzi,protože na PC jsem neměl jinou možnost vyzkoušení. Buď jsem to zkoušel jestli mě to bude bavit,což byl připad dvojky,ale u COD MW a dále jsem to zkoušel jestli to můj HW utáhne pač nemám žádný herní dělo. Až poté jsem si každý díl zakoupil. *5*
-
-
Já osobně vlastním CODy originálky od COD 2 až po MW2 na PC. Poté to pro mě byl propadák *11*
-
-
Bohužel to bude prodejní bomba protože COD si za ty léta udělalo komunitu(čti hadry na ždímání peněz) takže se to bohužel bude stále prodávat ve velkém(já COD nehraju od dob MW3-to byla sra.ka)
-
-
Noo konečně pochopili, jak vypadá modern warfare! Aha počkat, to je Black Ops! Styďte se s MW sérií *15* MP vypadá dobře.
Doufám, že po tomto přidají do Crysis "3" alepoň slepice *14* *4* -
-
slepice? narážka na Žhavé výstřely? :D
-