Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    Fenomén Call of Duty už míří ke svému konci, pokud tam už teda není. Měli by vymyslet nový koncept, začíná to být nudné. Osobně bych radši zase 2 sv.
    • Třeba se dočkáme Call of duty (10) Black Ops 3 s druhé světové války. *1*
  • *6* *6* núúdáááá *6* *6*
    Už neví co by do tam přidali za kraviny.Nemam rád hry kde si nemůžu ani chvíli oddychnout.Nebaví mě do nekonečna střílet stovky nepřátel a běhat za nějakým rambem,kterému když nebudu stačit budu mrtev.Tohle se děje již několik dílů.Zlatý COD 1 a 2.
    ----------------
    Já se moc těším na DLC Armored kils *3*
    • Zerathus
      Nechápu proč lidi chtěj šířit flame.Asi trpí nějakým syndromem méněcenosti a chtějí dokázat že mužou lidi ovládat.Přileze do diskuze CoDu napíše že je to blbost a pak napíše o BF3.Zkrátka provokatér co má asi mindrák
      • O BF3 jsem psát nemusel.Prostě jsem napsal že se na něj těšim
  • Erien
    Posledních pár Cod se razí heslo, čím víc perků a killstriku tím víc Cod. Nejvíc srandovní mi příjde perk akimbo, obzvlaště s kombinací zbraně P90. Takovej mini Rambo.
  • Noo konečně pochopili, jak vypadá modern warfare! Aha počkat, to je Black Ops! Styďte se s MW sérií *15* MP vypadá dobře.
    Doufám, že po tomto přidají do Crysis "3" alepoň slepice *14* *4*
    • deridon
      slepice? narážka na Žhavé výstřely? :D
  • Keyz
    To by mně zajímalo kdo to pravidelně hraje?Nějaký výzkum kolik je jím let,muži/ženy vzdělaní koníčky atd.
    Hodně lidí jde do kina na akční hovadiny protože tam jsou efekty je to nenáročné na mysl a hlavně zábava,ale že by to vychvalovali do nebes a neuznávali propracovanější filmy toho jsem jsem v okolí nevšiml.I člověk se základním vzdělaní dokáže říci proč něco hraje,proč se mu to libí.U COD slyším hlavně "To je bomba" atd.To je popis na prd a nechápu jestli jsou tak hloupí anebo je to tak super a já to nevím.Pak neuznávají propracovanější hry proto,že to co hrají je prostě bomba.
    • Je to spise nenarocna odreagovacka a clovek muze u toho vypnout mozek a v klidu se pobavit. Nejvice me bavil MW2. Novejsi dily jsem nehral.
    • COD je jednoducho bomba! Uplne vsetky diely!

Preco mam rad COD? (bavime sa o single-playery, MP nehram lebo je to chaoticke)
      - dobre sa ovlada
      - pocit z pohybu, strelby, interakcia s prostredim ... su proste prijemne
      - hra ma nicim nenasiera
      - nemusim velmi rozmyslat, staci reagovat = ked hram hru tak rozhodne nechcem mat pocit ze pracujem
      - zvuky, hudba, vizual = supr!
      - animacie su pekne a celkom realisticke
      - mam rad vybuchy, explodujuce mesta, padajuce mrakodrapy...
      • Kdyz nekdo hraje CoD kvuli MP,tak to sem schopen pochopit,ale aby nekdo hral posledni dily CoD vyhradne kvuli SP,tak to me hlava opravdu nebere.
        Vzdyt je na trhu mraky mnohem lepsich SP strilecek,nez zrovna CoD.
        Co se tech duvodu proc CoD hrajes,to si snad ani nezaslouzi komentar.
        "interakcia s prostredim" me asi dostala nejvice *1*
      • "zvuky, hudba, vizual = supr! "
        " interakcia s prostredim "

si snad robis prd*l nie? musis byt hluchy a slepy aby si nieco taketo napisal.

"nemusim velmi rozmyslat"

tak tu je pes zakopany *6*
      • Ty zvuky myslíš vážně?To je z technické stránky asi nejhorší
      • Az na to ze grafika je uz od COD 4 skoro stejna...
  • MishKonn
    Jako jeden největších (a patřičně hrdých) haterů CoD na téhle stránce sám nevěřím, že tohle napíšu, ale...:

Tohle vypadá docela zajímavě.
    • to asi nejsi největší....
    • Také říkám že BO 2 nevypadá zas tak blbě. *4*
  • ZvacA
    Musíme alespoň ocenit satirický přístup samotných vývojářů, aneb motto " The future is black " sedí v případě CoD opravdu dokonale.
  • mazec tomahawk do obliceje to bude tak 9/10 :P
  • jindra.veliky
    je to stejny stejne jako nadavky na to....inovace tam videt jsou a me se tyhle blbustky celkem libi. Navic jestli tam bude opravdu vic koncu, takticky pohled ze shora na bojiste a volitelne mise tak by to mohlo byt dobry. Od MW2 CoD ktery stoji aspon za zminku...a grafika? A graficky mi to nejak extra hrozny neprijde.

A ted minuska

*11*
    • no mne je z celeho cod zle, ale toto video vyzera jednoducho dobre, je tam konecne nieco nove, myslim ze grafika naozaj nevyzera tak tragicky ako v predoslich CoD, ale kupovat to rozhodne nebudem, uz len kvoli tej kope DLC co treba dokupovat aby bola hra kompletma
      • nově to vypadá no, vyměnili skiny, přidali 3 nové killstreaky a máme tady novou hru, jaké mapy zrecyklují tentokrát?
  • To uz clovek ani nema silu rikat jak je to porad stejny a v dnesni dobe uz i zastaraly... Nejhorsi je, ze to zase bude prodejnostni bomba...
    • Analytici predpovídají, že CoD dosáhlo vrcholu s MW3 a prodeje už nebudou takové jako dříve.
      Ale kdo ví, jak to bude. *3*
      • Ja mel cod rad od 1 do MW2, black ops uz jsme si rikal-to je nejaky porad dokola, ale u mw3 jsem podlehl masivni kampani (reklamni) a koupil, zahral a prodal...to uz se proste nedalo...na hard s gamepadem za 5 hodin to dohrat? To je zlodejina
        • Já abych pravdu řekl,tak jsem u každého CODa měl pirátskou verzi,protože na PC jsem neměl jinou možnost vyzkoušení. Buď jsem to zkoušel jestli mě to bude bavit,což byl připad dvojky,ale u COD MW a dále jsem to zkoušel jestli to můj HW utáhne pač nemám žádný herní dělo. Až poté jsem si každý díl zakoupil. *5*
      • Já osobně vlastním CODy originálky od COD 2 až po MW2 na PC. Poté to pro mě byl propadák *11*
    • Blokovic
      Bohužel to bude prodejní bomba protože COD si za ty léta udělalo komunitu(čti hadry na ždímání peněz) takže se to bohužel bude stále prodávat ve velkém(já COD nehraju od dob MW3-to byla sra.ka)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit